26.02.14
11:06
Я сега да видим има ли бойци тази година:)
Отварям тази тема, за да си помагаме с подхода към Оупъна, да си коментираме постижения и интересни моменти.
Тази година Мико се завръща, Ая Барто, Джон Пера и Джон Смит са в адската форма...
Ще има голямо меле!
26.02.14
11:29
И накрая - Рич шампион :D
Аз искам да видя Мико на стълбичката.
Рич Фронинг, докато не го свали някоя контузия, все ще е първи.
При жените, урода-кон пак ще ги накаже. Просто е нереално луда и нахъсана като състезател. Всичко е “Do or die” при нея. Криво, право, да е горе. Кефи ма:)))
На мен ми е интересно, кои съфорумци ще се пускат на оупъна. И като цяло от България.
Вече имаме афилирана зала, от там също трябва да има участници.
Тази година Фронинг няма да е първи, а за жените искам Торисдотир да победи Бригс.
26.02.14
11:40
Тая година Фронинг ще е 1ви, щото ще се отказва, ако трябва той ще напише комплексите, но ако е здрав, няма как да го бият :)
От известно време следя Aja Barto - много нестандартен атлет. Корав и адски техничен на олимпийските. Каналът му youtube.
От жените ще ми е интересно как се движи дисквалифицираната на оупъна миналата година Daniellе Sidel (Christine) - отлично подготвена и страшно надъхана да мачка наред този път.
До одеве и гледах клипове разни ... верно си е урод , урод в смисъл ебати якото здраво добиче!
http://games.crossfit.com/video/open-announcement-141-archived-footage
Добре ли е ? :)
Ще гърмят рамене...
Ако си техничен с въжето и не въртиш от рамене, можеш да ги съхраниш.
Обаче пък на изхвърлянето трябва, мощна долна част, да не дърпаш на ръце.
Абе гадост си е, но не прекалена:)
Абе като ги гледам баш на ръце си дърпат, те направо си я вдигат, както Влади Петков обръща 100 кила :D
Много ме кефи болния поглед на русия младеж...
Започва се стабилно, на игрите ще е интересно, както беше казал Животното, има шанс да се стигне до тях, освен ако вече не са измислили дисциплина тип - скачане от самолет без парашут и други подобни :D
казано от Kirilov на 28.02.14, 08:08:
Удари го Синко-то(бейби Фронинг) или извади късмет, че накрая хвана въжето 20-ина секунди преди времето.
казано от slavko на 28.02.14, 10:00:
казано от Kirilov на 28.02.14, 08:08:
Удари го Синко-то(бейби Фронинг) или извади късмет, че накрая хвана въжето 20-ина секунди преди времето.
Фронинг тука ще удари 10+ рунда ...
28.02.14
13:04
От това направих 6 врътки преди 1 месец,сега бих се записал пак,ама няма къде да снимам комплексите...
Предлагам пак да има отделни теми за всеки комплекс както миналата година и който се има за ОФП/кросфит/функционален трениращ, не мисля че името точно има значение, да направи комплекса и да пише. Резултатът е без значение, да се види, че има хора, които се забавляват, практикуват и споделят. Спортът не е медалите от Световно и Олимпиада, а масовия спорт за всеки. Оправдания, извинения и да се присмееш на другия е лесно, всеки ден го виждаме и правим.
П.С. Аз направих 2 рунда и се гордея със себе си!
Мнението беше редактирано от aleks на 28.02.14 15:38.
казано от Vic на 01.03.14, 23:20:
472 повторения..............
Първия мъж с 450 повторения !
Мнението беше редактирано от BGcmex на 02.03.14 08:48.
Добре :)
Fortunato-320 Bazinet-272…......
Мнението беше редактирано от BGcmex на 07.03.14 03:38.
казано от BGcmex на 07.03.14, 03:19:
Добре :)
Fortunato-320 Bazinet-272…......
Не съм гледал още клипчето, но това е лудница... :x
Омеква франсето и дебелее по плажовете със сладоледи и хамбургери в компанията на нереализиралия се приятел-треньор.
Добре, че поне на фона на изродите, остава симпатяга, та я спонсорират от тук и там:)
Наблюдавайте Саманта как ги слага в малкия джоб, без да се напряга. Все пак и пари има там сложени за първо място:)
Франсето е от ония фенси кросфитърки с амнайсе надъхващи клипа и много позиране. Докато не почне мелето и се наложи да си наистина луд...тя не е истински боец, просто е добър маркетинг за централата:)
казано от slavko на 07.03.14, 14:43:
Омеква франсето и дебелее по плажовете със сладоледи и хамбургери в компанията на нереализиралия се приятел-треньор.
Добре, че поне на фона на изродите, остава симпатяга, та я спонсорират от тук и там:)Наблюдавайте Саманта как ги слага в малкия джоб, без да се напряга. Все пак и пари има там сложени за първо място:)
Франсето е от ония фенси кросфитърки с амнайсе надъхващи клипа и много позиране. Докато не почне мелето и се наложи да си наистина луд...тя не е истински боец, просто е добър маркетинг за централата:)
Е, де! Недей така с рогата :) Яка е момата, във всяко отношение (y)
И доста стабилно се движи. Е, няма да стане шампион, но не всеки става...
