ЙорданкЪ

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.06.13
16:33

:)

Темата беше редактирана от Дани на 05.08.14 23:30.

29.01.14
22:01

Здравейте, нека да си направя и аз дневниче. Липсва ми бб-тийм. Тук научих много интересни идеи за хранене и се надъхвам от ентусиазма на билдърките. :P
Няма да пиша редовно, вероятно, няма и да бъде интересно, така че не препоръчвам на никой да го чете, освен ако тотално няма какво да прави. :D
През тази година съм си поставила за цел да огранича животинските продукти и да се храня с повече растителна храна. Веган едва ли ще успея да стана, но за определени периоди мисля, че би ми се отразило добре.
Ще си пиша отвреме-навреме и ще си публикувам снимчици, колкото да си следя прогреса. Нека да отбележа, че започнах новата година с рекорда си от 61-62 кг и за щастие не го счупих.  :D В момента съм към 58-59. Не целя сваляне, все още, но съм болничка и ям по-малко.
На фитнес почнах да ходя от миналата седмица, по-точно 24-ти и вече имам три тренировки. Иначе последните месеци ходех на зумба (и все още, много голяма страст ми е) и други групови занимания. В общи линии, без значение от активноста, не ми липсва движение. Само джънка трябва да залича от менюто и съм чук, така си мисля. :)
Хайде лека вечер на всички. :P

30.01.14
20:16

Отчитам се за днес с една зумбичка. Храната няма да описвам, за да не бъда линчувана - малко протеин, много зеленчуци. :D

30.01.14
20:31

А аз мислех, че хората си водят дневниците заради себе си, но явно някои водят своите, за да се харесат или не на аудиторията.
Пиша това във връзка с изказването ти за храната ;)

30.01.14
23:12

E, все пак е в публичното пространство. Ако е само за мен - word файл върши същата работа. Плюсът тук е, че е по-надъхващо, определено и стимулира към постоянство (от което аз имам нужда). Само че, храната ми е далеч от съвършенството и ако я напиша, ще отнеса една здрава критика и ще стане май дежавю с повечето нови дневници. :D
Иначе си прав, не би трябвало да се влияя толкова. Скоро ще почна да си описвам и бъркочите. :)

Да споделя, че днес опитах кълнове от соя, много са вкусни.
И си чакам фитнесчето утре, да дърпам тяга. :P

31.01.14
22:06

Кръгова тренировка 1ч
Зумба 1ч

Шопингът на високи токчета ме измори и заместих фитнеса с групови занимания, защото картата ми за тях скоро изтича, а имам още много посещения.
Гадният грип. (puke) Такива мускулни болки имам, чувствам се като баба.
Иначе поизгорих пицата. :)
Щеше ми се и сауна, но не остана време.

(F)

Мнението беше редактирано от Дани на 31.01.14 22:06.

03.02.14
20:22

неделя: зумба парти
днес: фитнес

крос-тренажор 5 мин
клек 1х10х20 1х10х30 1х10х35 2х10х40

бедрено сгъване 3х10х10
аддуктор 2х25х20 1х30х20

вертикален скрипец 1х20х10 3х10х20
хоризонтален скрипец 1х15х15 2х10х20
наклонена-корем 3х15

протеинче, сауна :)

За пръв път клякам от лятото, утре ще е “весело”. Последно се озорих на 3х10х50 и повече не се върнах в залата. Не знам защо.
Ще наваксам. Хубавото да си дебел е, че дигаш повече. :D Зимните килца, освен, че топлят повече и с по-големи кг тренират.

04.02.14
15:58

Изглеждаш ми позната :D Обичаш да пиеш чуждите шейкове в залата :D :D

04.02.14
20:44

Край, сменям снимката.
Е, бонус половин протеин по погрешка. Преразход за фитнеса.
Май и залата трябва да сменя. :D

04.02.14
20:49

Сложихме ти снимка “Издирва се” :D

казано от Мирослав Исикийски на 04.02.14, 20:49:

Сложихме ти снимка “Издирва се” :D

На кутиите с протеин :D

П.П. За кой фитнес става дума? :D

05.02.14
21:33

Колко е малък бб-тийм. :)

вторник: зумба
днес: малко тяга набързо преди английския
6-7 мин крос-тренажор
ротации на стави
конвенционална тяга 1х10х20 1х10х30 1х10х40 1х10х50
сумо тяга 1х10х40 1х10х30
римска тяга 1х10х20
корем - наклонена 1х25
стречинг

Нещо не си разпределих времето. Другият път повече. А как ме болят краката, ауу. :D

06.02.14
20:35

power jump
zumba

2 часа тренировки, ще спя като къпана. Да направя малко реклама на power jump-а. Много мощно кардио. Който е пробвал батут, знае, че цялото тяло трябва да е стегнато, за да се пази баланс и съответно е по-ефективно.

