казано от Бойко на 03.03.14, 16:05:
Тягата крива, ама лека; лека, ама крива.
Щом е лека, няма как да е крива. ;)
Дано разбираш руски, че това е класика! Пък и лексиката не е кой знае колко богата. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.03.14 16:11.
03.03.14
16:39
Боби, тягата беше лека, но крива на ко*еле :D ТриБойко реши, че не му дреме за dat form и дърпаше с котешка гърбина лайк а босс :D
Някой да знае къде мога да намеря стъклени кутии? Искам да сменя моите, които са от пластмаса и не искам храната ми да седи в тях- още повече, като я топля. По веригите за сега само пластмаси намирам :)
03.03.14
23:56
Може от някакви продукти които се продават в стъклени кутии ама мисля, че няма да са особено обемни. Хвалеха ми някви тъперуеър тъпуер... нещо с Т. Били специална разработка и не знам си какво.
Виждал съм преди години такива- с пластмасови капаци са ама все пак. Иначе колко да ми трябва- 2 пържоли да събере и още една кутия за някой зелен стрък/авокадо/броколи и воала. Мога буркан да нося, ама е неудобно за ядене.
04.03.14
00:01
Тъпъруеър е американския сленг за най-обикновени пластмасови кутии.
Едит :
Ако говориш за тези : http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/468.html - те както се вижда са си пластмаса някаква.
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 04.03.14 00:02.
офф да, вече преливам пр.мляко в стъклено шише, бутилката ми за вода на работа и тя е стъклена, супите си ги нося в буркан, ама дето викаш и мЯсото вече трябва да е в такава..баси като вървя и дрънкат тия стъкларии все едно съм студентка с буркани манджа от село :D
04.03.14
00:07
Дамм, на мен ми обясняваха, че били използвани от НАСА или доразработени от НАСА за космонавтите. ^^ Видях няколко да се веят в капсулата на Гравити :D Опитваха се да ми бутнат нещо.
04.03.14
00:16
То може и да се ползват от НАСА, не виждам причина да не се ;) Дреме им на ........, че са от пластмаса ;)
Е те трябва да пестят от тегло така или иначе. Ако някой знае да драсне, моля. Иначе ако намеря ще фотографирам и ще се поФаля.
Бях много надъхан да тренирам днеска, но първоначалната ми идея да почивам се случи. Днеска цял ден се разкарвам напред-назад. Почнах новата работа вече, а като приключих отидох да си довършвам “частното” :D и да сглобявам едни машини, да прибирам пратки, да пазарувам, да псувам съседите и като се прибрах към 9 вече бях на восък. Храната днеска:
-40гр протеин, тиквеник домашен, 200гр кисело мляко, шепа лешници
-свински бут гарнитура картофи, айсберг и разни други зелентии // това навън
-200гр пилешко, айсберг, тиквеник домашен
-5 яйца с кокосово масло, банан
Около 1600 калории без да броя салатите и тиквеника разбира се. Около 2000 трябва да се събират, тъй че като за днеска ок. Въпреки че кантара предния петък ме изненада/нагоре/, а и останах с 2 чифта дънки дето ми стават. Сиреч едва ли съм качил мускул. Стрък зеле и 2 яйца на ден тва е за мен :D Сега на бързо разтягане, мачкане и магнезиево олио. Утре ултра на бързо тренировка, че съм от рано на бачкане. Аре рЪст ин пийс.
Едно време на детските кухни се ходеше с едни такива метални купи, прикачени една към друга :D. Най-добре май да ги изровим от килерите :D. Иначе аз си нося за работа яйца, на които не им пречи каква е кутията, а Зупата си мъкна в един буркан. :D. В офиса си имам порцеланова купичка и всичко е 6 :D.
Мнението беше редактирано от Петър на 05.03.14 00:14.
Че то за пречи не пречи и във вестници да си увия храната :D или опаковка от зрънчо- примерно :D Иначе ги помня тия дето каза ти една върху друга дето са.
Кутии стъклени имало в- а/ Джъмбо и б/ Икеа. По 5-6 лева бройката са, така че тия дни ще ида и ще видя персонално.
