Преориентиране

Здравейте, в момента тренирам по сплит програма за качване на маса, но зимния период е на приключване и ученето ми натежава та реших да преориентирам моята тренировъчна програма. Мислих да се насоча към кросфит, но ми дадоха и идеи за кръгови тренировки, чел съм и за двете и си мисля, че кросфита ще ми е по-полезен. Един вид за мен кръговите тренировки сякаш се въртя на едно място, така го приемам, а кросфитърските нали се доближават до кардио тренировката си мисля, че поне ще се вталявам леко полеко, а може и да остана на сплит, но сякаш не ми се иска. Вашето мнение какво е ?

Имаше един викаше Crossfit improves your cardio vascularity endurance, or as I like to call it, the ability to lose gains.
Та да по темата. Както си решиш, не съм запознат толкова добре с кросфита, но бих предпочел кръговите.

26.02.14
09:22

Ако отидеш да тренираш кросфит при някоя сериозна кросфит група, определено няма да ти е леко да знаеш и ще ти се стори като мноооого сериозно кардио.Кръговите може да си ги правиш и сам и пак няма да ти е толкова тежко.Затова сам си прецени ако искаш да се скапваш на всяка тренировка - кросфит.

значи отписваме кросфита, ще попрочета за кръгчетата, мерси за мненията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1