07.02.14
16:41

снощи: 1 час стречинг преди лягане, имитация на йога

тренировчицата от днес:
(без почивка межжду сс)
лег с дъмбели 1х11х8 1х12х10 1х10х12 1х10х14
хоризонтален скрипец 1х12х10 1х12х15 1х10х20 1х10х25

раменна преса 1х12х6 1х10х8 2х10х10
вертикален скрипец: 4х10х20

трицепс- вертикален скрипец с хват въже 1х15х5 1х10х10
бицепс-скотово с гирички 1х15х6 1х10х8

лег преса 1х20х20 2х20х30
аддуктор 3х30х20

прасец: калф - седеж 1х20х25 флексия-екстензия 1х15 за всеки

корем-наклонена 1х25
хиперекстензия 1х20

Това е. Лекичко. Както се вижда - основно за раздвижване. Засега тренирам цяло тяло с акцент върху някоя мускулна група, която ми се струва най-несимпатична и нетонизирана за момента. :D
Засега 2-3 пъти фитнес-цяло тяло и 2-3 кардио седмчино ми се струва оптимално.

Моля някоя дама, ако желае, да сподели с мен съвети за стягане на вътрешната част на бедрото. :) Адски ме изнервя. (envy)

Като гледам снимката е въпрос на клекове и упоритост ;) Очевидно режима ти е ОК, така че време и желание остават :)

07.02.14
16:56

Аз си спомням преди, като си водеше дневника имаше снимки на краката и бяха добре, какви съвети искаш сега... :Д

07.02.14
16:56

Мерси, дано да си прав. Клековете ги има, остава упоритостта. :) Тя май е по-важна, а доста ми куца. Почнах да правя сумо-тяга, но се чудя дали има опасност да стане още по-голямо? :D

п.п.
Сега съм малко по-дебеличка от преди и снимката е стара. Но и в най-слабите ми периоди все не мога да  оформя тази част от краката. Затова някое момиче, ако се  е справило с този всеизвестен женски недостатък, ще се радвам да сподели как.

Мнението беше редактирано от Дани на 07.02.14 16:59.

07.02.14
17:16

На мен също са ми проблем и още не съм се справила. :D Може да пробваш и със странични напади.

07.02.14
17:22

Вътрешната страна на бедрата най-често е мазнина,която няма как да стегнем.И аз имам такъв тип бедра,отвътре са меки като понички :D просто там си ми е заложено да си имам депа.Отърване може да стане с доста екстремен хранителен режим и тежки тренировки,което не мисля,че ако не си професионалист е наложително.Също може да пробваш и тези машини за разтваряне,не че според мен вършат някаква работа,по-добре сумо клекове с тежест в случая и задържане.

Сложи тогава нови снимки ;) + режим ;)

И както казах - клекове... :)

За кое се опасяваш да не стане още по-голямо от сумо тягата?

10.02.14
20:05

стречинг, ротация на стави
клек 1х10х20 5х10х30
сумо тяга 3х10х30

сс:
сгъване за задно бедро 2х15х10
аддуктор машина 2х20х20

прасец на трупче 2х15 за всеки

сс:
вертикален скрипец 2х10х20
корем наклонена 2х20

Мерси за съветите, ще се опитам да ги спазвам.
Значи, щом Деси има такъм проблем, няма да имам големи изисквания към моето депо. :D Пък и то да ми е последната грижа (или последният недостатък).
Оспасявах се да не порасне много аддуктора, ако го тренирам повече, но не би следвало, все пак жена. Скоро ще е хубаво да се наснимам и ще споделя снимки.
Ух, трябва си режим. Тъкмо щях да се похваля, че не ядох сладко събота и неделя и днес направо се омазах. :x Пък после мрънкам.

А сега отивам на зумба. (nlove9)

Мнението беше редактирано от Дани на 10.02.14 20:05.

