Тренировъчна програма

24.02.14
22:01

Здравейте колеги! За известен период от време бях спрял да тренирам, поради лични ангажименти и сега отново започнах. Ще се радвам, ако си кажете мнението за програмата по която тренирам (по-принцип сам съм си я правил и не знам дали е много вярна и дали съм наредил упражненията по правилния ред). Целта ми е покачване на мускулна маса...не се стремя към сила или издръжливост.

(1-ви ден)
Понеделник: гърди и рамо
1.Лежанка 4x8
2.Лежанка (наклонен лег) 4x8
3.Избутване на дъмбели от хоризонтален лег 4x8
4.Флайс с дъмбели 4x8
5.Раменна преса с щанга зад врат 4x8
6.Повдигане на дъмбели напред 4x8
7.Повдигане на ръце встрани 4x8

(2-ри ден)
Вторник: гръб и трапец
1. Набирания 4x8
2. Мъртва тяга 4x8
3. Гребане с щанга, чукчета 4x8
4. Гребане с Т-щанга / Мечка 4x8
5. Гребане с дъмбели 4x8
6. Трапецовидно повдигане на рамене с лост (или с дъмбели) 4x8

(3-ти ден: почивка)

(4-ти ден)
Четвъртък: бицепс и трицепс
1. Бицепсово сгъване с щанга 4x8
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от седнало положение 4x8
3. Скотово сгъване 4x8
4. Чуково бицепсово сгъване 4x8
5. Френско разгъване с щанга от лег 4x8
6. Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава 4x8
7. Трицепсово разгъване на горен скрипец 4x8

(5-ти ден)
Петък: крака и корем
1. Класически клек с щанга зад врат (пълен) 4x8
2. Избутване на лег преса 4x8
3. Бедрено разгъване 4x8
4. Прасец (Калф машина) 6x8
5. Коремни преси 4-5x20

(6-ти и 7-ми ден: почивка)

25.02.14
01:00

Имаш прекалено малко упражнения за корем. Когато качиш маса, ще ти се иска да беше правил повече корем, щото няма да е оформен толкова, колкото си мислиш. Даже в очите ти ще изглежда нищожно, знам го. МОЯТ (подчертавам мой )съвет е понеделник да премахнеш раменната преса зад врат  и да сложиш военна преса от стоеж. Мощно упражнение за маса.  Плюс това след четири месеца с този сплит, пусни 5х5. Храната също играе роля в покачването. Избери си една от стотиците диети за покачване тук в сайта.

27.02.14
11:04

Само да вмъкна.. че доста тежко си я направил и на това ти трябва СУПЕР хранене, не го ли набавиш ще попаднеш на отрицателния метод..

Поздрави!!

27.02.14
15:15

Храня се по 5 пъти на ден като яденетата ми включват - овесени ядки, ориз, картофи, яйца и пилешко месо (по 100-150 гр). Също така и пия гейнър (Mex Size Max). Надявам се с тази програма да успея да постигна резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1