***Тренировка 77:
лег- 2х4х87,5кг
клек- 2х6х125кг*
*колан
Трябваше 6ци на лега, ама само толкова изстисках. Клека първата серия не беше добре, а втората беше супер. Толкоз
Днеска мина супер бързо деня- яко четене. Прибрах се направих вечеря, подстригах се имах гости и стана 12.. Утре ставане рано закуска, обяд правене, тренировка и работа, а след това пътуване. Днеска храната беше- пилешко със зеленчуци на пара, салата, бисквитена торта, шишче. У дома пилешко на скара, салата/друг вид/, протеин, бадеми, 2-3 парченца шоколад черен/някакъв от щанда за диабетици и сигурно е наблъскан с подсладители- стана ми супер сладко от 3 малки парченца/. Качвам и клипа от втората серия на клека вчера, че ме кефи0 не че е перфектен де- има си кусури.
Ми добре ти е клека. Подобрил си доста дълбочината, не те навежда много (освен в края). Е, от третото повторение те понатиска и има едно колебание и ръчкане назад с гъза, но не е болка за умиране и това. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.03.14 08:24.
***Тренировка 78:
тяга- 5х172,5кг* 2х172,5кг* :@
набирания надхват- 10
набирания V хват- 8, 12 //30 общо
*колан
Супер фейл днеска- счупих си нокътя на палеца на крака сутринта, криво ми е недоспал съм, още на 100 на тягата ми тежеше зверски. Много тегава 5ца на 172,5 после втората серия дадох всичко за второто повторение и за трето дори не успях да тръгна. Николай каза, че отстрани второто е излетяло и изглеждало, че не тежи, но истината е, че просто свърши силата. На набиранията надхав ме заболя рамото пак :@ минах на успореден, ама тегаво пак и приключих, че ще закъснея за работа. Петък е шибан ден- винаги съм мразел петъците...
Благодаря, Боби. Всичко е от заякването на ядрото според мен- има подобрение там, макар че не с тия скорости, с които искам.
Днеска спах до 10 и 30/сиреч вчера/! Станах в 2 следобед- рай! Привечер дремнах още 1 час. Фастинг някакъв- много ядох днеска- месо, домашен хляб0, сирене, салати иии торта. Плодове също ядох- бе доволно. Днеска ме чака път пак и като си стигна в София ще тренирам вечерта. Правя някакви разтяжки, че хипфлексорите ме убиват... И вече няколко пъти не си изпълнявам заплануваните повторения и почвам да се дразня, щото изоставам с тежестите и пак няма да си вдигна заплануваното. Иначе съм 81кг, а си бях обещал повече от 78 да не ставам...
***Тренировка 79:
лег- 2х92,5кг 1+1х95кг 0х97,5кг 1+1х95кг
лег с борд- 1+1х97,5кг 3х92,5кг
клек- 2х132,5кг* 2х2х135кг*
полулег с дъмбели- 2х12х20кг
*колан
Днеска много доволно- тренировката беше супервизирана. На 92,5 лесно стана 2ката и затова 95, обаче имам проблем с лявата страна и не успях да ги заключа. Пробвах за 1ца, ама пак от ляво не успах да заключа. Тия дето са 1+1 означава, че са ми помогнали накрая със заключването. Спирам борда/и всички спомагателни частични движения/ вече и ми забраниха да правя за гърди каквото и да е освен лежанката- това с дъмбелите накрая си беше моя измишльотина и ме навикаха ;D На клека също леко беше на 132,5 и за това 135- лесни, направих и втора 2ка, която по мое мнение беше дори по-добра. За крака също няма да правя нищо вече. Само трицепс тесен лег и за гръб мога да правя асистиращи. Другия път на лега делоуд и по избор за останалите движения, ако се чувствам отпаднал. Минавам на 2ки и 4ки вече. Епа тва е.
