04.11.05
21:37
Искам да ви питам сами ли ходите на фитнес или сте с аверите
Аз ходя сам. Е понякога срещам брат ми и се прибира ме заедно(повечето пати). Но в залата въобще не гожорим само ми помага за лежанката и туи е. 8) Пак и не са заплесквам с приказки. А иначе те сички авери са скептично настроени. :evil: Балъци :!: :twisted:
И аз ходя сам... с “аверите” се разминаваме със смяните се налага да ходя сам :cry:
04.11.05
21:56
Аз ходя и с приятели и с баща ми.Много е важно да имаш партниор с който да се надъхвате взаимно пък и когато си под щангата за лег примерно е много важно да знаеш че имаш партниор и си по уверен. :roll: :wink:
04.11.05
22:11
аз сам някак си не мога да ходя - не се навивам , става ми тъпо и не ходя :( и затова ходя с 2 аверчета но ако те спрат,ще се наложи сам щото искам да постигна нещо :)
04.11.05
22:43
ми мене по принцип постояно ме карат да ходиме заедно 2ма човека но аз не искам,щото така много се разконцентрирвам (извинявам се ако съм го убъркал) пък и ме хваща лигата и затова си ходя вече сам
Ако се нуждая от помощ във залата винаги има кой да помогне .
Сам, иначе много разоговори стават и не може да се тренира!!!!!!! Аз гледам да тренирам интензивно, а като тренирам с някой все пречи нещо или си говорим и тренировката е провалена!!!!!!!
04.11.05
23:40
Сам или когато се засечем с приятели. Иначе повечето от фитнеса се знаем, а и когато ти трябва някаква помощ винаги можеш да помолиш някой да ти помогне, а после и ти да му помогнеш и по този начин се запознаваш с допълнително хора. :wink:
05.11.05
00:30
5 години сам :P
05.11.05
00:53
Сам наистина е по добре щото не се разсейваш но когато някой трябва да те пази на лега или на раменната преса...Затова хода с некой приятел
то си е до човека.има някои дето като отидат на фитнес и се забравят в приказки.и аз с партньора ми си говорим в залата между сериите ама дойде ли време за серията-отивам и си върша работата.все пак в залата сме да вършим работа а не да си говорим :!:
05.11.05
01:29
Сам си ходя, ама е добре да има някой в залата, дори непознат, че да ме пази, когато трябва
И аз ходя сам,но доста често виждам познати ! Но да си кажа честно сам си ми е по-добре иначе както казахте вие много приказки и малко или много се се барка нещо затова си отивам САМ !
05.11.05
08:31
с едно аверче или сам винаги е по-добре да се ходи само с 1 човек , защото не стават много разговори , а има кой да те пази на по тежките серии
Попринцип ходя с някой приятел, но ако той не може да дойде не си пропускам тренировката.Иначе е добре да има кой да ти пази + това ние не се заплесваме в приказки.
сега почнах да ходя с един познат..той е начинаещ и реших да ми помогне при лежаката(щях да се самоубия с щангата :evil: ) неправете грешката да ви пазят хора, които незнаят как се прави...гледайте също човека, който ви пази да е якичък :wink:
05.11.05
11:35
Е сега...Азазел трябва да си знаеш и мярката....
Аз да ви кажа честно ми се ще да си ходя сам на фитнес...допреди 4-5 месеца така си и беше,обаче едни лепки искат да идват с мене.А аз там всичките ги познавам,така че ми е все тая дали някой идва с мене...Обаче като се събереме с тия мойте,и останеме вечер само ние става голяма кочина...
Да ти кажа, нали затова е човека над тебе, да ти помага, нали когато някой те пази пробваш по-тежко, защото знаеш, че някой те пази :wink:
Нема 2ри луд (от мойте познати) като мен да ходи толкова рано , пък и предпочитам да не се разсейвам особено сега като съм с кръгова програма...
И аз съм сам.Откакто ходихме 5ма и те правиха каквото и аз и една тренировка отиваше 2:30 - 3:00 часа :shock: А и сам се съсредоточавам адски много.
аз сам само бицепс трицепс гръб и рамо мога да правя.Понеже тренирам в мое си място с още1 човек винаги ми трябва за последните серии,които правя с най-голяма тежест до отказ.Веднъж бях сам и като се заклещих на лежанката,няма отърване.
05.11.05
20:14
Аз си ходя с един приятел. На едно ниво сме, тежестите еднакви .. много добре се сработваме.
[quote author=“Size”]Веднъж бях сам и като се заклещих на лежанката,няма отърване.
Аз съм се заклещвал докато ме пазят ... тоз дето ме пазеше беше нисък и слабичък и вместо да внимава да побутва, той си ме остави сам да вдигам ... накрая ме затисна, той не може да я вдигне горе .. абе остави! Добре, че беше един пич да ми помогне. Става дума за лег с тесен хват за трицепс.
Понякога ходя сам и когато играя гърди винаги викам някой да помага :lol: пък и като знам,че има някой зад мен се освобождавам психически и влагам всичко в серията си...
много е опасно да си сам във фитнеса...незнаеш какво може да ти се случи :roll:
ДА! Когато тренирам сам постигам най-добрите резултати, лошо е че ти е малко скучно и понякога няма кой да те пази, но пък си по-съсредоточен в тренировката.
Аз пък ходя много рядко сама и в общи линии много се изнервям, и без да искам започвам да съкращавам тренировката. Като съм с познат поне се надъхваме един друг и тренирам с настроение.
14.11.05
19:57
аз пък съм с един приятел и неговата приятелка..става лаф между сериите :wink: :lol:
Точно заради “лафа” си ходя сам ;).
Другите хора само ме разсейват и губя концентрация. Макар че се е случвало да ходя и с приятели, предпочитам сам.
А и в залата ходя да тренирам, не да си лафя ;)
14.11.05
22:11
аз одя сам ама в залата сички са авери :D
14.11.05
22:19
То ако не съм сам не мога да тренирам... почват се едни приказки, лафове, смех и други глупости и от тренировката нищо не остава да не говорим за почивките м/у сериите, които се повишават с 300-400%. :wink:
по принцип ходя с 1 приятел, но в залата срещам доста познати(ест не се разсейвам с лаф:P )
18.11.05
19:55
Сам ходя, но в залата срещам авери :wink:
22.11.05
11:34
Сам ходя познавам редовно трениращите момчета в залата и не ми е скука, а и винаги има кой да ме пази като реша да прекалявам с килограмите.
Ходя с братовчед ми и не говориме много щот все пак не сме на кафенце,не се разсейваме докато правиме упражненията даже се нахъсваме един друг :).