14.02.14
18:44

Честит празник на който (каквото) го празнува. (nlove9)

вторник: тае-бо (Много изтощително беше.)
сряда и четвъртък: модерен балет (sun)

днес: 1ч фитнес+1ч сауна+предстоят кардио танци
5-6 мин крос-тренажор
ротация на стави, стречинг
клек 2х10х20 3х10х30
тяга 2х10х30 2х10х35

в суперсерии:
лег с дъмбели 2х10х10
хоризонтален скрипец 2х10х15

раменна преса 2х10х8
вертикален скрипец 2х10х20

последователно сгъване за бицепс 2х10х3 всеки
разгъване зад глава за трицепс 2х15х3 всеки

иии отново крака: :D :D :D
лег преса 1х20х20 1х15х40 3х12х50

в суперсерии:
балетен клек със задържане 1-2-3 сек долу 2х15х10
прасец на трупче 2х15х5 всеки

корем-наклонена 1х25 1х20
хиперекстензия 1х20 1х15

Ами това е. Както се вижда, тренирам каквото ми падне и колкото да не е без хич. Обикновено за 5-те мин крос-тренажор си измислям какво да правя. Ако трябва да бъда откровена, взех си карта за фитнес, заради... сауната. :D Просто е много изгодно в комбинация и не можах да се сдържа. Но пък се запалих и вероятно ще спра сауната и ще продължа с фитнеса. А и не мога да отрека ползите. Виждам минимално подобрение във физиката, но най-вече в метаболизма. Неудобно ми е да кажа какво и по колко ям, но кантарът показва същото, дори по-малко. :)
Гръбчето ми явно е доста слабичко за клек и тяга, миличкото. Поне засега. Затова пък заобичах лег-пресата. Докато дърпах 60-70кг не съзнавах, че си е постижение а бях дори по-лека.

Приятна вечер на всички. :)

п.п
Дописвам си 1ч бели денс + 1ч зумба.
А от сутринта имам 1ч 30 разходка на кучето, която, естествено, не я описвам по принцип, но днес ми се събра много движение. :)

Мнението беше редактирано от Дани на 14.02.14 22:04.

15.02.14
20:19

5 мин крос-тренажор
ротации на стави, стречинг
клек 2х10ст 2х10х20 3х10х30
тяга 1х10х30 3х10х35
напад 2х12х8 за всеки крак
лег преса 1х20х25 1х12х50 1х12х60 1х12х70 1х10х70 1х8х70 1х6х70 1х5х70
в суперсерия:
аддуктор 2х30х15
лег кърл 2х20х10

прасец от трупче 2х15ст

корем-наклонена 1х20

Малко legs day. Ама малко. :D

Това “слабо за клек и тяга” е извинение :) Почваш от малка тежест, пък то ще заякне ;)

15.02.14
23:49

Е, да, така се старая да правя. Изглежда лекичко, но наистина мноого се измарям. Ще гледам да качвам постепенно.

Фотоапаратът ми се ебаваше ,но сега се оправи и успях да си кача снимките. Възползвам се от случая да кача 2 снимки от след фитнеса. Една в целия блясък на сланините ми и една позе. (Просто не мога да се сдържа. Кифленска му работа.) Илюзия за тънка талия.
И сега съм пред дилема. Че трябва да се сваля, трябва. Но се чудя дали сега да правя диета, или първо да потренирам (да се напомпам :D). Имам зверски апетит, дори почнах да ям месо! Не си се представям на диета, но някои депа са плашещи (умишлено не качвам снимката в гръб :D)

За пореден път момиче, което си въобразява, че е с лоша фигура :D

Какви проблеми имаш, че аз не ги виждам? :D

16.02.14
22:12

Харесвам си фигурата. Много даже. Просто искам да съм пърфект. 8-)
Толкова много ли искам? :D

днес: малко chest-back + 1ч 30 зумба парти

в суперсерии:
лег с дъмбели 1х10х10 1х10х12 1х10х15 с лоста 2х10х20
хоризонтален скрипец 1х10х15 4х10х20

раменна преса 1х10х6 1х10х8 2х10х10
вертикален скрипец: 4х12х15

скотово сгъване за бицепс 2х10х10
кик-бек 2х15х6

корем-наклонена 1х25

Минах транзит за половин час през фитнеса, преди да отида на зумба. Без загряване, без почивка, без стречинг. :D
Правихме си валентинско зумба парти. Дрес код розово и червено. :D Ако някой публикува снимки, ще споделя.
Цял ден в движение, разходки, слънце. :)

п.п До уточня. Моята дефиниция за “пърфект” включва “бразилско” дупе (задължително), дълбока преса, много добре развито рамо. (По между другото, по подразбиране, силен гръб, стегнати ръце, минимално “депо” по вътрешната чест на бедрото и т.н. :D) Засега не притежавам нито една от тези екстри. Но пък и тренирам фитнес от три седмици, така че няма как да очаквам структурни промени. (Преди това си ходех на зумба, но заради 2 месеца грипни истории дори и нея пропуснах доста) Само че, не съм и в хирургията, нито имам магическа пръчка, с която да си изпълня 3 бодибилдърски желания. :D Затова, само си тренирам, поне спя по-добре. :D

Мнението беше редактирано от Дани на 16.02.14 22:22.

