Бицепс,Трицепс!!!

KU

15.11.05
14:11

Как е по-добре да ги правя в супер серия или един след друг???

15.11.05
18:05

суперсерия :wink:

15.11.05
18:21

[quote author=“bolkers”]суперсерия :wink:

Хехехе като се изцепиш нещо деа що пък реши че е по добре супер серия а нормалната е буклук тцтцтцтцтц

15.11.05
18:25

аз не сам разбрал правилно :oops: помислих си че пича говори за едно и също ма не се е изразил правилно :oops:
:!:  :wink:  :wink:  :wink: Иначе разбирасе че нормалните серии :!:  :wink:  :wink:  :wink:

Един след друг. Може от време на време да си позволяваш суперсерии, но да не е много често.

15.11.05
21:28

За какво точно става дума.Искаш да правиш едно упражнение бицепс и едно трицепс в суперсерия ? Аз лично те съветвам рядко да пребягваш към суперсерии,малко са изтощителни а и не се знае ти,какъв стаж имаш.
А що се отнася до bolkers,човече ще се изненадам ако имаш и 5 месеца стаж.Обаче мненията не ги спираш.

15.11.05
21:33

Стажа ми е 2 години и 3/4 месеца пич :wink:

15.11.05
22:03

[quote author=“bolkers”]Стажа ми е 2 години и 3/4 месеца пич :wink:

Няма значение а и не е тук мястото да пишем глупости.Само ще ти кажа,че доста неща не са ти ясни а даваш съвети.Поне се въздържай малко  :wink:

KU

15.11.05
22:03

Моя стаж е 2години.Ама всеки има различно мнение за тоя вапрос.А аз още не съм разбрал кое ми се отразява по-добре.

16.11.05
00:02

[quote author=“swets”][quote author=“bolkers”]Стажа ми е 2 години и 3/4 месеца пич :wink:

Няма значение а и не е тук мястото да пишем глупости.Само ще ти кажа,че доста неща не са ти ясни а даваш съвети.Поне се въздържай малко  :wink:

Хахахххх

[quote author=“Kulturistche”]Моя стаж е 2години.Ама всеки има различно мнение за тоя вапрос.А аз още не съм разбрал кое ми се отразява по-добре.

Какво се чудиш още не вижам различни мнения суперсериите се включват рядко в програмите тренирай си нормално

16.11.05
10:01

Всяка тренировка за ръце не се правят суперсерии.Може да ги вкарваш понякога,примерно на всяка 3-4 тренировки.А скоя група да почнеш е въпрос на преоритет,но е добре да редуваш нещата.А за Болкерс....той има план около 3-4 хиляди мнения :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1