26.02.14
15:03
Здравейте ! Не видях тема лично за тази добавка ,затова си позволих да пусна такава !
И така .. Прекалено много ,както обикновено за повечето продукти чух адски суперлативи .. колко бил добър продукта ,специален за жените ,бил безвреден ! Истината е ,че на мен ми допада бих искала да закупя ,но наистина ми се ще да чуя някое и друго мнение ,от хора които малко или много са наясно или са пробвали продукта и знаят за какво иде реч! Има ли смисъл ,толкова ли са безвредни наистина или има странични ефекти ... има ли като цяло смисъл полза от тях !? .. Благодаря предварително :)
26.02.14
15:08
Нищо революционно - просто CLA.
Бих заложил на по-реномирана марка - Now Foods, Optimum Nutrition или Controlled Labs.
И аз това бях тръгнала да пиша - fancy CLA, с добавени масла за разкош и шарен етикет. ;)
Благодаря ! Така и предполагах ама да си питам пак де! Не са ми ясни добавките като цяло .. Ползвала съм само L-Carnitine .. А сега тренирам повече.. ама съм си страхлива с тея таурини и кофеини малко ме е страх ! Не ми се иска да имам сърцебиене и такива неща .. Готова съм да дам и повече паари стига да си струва !
- Таурина не е стимулант. Може спокойно да го пиеш и преди сън.
- Може да разлгедаш разни растителни екстракти от типа на синефрин, йохимбе или екстракт от зелен чай, които да пиеш преди физическа активност или в началото на деня, ако искаш нещо, което да е базирано на растителна основа и да е по-хелти и същевременно, не толкова хард, колкото термогенен бърнър.
- Fitmiss е крайно оскъпена линия. Не е лоша, като качество, ала е крайно не рентабилна. За същатата цена може да си вземеш тройно повече суровина на добър производител със същото качество.
- Не мисля, че хранителни добавки може да са вредни. Стига да са ти необходими и да се използват в препоръчителни или умерени дозировки.
Много благодаря (wasntme) .. Доста съм ненаясно наистина! Определено ще опитам с изброените от теб ! Още веднъж благодаря (F)
28.02.14
17:18
Абе аз не мисля, че йохимбина и синефрина са лайт версия. Поне от личен опит мога да кажа, че сериозно си ме раздрусваха :) особено съчетани с кафе и л-карнитин.
Има сега един Детонатрол и в залата ми го хвалят, обаче още не съм го пробвала и не мога да кажа дали става. Но вече 2-3 момичета чух, че го пият и бил добър.