Значи, като цяло не са ти неизпълними целите, но “дълбока преса” се постига много трудно при жените, а има нужда и от по-специални добавки ;) Има не една и две много сериозно трениращи мацки из форума, но аз не се сещам за някоя с дълбока преса :)

Редакция : Забравих да добавя, че дълбоката преса, като визуализация на много нисък процент мазнини води до проблеми - жените имат нужда от малко по-голям % за разлика от мъжете с оглед на хормоналния баланс :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 16.02.14 22:45.

16.02.14
23:46

Нищо. Може само аз да си знам, че е дълбока. :D На пипане (то другото си е въпрос на чистене.) Просто искам много здрав корем, защото, ако не се бъркам, имам малко по-силно изразена поясна лордоза от необходимото. Харесва ми как изглежда, но адски боли. Клекът само влошава положението. Мразя да тренирам корем! Дори при мен е другият проблем, лесно постгигам приятен релеф, просто е много слабичък коремът и няма какво толкова да се очертае. Докато има хора, тренират много, диети и пак по-трудно постигат релеф. Не ми е фикс-идея въпросната визия, просто имам някакъв мечтан силует в главата, колкото за позитивно мислене. Едва ли ще стигна до изпълнението му, защото съм изключително разпилян и дезорганизиран човек и се хвърлям от едно занимание на друго. Едва ли и с фитнеса ще се задържа дълго.

Ама...ти искаш преса или силен пояс? :) Това са различни неща :)

17.02.14
19:50

Явно иска силен пояс и добре изглеждаща преса, но ги нарича с общо наименование. Пак ще се загубим в терминологията ми се струва :)

18.02.14
20:12

тяга 1х10х30 5х10х40

корем на наклонена 5х20
раменна преса 5х10

аддуктор-машина 2х30х15
прасец на трупче 2х20х5 за всеки

бицепс-скотово с Z лост 2х10х10
трицепс-скрипец с хват въже 2х20х10

корем на наклонена 3х20
стречинг

Щях да правя корем+кардио, но предпочетох тяга накрая.

Искам силна преса :) (както иска да изглежда.) Предполагам отсъствието й е основната причина за болките ми в кръста. Предвид, че коремните са най-слабите мускули, които действат в тазобедрената става, а аз обичам да папкам повече, но не и да ги тренирам. Не че не искам силен пояс, просто мисля, че мускулите в долната част на гърба са си ми ок. (Т.е всички са ми слаби, но някои са ми по-слаби от другите :D) Нали разгъвачите са в пъти по-силни, защото държат тялото изправено в ежедневието. Не случайно неподготвен човек не трябва да започва с клек, не само заради техниката. А при жените е още по-деликатна ситуацията и затова се старая да се допитвам до компетентни такива, но са си рядкост.

Малко лаишки го обясних, но мисълта ми беше, че държа повече на здравето, отколкото да целя супер-визия. Явно съм създала грешно впечатление. :) Фигурата е резултат, не - самоцел.

Тръгвам да не закъснея за модерния балет. (sun)

18.02.14
21:09

С коремни преси на наклонена лежанка няма да стане това, което искаш. ;)
Ако и ги правиш както подозирам че ги правиш заради лордозата, най-много да те заболи повече кръста.
Аз бих правила планкове и други упражнения за пояса, които изискват pelvic tilt и не се извършват от тилен лег.
Естествено, правилно и системно изпълнявана Ащанга йога би помогнала - на Първата част това и е основната идея - да “пренареди” гръбнака и да “отвори” таза.

ПП: И тайно ти завиждам за лордозата, която на мен би ми била от полза, но уви! ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 18.02.14 21:16.

