15.11.05
23:17
имам вапрос кам,вас значи във нашия фитнес няма уред за долна част на гърдите ,ако правя лицеви опори като краката сам ги качил на височина от40 см на долна част ли наблягам или на горна
15.11.05
23:25
На горна наблягаш и на рамо. Портален скрипец няма ли? Или наклонена пейка за коремни преси - там можеш да правиш преси с дъмбели(за гърдите).
опс ,ами няма ништо ит изброените се пак кажете как да ги потсека няма ли някое друго упражнение
Е лежанка няма ли обратен наклон не можеш ли да направиш ако трябва подложи нещо в долния край импровизирай
Защо правите 2 еднакви теми ?
Можеше да питаш това нещо в другата тема за опорите... не че ми пречи, ама за кво е нужно да има по 1823675 теми в сяка секция и човек да се чуди кво да гледа.
Какъв е този фитнес дето няма поне една успоредка или поне една пейка с обратен наклон на която да изпълняваш преси с щанга или дъмбели?!А относно подсичането на гърдите-колкото и да ги тренираш в долната им част ако си “мазен” няма да можеш да видиш т.нар. подсичане колкото и добре да са развити те.
Желая ти успех!
[quote author=“Gattuso”]JaY_C e mnogo prav.Prosto nqma kak vuv fitnes da nqma lejanka s obraten naklon.Dolnata 4ast na gurdite e mnogo vajna no samo edno oprajnenie e napulno dostatu4no.
Пиши на кирилица в България сме и сме българиПо принцип като няма нещо винаги може да се измисли заместващо трябва да се импровизира аз в едно мазе съм постигнал всичко
djgorgio-ASTOR ако ставаше всичко в мазе.. и аз бих направил така..ама нестава ако нямаш подходящи условия както сигурно е и при med_boy в неговия фитнес.. но както отбеляза ако няма лежанката обратен наклон или пеика за преси.. трябва да импровизираш.