Крив понеделник- някои неща съумях да свърша други не, цял ден съм се влачих с мокър крак (dull). Бе не толко лош деня де- получих една пратка дето чакам от 2+ месеца- и въобще днеска с 3 нови джаджи се сдобих и чипици, които са страшно удобни, а номера беше напълно насляпо поръчан :D БЕ доволно. Иначе имам мускулни трески стабилни утре вечерта след работа трябва да го играя. Иначе храната днеска скандал- 300+гр пиле, кайма домашна, макарони със сирене и кашкавал, ориз, супа, зеле и моркови на салата, бисквитена торта, протеин, овес, 5 яйца, сладко от смокини и май това беше :D Реда не е същия. Разтягане, магнезиево и то стана време за лягане.
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.03.14 23:29.
казано от Бойко на 10.03.14, 23:28:
...днеска с 3 нови джаджи се сдобих...
Какви?
Нищо специално, Боби : ) Едно блутут хенсдфри, нови слушалки и една джаджа, която показва колко ток дърпа закаченото към нея USB устройство. Показва и напрежението разбира се- много е удобно за тестване на различни зарядни, кабеляци, USB и щото е готино :D 3 долара беше :D
***Тренировка 80:
тяга- 2х2х187,5кг*
набирания V ръкохватка- 10,10,10,9- 39 общо //просто нямаше за 10то :D
гребане с щанга- 3х10х70кг
сгъване за бицепс- 2х10х35кг
чуково сгъване с дъмбели- 8х17,5кг 2х10х16кг
корем
*колан
Хич не ми се ходеше до залата, ама пък добре се получи- първата серия ми хареса, а втората беше също добре до половината- второто повторение беше борбата. Малко набирания и гребане и туй то. Сега трябва да тренирам в четвъртък сутрин и после летя за Глазгоу, където по план трябва да тренирам веднъж, ама ще видим. А сега отивам си сипа едно вино. МЕжду другото намерих магнезиево олио на ABO фарма дето е 7,30 за 200мл и ще го тествам да видя става ли или не.
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.03.14 21:31.
Днеска по-малко храна, че последните дни е доста- количествено- качеството е супер : ) Свинско с малко картофи и салата зеле, моркови, цвекло, таратор с яйце. Сега за вечеря яйца и айсберг, имам и 2 резена ананас. Преди лягане протеин и фъстъчено. Утре сутрин трябва една бърза тренировка. Имам брутална мускулна на корема и на други места, но по-слабо.
***Тренировка 81:
клек- 4х127,5кг* 4х130кг*
лег- 2х8х77,5кг
*колан
Беше много лек клека и за това набухах 130 направо, които бяха вече по-тегави, ама нищо особено. На лежанката направо хвърчаха тия 77- за пръв път са ми толкова леки, но ми се води разтоварваща и затова не натисках за бройки или 80 кила примерно. Ям сега набързо и отивам да хващам полет. До после.
Добре е положението- сингъл малц, бири разни телешки специалитети и най-вече яка компания. Лошото ече мескъсва кръста :( не знам от какво,- леглото ли от 6 те часа дето седях неподвижно ли... ще видим какво ще става
Начи прибрах се : ) До тренировка не се стигна по една или друга причина, кръста си ме боли, а това че спах на няква пейка снощи не помага май :D Хапнах и сега сън в моето си легло на моя си матрак. Може да кача 1-2 снимки, ако имам настроение и да ви кажа че Скотиш закуската се нрави много на Скота :D Зала или тая вечер или утре в краен случай.
***Тренировка 82:
тяга- 2х175кг* 4х175кг*
набирания- 10,8,6,6- 30 общо
хамър машина- 20х15кг 15х25кг 12х30кг
корем
Много тежеше днеска- първата серия тръгнах за 3ка, вдигнах от земята, но усетих, че не е добре работата и пуснах. Втората серия- много добра 3ка и 4тото беше само на злоба. Може би общо има това че не съм тренирал 4 поредни дни или това че сутринта ядох един банан с доза протеин, а за обяд изядох някакво дюнерче. Иначе съм 85кг O_o- никога в живота си не съм бил толкова- надявам се да е някаква вода, че не е на добре- при всички случаи по-стриктно. За кръста не смея да коментирам- за сега ок. За вечеря домашна кокошка и ще пекна 2 филии.