18.02.14
22:20

Много ти благодаря за отговора!
Коремните на наклонената ги правя с дъга, не разгъвам докрая гърба при отпускането. Подозирам, че доста спестявам от амплитудата и съответно от натоварването. :D Но пък разтяга добре и облекчава болката. Чудех се за планка, ще наблегна на него, щом го препоръчваш. Предполагам, същото важи и за лицевите опори, нали? Занимава ли ти се да ми препоръчаш сайт или литература, с която да започна Ащанга йога. Подозирам, че ще се зарибя. (От фитнеса имам чувството, че се “одървям”, колкото и да правя стречинг. Може да го оставя като допълнителен спорт и да наблегна на йога или бягане, или ако се организирам за плуване.)

Сега прочетох за това pelvic tilt. Дори съм по-ниска. (envy)

Само не знам защо ми завиждаш? Каква би била ползата от такова нещо?

Мнението беше редактирано от Дани на 18.02.14 22:21.

18.02.14
22:43

казано от Дани на 18.02.14, 22:20:

Много ти благодаря за отговора!
Коремните на наклонената ги правя с дъга, не разгъвам докрая гърба при отпускането. Подозирам, че доста спестявам от амплитудата и съответно от натоварването. :D Но пък разтяга добре и облекчава болката. Чудех се за планка, ще наблегна на него, щом го препоръчваш. Предполагам, същото важи и за лицевите опори, нали? Занимава ли ти се да ми препоръчаш сайт или литература, с която да започна Ащанга йога. Подозирам, че ще се зарибя. (От фитнеса имам чувството, че се “одървям”, колкото и да правя стречинг. Може да го оставя като допълнителен спорт и да наблегна на йога или бягане, или ако се организирам за плуване.)

Сега прочетох за това pelvic tilt. Дори съм по-ниска. (envy)

Само не знам защо ми завиждаш? Каква би била ползата от такова нещо?

http://www.kinoyoga.com/
http://kpjayi.org/the-practice
Това са ва от сайтовете с най-достоверна информация по въпроса.
За съжаление не мога да те насоча към конкретен учител в София (доколкото разбирам си от там). Има много, които предлагат Ащанга, но никой от тях не е учил “от източника” и не може да се разчита напълно на знанията им...не казвам че са лоши, просто не мога да препоръчам конкретен.
В сайтовете с торенти също можеш да намериш Първата серия (за начинаещи, опростена) на Кино Макгрегър, ако искаш да се занимаваш сама вкъщи.
:)

20.02.14
22:07

фитнес
1ч модерен балет

лег 5х10х20

тяга 1х10х40 3х10х45

вертикален скрипец 5х10х20
раменна преса 5х10х10

хоризонтален скрипец 5х10х20
повдигане за предно рамо 1х12х2 3х10х4
разтваряне за задно рамо 1х10х2 3х10х4

последователно сгъване за бицепс 1х10х3 3х10х4 всеки
последователно разгъване зад глава за трицепс 1х10х3 3х10х4 всеки

аддуктор-машина 2х30х20
прасец 2х20ст
стречинг

21.02.14
22:41

ротации, стречинги
клек 1х10ст 1х10х20 1х10х30 3х10х35

тяга 1х10х35 3х10х50

сумо тяга 3х10х30

лег преса 1х15х25 3х12х50

сгъване за задно бедро 2х15х10
разгъване за квадрицепс 2х15х10
аддуктор 2х20х15

прасец изправяне на пръсти от трупче 1х20ст 1х20х5 1х30х5 2х15х5 за всеки крак

Втори ден МЦ. Боли и умишлено не тренирам корем. Но имам повече сила. Дали от зло!? По принцип не тренирам въобще, но този път постъпих изключително мазохистично и се чувствам удовлетворена. :)

Правя много стречинг вкъщи, особено за тазобедрените стави и много облекчават болките в кръста. Прибързано заключих, че са от слаб корем, а той е по-скоро допълнителен фактор.

Конвенционалната тяга ме намъчи. Гърбът ми е уморен от вчера. Но ми се щеше да кача малко килата, ей така, за самочувствие. Като някои трениращи хора, и аз понякога искам да асоциирам личностната си значимост с кг. :D Мислех си за 3х10х60 като 8-мартенско желание, защото максимум съм правила 2х10, но ще е най-разумно да си остана на 50 известно време. Все пак не съм хамалин. Ако наистина имам гръбначно изкривяване (както сама си поставих диагноза), ми се струва опасно за междупрешленовите дискове.

Стига съм дуднала, отивам да играя билярд и дартц. Вписвам ги отсега в дневника. :D :D :D

(Без връзка, само да вметна. Изключително се радвам, че имам пример за постоянство и дисциплина в лицето на приятеля ми. Иначе и веднъж не бих стъпила в зала. :) )

Мнението беше редактирано от Дани на 21.02.14 22:43.

