избор на програма

14.11.05
12:04

тъй като вече съм напълно объркан и в залата която тренирам няма инструктор кой от трите варианта ми препоръчвате,стажът ми е точно 9
месеца,на 20г съм,180см,80кг.....дано да посочите доводи за препоръчаната програма,мерси

http://www.bb-team.org/training/000158.php
http://www.bb-team.org/training/000160.php
http://www.bb-team.org/training/000295.php

14.11.05
12:12

Първата не струва. Втората горе долу, само упражненията ми се струват много. За третата ти е рано, а и отново не ми харесва като подредба на мускулните групи. Ако трябва да избирам от тези трите - втората, само че размени четвърти с пети ден.

14.11.05
14:03

да и аз мислех така да ги разменя,за да може ръцете да са отпочинали...

14.11.05
18:34

Петко К защо мислиш че -вата не струва аз тренирам по нея(е с малки корекции)и има резултати

14.11.05
20:07

[quote author=“wolf_”]Петко К защо мислиш че -вата не струва аз тренирам по нея(е с малки корекции)и има резултати

Защото ми и трудно да си представя как след мъртвата тяга ще почна да правя клек. Тоя кръст да не ми е за един ден?
А самата комбинация на гръб и крака в един ден е просто убийствена, особено с упражненията, дадени в сайта. Не, че е невъзможна за кратък период от време, ако се налага, но не и с обема и интензивността, написани там.

14.11.05
20:59

аз малко съм я разменил и нямам проблеми пък и краката съм ги махнал(мноо слаби са ми ставите и за тва)ето как е:

1 ден-гърди рамо

2 ден почивка

3 ден-гръб и трапец

4 ден почивка

5 ден бицепс и трицепс

6 ден почивка

в някои дни вмъквам предмишница и прасец

PH

14.11.05
21:01

Май забрави краката

14.11.05
22:41

[quote author=“wolf_”]аз малко съм я разменил и нямам проблеми пък и краката съм ги махнал(мноо слаби са ми ставите и за тва)ето как е:

1 ден-гърди рамо

2 ден почивка

3 ден-гръб и трапец

4 ден почивка

5 ден бицепс и трицепс

6 ден почивка

в някои дни вмъквам предмишница и прасец

Ами без краката програмата ти няма нищо общо с тази на сайта ;)

14.11.05
23:06

на мен ми харесва 2-та програма :wink:

MA

14.11.05
23:16

Втората е идеална на мене поне ми допада много а и е почти същата като моята.

15.11.05
12:53

Ако някой ти препоръчва гръб и крака в един ден, значи или нищо не разбира, или не ти мисли добро. Тренировките трябва да са горе-долу еднакви като обем извършена работа. Само помислете при гърба и краката колко тона вдигате и колко при една тренировка за ръце - просто няма база за сравнение и направо смешно.

15.11.05
18:29

[quote author=“Meanmachine”]Ако някой ти препоръчва гръб и крака в един ден, значи или нищо не разбира, или не ти мисли добро. Тренировките трябва да са горе-долу еднакви като обем извършена работа. Само помислете при гърба и краката колко тона вдигате и колко при една тренировка за ръце - просто няма база за сравнение и направо смешно.

Става но да си начинаещ нали като правиш по малко упражнения с по малко серии става но в по нататъшен план впредвид многото основни упражнения не е хич добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1