Òran Mór- много як пъб- помещаван в църква- сиреч ходих на поклонения там :D Второто е закуската ми и една размазана снимка на гадната ми муцуна :D И минералната вода на Скотчето.
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.03.14 21:47.
***Тренировка 83:
лег- 3+1х92,5кг 3х92,5кг
тесен лег- 3х8х60кг
разтваряне за задно рамо с 3кг
На първата серия- 3ката беше лесна и наех за 4ка- пазача твърди, че не е пипал, ама не вярвам много и за това не си го броя, като самостоятелна 4ка. Доволен съм : ) Яйца пържени в кокосово масло сега, 2-3 курабии и ще отивам на тръстиката.
83кг- вода е било :D До другия петък ще се нормализират нещата, че уж нямаше да се усвинвам, а то пак същото стана... (dull)
Храната днеска- 4 яйца с кокосово масло и буркан домашна извара от козе мляко, 20гр бадеми; 300+гр свинско, маслини, ябълка; 40гр протеин, фъстъчено масло. Днеска също ще съм на 5+ литра вода- калориите май са малко та може да бодна още нещо, което ще отбележа.
***Тренировка 84:
клек- 2х2х137,5кг*
*колан
Не че ми се тренираше или се бях наспал, ама няма кога просто. Заминавам за една вила до утре, а след това ще ходя на Metal Allstars. Иначе имах още преди да ида много яка мускулна треска на кръста и една скованост, въпреки ролера и магнезиевото и там някви разтяжки дето правих вчера. Мрън-мрън ала-бала. Иначе не тегнат тия 137,5 много- мислех сутринта преди да ида да е втората серия на 140, ама се разубедих- не бях в кондиция. Мисля че 150 са постижими за 6ти, а 160 си остават мираж, ама какво да се прави.
Алтернативата беше без нея, а и в момента страничните неща не са важни- щом въртя 3 те движения е ок
Брутална серия тоя уикенд- чак сега се прибирам. Пак много бири, много мръвки и разни други работи дето трябва да се избягват- теста, сладки... неограничено :D Няма да има повече такива омазвания- културно и премерено ще е всичко.
Иначе концерта ме изкефи, въпреки някои издънки. В общи линии- Odd Crew, Udo и разбира се Zak Wylde ми допаднаха на мен. Зак изкърти. Утре на тръстиката.
***Тренировка 85:
тяга- 3х140кг* 2х160кг* 1х180кг* 2х190кг* 2х0х195кг* 3х110кг* 1х130кг* 1х150кг* 1х170кг* 1х182,5кг* 1х192,5кг* 1х200кг*
придърпване на вертикален скрипец- 2х10х50кг 2х10х60кг
корем
*колан
Нарочно описвам и вработващите серии тоя път. Отидох си аз по план да дърпам 2ки на 190. Много тъпо тръгнах за 2ката още първото повторение, че тренера ми каза да следя за нещо и аз се заплеснах- моя грешка си и ме умори много. ТОй ми рече да слагам 195 за 1ца- първия път дори не мръдна щангата- починах 5-6 минути и пробвах пак- не ги заключих тоя път. Понавикаха ме малко, че съм бастун :D и ме върна на 110, като ми показа един трик да отработвам- на 110 беше чудесно/не по мои думи/ минах на 130, 150 и 170, 182,5. Евлоги рече да слагам 192,5- речено сторено- изхвърчаха с тоя новия пиниз- каза че е било перфектно без забележки- може и да е преувеличил с цел да се надъхам, но и аз не ги усетих. Сложих 195, ама като ме видя пак ми рече, че съм бастун :D и вика слагай 200. Ми без да се замисля ги отнесох :) На свежо сигурно ще дръпна и повече- ебати якото. Направих леко скрипец и корем за раздвижване. Утре почивам и в четвъртъка лег и клек следват. Кръсто се обажда леко, ама да видим.
Мнението беше редактирано от Бойко на 25.03.14 22:11.