Biogame IsoMilk standard 100% milk protein?

31.08.13
13:48

Здравейте, разпитах насам натам , но искам да се консултирам и с вас. Става въпрос за продукта на Biogame IsoMilk standart 100% milk protein, имате ли конкретни наблюдения над него, разпитах в аптеката , казаха ми че е сигурен продукт , изписват го масово и на бременни . И като цяло самата фирма Biogame е с доста широка популярност и продукти. Явно е на млечна основа , ако не се лъжа , цената му е около 15 лв за 250 гр. Разпитах за всеки случай за някакви странични ефекти , жената каза че няма как да стане , но все пак да се допитам и до вас- по компетентни сте.. Реших да се запозная със тези продукти ,тъй като съм слабичък 64 кг и 188см , знам че мога да набавям тези вещества и от самото хранене , но сега ми предстой следване и просто от финансова гледна точка няма да имам възможност да си подсигуря 2,3 пържолки , оризче и така нататък. Споделете ако имате наблюдения за продукта и като цяло .Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.08.13 13:48.

31.08.13
15:11

Поправи ме, ако греша, ала 2-3 пържолки и “оризче” ще са много по-изгодни и “сигурни” в конкретния случай. Биогейм е производител на който няма как да се доверя.

31.08.13
16:34

Някакви наблюдения над Biogame ли имаш ?

500гр. месо + 500гр. ориз= 5лв. За биогейм ще се въздържа от коментар, защото не съм ползвал техни продукти, но  15 лв. за 250грама протеин е крайно неизгодно, поне лично за мен.

01.09.13
01:06

Значи в момента продукта е на 11.99 има някаква промоция , като за първи път мисля че  е добре спрямо дозировката , най ме притеснява факта да няма какви странични ефекти като косопад, пъпки или други..дали пък аз не си въобразявам- но това е просто протеин

странични ефекти няма да има, ама и смисъл няма да има да си го купиш този протеин, дори и да е качествен, в което аз трудно бих могъл да повярвам, с 250грама си за никъде, купувай си повече храна, хубаво е отсега да разбереш, че протеина не е по-ефикасен от хубавата храна

Не се доверявай на българските продукти (хранителни добавки)... повечето все едно ще тръскаш какао в шейкъра. Нямат никакви хранителни стойности за 11 лв си купи 1 кг орехи или 5 кг извара... ще ти свърши мн по-добра работа!

27.02.14
04:34

Не мога да разбера защо коментиращите тук отричат нещо, без да са го пробвали и изпитали. Моето мнение за БИОГЕЙМ е диаметрално противоположно от тролските коментатори- една отлична българска марка, с доказана традиция от години! Продуктите им не са от най-евтините, но не са и в никакъв случай прекалено скъпи, лично съм се доверявал на марката, когато бях спасител на плажа в Ахтопол, цяло лято, без почивен ден. Работих по 10 часа на плажа, а понякога и по 11, заради сутрешните тренировки. Вечерите ходих на фитнес или на срещи. Успях с този ритъм и страхотната умора и изщощтение, именно благодарение на Биогейм и техните протеини, които единствени се продаваха в аптеката.. Най-добрата бълг. марка за мен!
Аз бих казал на автора на темата така: Избери българското ! В момента на пазара се предлага отличен изолат с 87% белтъчини и почти без въглехидрати, който възстановява превъзходно!
Второ: Марката е с доказани традиции и присъства от години на пазара, разпространена главно по аптеките. Дали в аптеките ще се продават вредни, некачествени неща, както някой невежи (без да са тествали) тук твърдят ?!
Трето: от 1 година марката (може би за съжаление) вече не е българска :( Още един български производител беше продаден на чужденци.. Собствениците я продадоха на немска фирма и Биогейм вече е немска марка... Помисли си дали немците ще правят компромис със качеството.

27.02.14
06:59

На Биогейм съм пил течните Аминокиселини и категорично съм доволен.Работят ! Стига да не ги пиете пестеливо (аз пиех мисля около 6 супени лъжици по време на тренировката).
Протеин на фирмата не съм пил,но за тия Аминоси гласувам с две ръце кой каквото и да говори.
Преди много години ,пиех и техния ZiMag- отново страхотен продукт.Само хубави спомени имам от тая фирма,или поне от двата нейни продукта които употребявах.С тяхна помощ (естественно и малко стероиди) постигнах отлични резултати в трибоя -при 90 кг лично тегло имах 205 лежанка,250 килограма мъртва тяга и правех 10 повторения на 200 килограма клек.

28.02.14
16:11

казано от ЂÒÞЄто на 27.02.14, 04:34:

Не мога да разбера защо коментиращите тук отричат нещо, без да са го пробвали и изпитали. Моето мнение за БИОГЕЙМ е диаметрално противоположно от тролските коментатори- една отлична българска марка, с доказана традиция от години! Продуктите им не са от най-евтините, но не са и в никакъв случай прекалено скъпи, лично съм се доверявал на марката, когато бях спасител на плажа в Ахтопол, цяло лято, без почивен ден. Работих по 10 часа на плажа, а понякога и по 11, заради сутрешните тренировки. Вечерите ходих на фитнес или на срещи. Успях с този ритъм и страхотната умора и изщощтение, именно благодарение на Биогейм и техните протеини, които единствени се продаваха в аптеката.. Най-добрата бълг. марка за мен!
Аз бих казал на автора на темата така: Избери българското ! В момента на пазара се предлага отличен изолат с 87% белтъчини и почти без въглехидрати, който възстановява превъзходно!
Второ: Марката е с доказани традиции и присъства от години на пазара, разпространена главно по аптеките. Дали в аптеките ще се продават вредни, некачествени неща, както някой невежи (без да са тествали) тук твърдят ?!
Трето: от 1 година марката (може би за съжаление) вече не е българска :( Още един български производител беше продаден на чужденци.. Собствениците я продадоха на немска фирма и Биогейм вече е немска марка... Помисли си дали немците ще правят компромис със качеството.

И как реши, че именно от тези протеини успя на това изтощение ? Опита ли през това лято да пиеш и други протеини освен на марката Биогейм?
Замислял ли си се, че причината да се продават само в аптеките, е че са неконкурентоспособни на чуждите марки предлагани по магазините за хран. добавки? . Извинявай, ама 87% съдържание на протеин изолат и “ПОЧТИ” никакви въглехидрати не е сензация на пазара. Уважавам г-н Патрик Ангелов и му свалям шапка, за това че ръководи единствената българска фирма за производство на хр. добавки, която не слага американски, шведски, френски, немски етикети....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1