15.11.05
14:11
Как е по-добре да ги правя в супер серия или един след друг???
[quote author=“bolkers”]суперсерия :wink:
Хехехе като се изцепиш нещо деа що пък реши че е по добре супер серия а нормалната е буклук тцтцтцтцтц
аз не сам разбрал правилно :oops: помислих си че пича говори за едно и също ма не се е изразил правилно :oops:
:!: :wink: :wink: :wink: Иначе разбирасе че нормалните серии :!: :wink: :wink: :wink:
15.11.05
18:27
Един след друг. Може от време на време да си позволяваш суперсерии, но да не е много често.
За какво точно става дума.Искаш да правиш едно упражнение бицепс и едно трицепс в суперсерия ? Аз лично те съветвам рядко да пребягваш към суперсерии,малко са изтощителни а и не се знае ти,какъв стаж имаш.
А що се отнася до bolkers,човече ще се изненадам ако имаш и 5 месеца стаж.Обаче мненията не ги спираш.
[quote author=“bolkers”]Стажа ми е 2 години и 3/4 месеца пич :wink:
Няма значение а и не е тук мястото да пишем глупости.Само ще ти кажа,че доста неща не са ти ясни а даваш съвети.Поне се въздържай малко :wink:
15.11.05
22:03
Моя стаж е 2години.Ама всеки има различно мнение за тоя вапрос.А аз още не съм разбрал кое ми се отразява по-добре.
[quote author=“swets”][quote author=“bolkers”]Стажа ми е 2 години и 3/4 месеца пич :wink:
Няма значение а и не е тук мястото да пишем глупости.Само ще ти кажа,че доста неща не са ти ясни а даваш съвети.Поне се въздържай малко :wink:
Хахахххх
[quote author=“Kulturistche”]Моя стаж е 2години.Ама всеки има различно мнение за тоя вапрос.А аз още не съм разбрал кое ми се отразява по-добре.
Какво се чудиш още не вижам различни мнения суперсериите се включват рядко в програмите тренирай си нормално