03.11.05
23:31
занимавам се с бодибилдинг и вдигане на щанги от близо 7 години и съм доволен от резултатите.Проблема идва от това че наблиягям предимно на доста тежки силови тренировки вследствие на което се чувствам леко скован и неподвижен.Преди година си купих боксов чувал и тренировъчне ръкавици и идеята ми е да потренирам като боксьор 1-2 месеца.Ако някой може да ми даде съвет- дали това ще помогне и каква точно тренировка да провеждам.какви упражнения и по колко време.Всичко което тренира боксьор наистина.Моля да пиша хора които имат достоверна информация.Мерси предварително.
04.11.05
00:19
с бокс съм се занимавал малко. но ще ти препоръчам да не бъхтиш крушата преди ТРЕНЬОР да ти е показал как защото рискуваш да си изпочупиш половината костици около китката. Наблягам на треньор защото 2/3 от боксьорите по залите са позьори и няма да могат да ти кажат нищо смислено. освен това, няколкото движения които могат да са ти полезни е хубаво да имаш и жив партньор от време на време. само крушата няма да стане.
14.11.05
23:23
Приятел боксьорите наблягат на издръжливоста и главно на загрявката (за да се предпазят от травми)не мисля че е нужно да ти давам съвети как да тренираш за издръжливост,а за ударите в крушата предполагам няма кои да ти показва за това ти предлагам или първо хубавичко да се поупражняваш на “бой със сянка”или просто да не удряш силно крушата докато не придобиеш увереност, че имаш “техника”.