“Франсето” си е много яка,просто много се изхвърли в началото заради публиката! Иначе на набиранията е богиня ;) ! Фортунато победи тип-ала Фронинг,в даден момент включи на режим робот ! Гледайте го много силно представяне и на 2-те !
А комплекса е меко казано “хардкор” !
Мнението беше редактирано от BGcmex на 07.03.14 19:09.
07.03.14
22:16
Тоя зъл ксеноморф Фортунато каква зарибена усмивка има! :D
Ryan Fischer-409??? WTF
Kelley Jackson-353
William Parton 60+ - 179
Iris Kamm 60+ -181
Мнението беше редактирано от BGcmex на 08.03.14 15:43.
Не знам кво се учудваш, тва за тях са си супер леки кила и тва май е пърия комплекс от както има оупън в който имаш регламентирана почивка, така че това сие очаквано :)
Мнението беше редактирано от Kirilov на 08.03.14 17:28.
казано от Kirilov на 08.03.14, 17:20:
Не знам кво се учудваш, тва за тях са си супер леки кила и тва май е пърия комплекс от както има оупън в който имаш регламентирана почивка, така че това сие очаквано :)
409 е доста сериозен резултат, а за тежестите не си прав ,200 + клека с 45кг и 200+ набирания до гърди за толкова малко време/30м./ е доста впечатляващо,след 260-300 няма много варнти за почивка.....като му излезе видеото ще направя разбивка на почивките,че ми е доста интересно !
п.п. Втория за момента е с 353 !
Мнението беше редактирано от BGcmex на 08.03.14 18:49.
казано от BGcmex на 08.03.14, 18:43:
казано от Kirilov на 08.03.14, 17:20:
409 е доста сериозен резултат, а за тежестите не си прав ,200 + клека с 45кг и 200+ набирания до гърди за толкова малко време/30м./ е доста впечатляващо,след 260-300 няма много варнти за почивка.....като му излезе видеото ще направя разбивка на почивките,че ми е доста интересно !
п.п. Втория за момента е с 353 !
Точно за тежестите говоря, че са малки, друг е върпоса, че тук наистина бройката убива. Мъжете имат вече по 70+ набирания в серия, Спилър има 105. А за втория и за първия изчакай до утре вечер :) Пък и може да стане, като миналата година, тоя като го накарат да даде клип и да го дисквалифицират ;)
Transgender woman sues CrossFit
http://www.cnn.com/2014/03/07/us/transgender-lawsuit-crossfit/index.html
Тази е повече жена от Бригс.
казано от CarnalK на 08.03.14, 21:07:
Transgender woman sues CrossFit
http://www.cnn.com/2014/03/07/us/transgender-lawsuit-crossfit/index.htmlТази е повече жена от Бригс.
Нали няма да обръщаме темата в спорове ЗА и ПРОТИВ участието на трансексуални в състезания?
Ако държите, да създадем отделна тема, нямам нищо против.
казано от Vic на 08.03.14, 23:11:
Нали няма да обръщаме темата в спорове ЗА и ПРОТИВ участието на трансексуални в състезания?
Ако държите, да създадем отделна тема, нямам нищо против.
Няма естествено. Ако отворим дума за това и Сам Бригс ще ни плесне с х@й по челото :D
казано от slavko на 07.03.14, 14:43:
Вече съпруг.
То там ѝ е грешката. Всички знаем, че ѝ липсва един здрав балкански три пъти дневно, за да се качи на подиума. За всичко друго има Фармахим.
Та затова смятам да кандидатствам за работна виза за Канада. Да промотирам красотата в кросфит. (devil)
казано от CarnalK на 09.03.14, 10:56:
За всичко друго има Фармахим.
quote]
Аз се сещам за стотици,даже хиляди хора които с помоща на “Фармахим” не се и доближават “близко” до подиума /важи за всички спортове/ !
казано от BGcmex на 08.03.14, 15:41:
Ryan Fischer-409??? WTF ...май го махнаха? :)
Kelley Jackson-353
William Parton 60+ - 179
Iris Kamm 60+ -181
Froning 359….1ви резултат до момента ?
Khalipa 339
Sam Briggs 274….Не била терминатор ,и тя да се провали :)
Мнението беше редактирано от BGcmex на 10.03.14 12:15.
11.03.14
07:28
Слави,какво ще кажеш за Камилата сега :D
Camille Leblanc-Bazinet 1 (404)
казано от Intolerante на 11.03.14, 07:28:
Слави,какво ще кажеш за Камилата сега :D
Camille Leblanc-Bazinet 1 (404)
И снимка на ръцете й след комплекса ...
Падна ли в прекия двубой, падна, после била повторила.
Е хубаво, дай направо да я пуснат да повтори Игрите от миналите години...може пък сега да бие Ани и Саманта Бригс.
Бегай я тая, не ме кефи:)
А тия снимки с ръцете, стават банални...аз имам поне 10 доста по-брутални:)))
Ама де да имах и такива класирания като франсето де, да видите че съм обективен.
Irving Hernandez-396
http://games.crossfit.com/athlete/55226
Макс набирания 115!
Мнението беше редактирано от BGcmex на 11.03.14 19:14.
Ми тапа на 70 кила, как да е.
С Фран за под 2 мин.
Малко за обръщането не му вярвам, ама...то това сам си го пишеш:)))