Креатин и аминокиселини

01.03.14
06:09

Здравейте понеже много от отдавна не съм взима никакви добавки съм исклиучил как се взимат та въпроса ми е добре ли е да се съчетаят креатин и аминокиселини .Искам да ми обясните за зареждащата седмица по колко и след това по колко трябва да се пие креатина и по колко аминокиселини и кога да ги пия ставам рано във 7 часа да ходя на работа тренирам към 19:30 часа и си лягам някъде към 22:00 часа казах ми да пия креатина вечер и преди лягане но понеже като свърша работа отивам на фитнес след това се пребирам хапвам и лягам ако може да ми обясните подробно висок съм 1.68 и тежа 70 килограма. Мерси предваритлно !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1