04.02.14
12:59
Отварям тема за въпроси към Juls. Можете да я питате каквото поискате, но само до 14 февруари. :-)
Темата е затворена, очаквайте интервюто съвсем скоро!
Темата беше редактирана от Ани Костова на 15.02.14 23:48.
04.02.14
13:42
- Коя си? От къде идваш? На къде си се запътила ? С какво си се занимавала, с какво се занимаваш сега, а за в бъдеще? Тренировките са неизменна част от живота ти, приоритет ли са, ако да до каква степен?
- Как реши да се занимаваш със силови тренировки,които прераснаха изцяло в силов трибой?
-Знам,че смяташ да се състезаваш,но на професионално ниво ли? Какви са ти целите? Поставила ли си си висок връх или просто искаш да пробваш ?
- Какво е чувството от повдигната тежест, която до преди дни не си можела да отлепиш сама ?
- Смяташ ли, че това е правилният път за млада, красива и мила дама като теб ? Какви негативи виждаш? “Ставаш ли по-мъжествена”? Позитивната страна е ясна, удовлетворение, вдъхновение, удоволствие, радост и много други.
- Как те възприема мъжа ти и социалната среда, виждайки да се развиваш в толкова “мъжки”, силов спорт ? Промени ли им се някакси мирогледа и приемат ли те като различен човек ?
- Знам, че мотивацията ти идва от вътре, от самата теб, но кой е човекът, който ти е ударил най-силно рамо и ти играе опора в тази трудна борба за преодоляване на психологически бариери и изграждане на по-силен характер и визия?
- Напрягането ти в залата мир, релаксация и спокойствие ли ти дава или те напряга, агресира и надъхва още повече психически?
:)
Мнението беше редактирано от lordinario на 04.02.14 13:54.
1. Кое те накара да се захванеш за тежката щанга ?
2. Какви са ти амбициите - състезателни или само за удоволствие и тонус ?
3. Как приемат близките ти тази промяна в начина ти на живот ?
4. Как подреждаш ежедневието си с щанги, грижи за семейство и дете ?
11.02.14
14:17
И аз да питам :) :
1. Как възстановяваш след тежка тренировка? Имаш ли някакви “трикове” които ти помагат за по-бързо възстановяване?
2. Опиши се с 3 думи.... :)
3. По колко време загряваш/разгряваш преди/след тренировка? И как?
4. През какви хранителни режими си минала? Давали ли са резултати според целите които си гонила?
5. Би ли насърчила детето си да се занимава със силови спортове или би го насочила към друг тип спорт?
6. Коя ти е любимата торта :P или любимото сладко нещо ?
Ето и от мен някое въпросче:
1. Силовият трибой и тренировките за здраве, тонус и красота се различават. Кое те накара да предпочетеш първото? Смяташ ли да се занимаваш с него дългосрочно или е моментно увлечение?
2. Защо с екипировка?
3. Какво мислят близките ти за състезателните ти планове?