Въпрос

PH

14.11.05
22:26

Значи тренирал съм 8 меца някаде.Цяло лято не съм това са някъде 4 месеца/Лятото поради ангажименти неможах/Сега пак запчвам да тренирам.Та въпроса ми е пак ли трябва месец някъде да вдигам за всички мускулни групи в един ден.Или да продължавам да ги тренирам по отдерно 3 дена седмично. :?: И ако ще ги тренирам на венаж сичките пак 1 месец кажете някаква програмка

14.11.05
22:32

По отделно.

14.11.05
22:50

Почваш си отначало но чак пък за напълно начинаещи не препоръчвам.Направи едномесечен встъпителен период

MA

14.11.05
22:52

Почваи по старата програма братле ,той мускула си помни няма смисъл да си  губиш времето и парите ,аз бих направил друго:почвам си нормална програма примерно не я знам твота 2 пъти ли ше е 3 пъти ли ше е седмично почваш си както си ти харесва си ги разделяш групите самоче вместо за главните м.гр. да правиш по 3упр. прави по 2базови , а за малките пражи по 1 базово и едно напомпващо с повече повторения около 10-12 мисля че така ше влезнеш бързо във форма. А и не забравяй ,че първоначално ше имаш изродски мускулни трески ,аиде успех!

PH

15.11.05
09:31

Marto007 Искаш да кажеш, че тва до го правя в един ден общо за всички така ли?
И какво ще кажете за това http://www.bb-team.org/training/000597.php

MA

15.11.05
11:52

Имам пред вид пак си ги раделяш групите на дни ,вече не те знам дали 3,или 4 пъти ше тренираш ,но си почваш пак отделните групи,в отделни дни ,тая програма  дето питаш аз не съм и фен не ми допада ама все пак ти си избираи ти ше си тренираш аз просто ти казвам аз как почвам след голяма почивка а ми се случва чевсто да прекъсвам и после пак да почвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1