21.02.14
23:25

казано от Дани на 21.02.14, 22:41:

Правя много стречинг вкъщи, особено за тазобедрените стави и много облекчават болките в кръста. Прибързано заключих, че са от слаб корем, а той е по-скоро допълнителен фактор.

Стречинг се прави за мускили, не за стави. ;) В случая можеш да разтегнеш някои от мускулите, благодарение на които таза ти не е особено гъвкав, но не можеш да разтегнеш ставата - тя се движи по определени начини и обхвата и на движение зависи от гъвкавостта на мускулите, които я движат + костната структура.
Важно е да се знае това, когато се прави стречинг, за да не се “разтяга на посоки” и после да има контузии.

22.02.14
04:40

Мисля, че външните ротатори, ако не се лъжа. Трябва да науча анатомия на дърти години. :D Не се замислих, като го написах.
Предполагам, че от тазобедрените стави тръгва проблема, защото имам чувството, че се “наместиха” след стречинга. Четох в една книга за йога, че повечето западни хора имат проблеми с кръста заради сковани тазобедрени стави. Не предполагах, че и аз съм така, защото правя стречинг, даже чета в определени пози. Но явно не съм разтягала каквото трябва.
Днес си ги чувствам като нови. :D

24.02.14
20:06

лег 1х10х20 1х10х22.5 3х10х25

хоризонтален скрипец 1х10х15 1х10х20 3х10х25

флайс 1х10х6 1х10х8 1х10х10

вертикален скрипец 1х10х20 3х10х25 1х10х15

раменна преса 3х10х10

последователно повдигане за предно рамо 1х10х1 1х10х2 всяко

разтваряне за задно рамо 1х10х2 1х10х4

последователно сгъване за бицепс 1х10х3 1х10х4 всеки
последователно разгъване зад глава за трицепс 1х10х3 1х10х4 всеки

планк 3х15-20сек

подвигане на колене към гърди на успоредка 1х15 2х10
хиперекстензия 1х10х2.5 1х10х5 1х10х10

корем на наклонена пейка 1х15 2х10

ябълка
кафе с д.мляко
чай
д.сирене, кисело зеле, варен картоф; суха паста; 1сл мед, 1сл фъстъчено масло
(тренировка)
30г протеин
1палачинка с кашкавал; 1/2 палачинка със сирене
Предстоят варени яйца или пиле.
(п.п.малко пилешко, 2 варени д.яйца, 3 сухи пастички)

Един месец фитнес. Раздвижих се. Ще си поставя приоритет горна част за втория месец. Трудно постигам видими резултати, като повечето дами с такъв тип конструкция. А и тренирам повече крака и не й обръщам много внимание.
(А легът ми е пълна пародия. :D)

Храната - харесвам се дебела. (По-секси съм.8-))И не си представям как ще направя баници на диета. (muscle) Ще се постарая единствено да спра гаврата с инсулина. Публикувам си храната умишлено, за да се засрамя и да се мотивирам. (blush)

Радвам се, че се въздържах от втората половина палачинка - не защото “ще ми се залепи”, а защото я дадох на един просяк на връщане. :)

Мнението беше редактирано от Дани на 25.02.14 20:28.

25.02.14
20:36

кафе, суха сметана
3-4 малки д.ябълки
3 варени д.яйца, д.извара, кисело зеле, печени чушки, спанак, зелен боб, карфиол
кафе, суха сметана, суха паста (упс)
3 варени д.яйца, д.извара, кисело зеле, печени чушки, спанак, зелен боб, карфиол, 1варен картоф; 2сл мед; консервирани д.смокини (без добавена захар, мисля)

Правих йога на няколко клипчета на Кино Макгрегър (много добре обяснява тая мацка.) После повторих сама. Стречинги разни. Към 1ч-1ч 30.

Първото нещо, което правя, като стана, е да проверя къде имам мускулна треска. :D Днес тя е на почти всичко, което правих вчера, без широките гръбни и трапеца.

п.п Днес се мерих. Качила съм 1кг, 2см на ханша, по 1см на бедрата, талията е същата, -1см от гръдния кош. Интересно. :D Ще трябва да се прави мнооого гръб.

А това е сушката с посуда на нашето домакинство:

Мнението беше редактирано от Дани на 25.02.14 21:53.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1