28.02.14
21:30
Пушка еее
28.02.14
22:14
Оп, оп нова страничкааа!
Менюто за днес:
Мюсли с кис. мляко.
Както казах след тренировъчно мед, тахан, какао.
2 банана кис.мляко
1 малък ръчен пълнозърнест хляб, 300 гр св бут, пакетче крема сирене, 400 грама туршия
3 дребни сладки, шербет на Бачо Кольо
План: спаначена супа с ориз, яйца, мед, тахан, какао
Тоя джънк цял ден ми се върти в главата. Везните започнаха да накланят към голям Съб за деня, но реших да си направя мой личен. Хлебеца дойде в повече ама пък се наядох като пич и тая туршиика... ммм медец!
Спаначената супа къкри мъкри чинно на котлона и специално заради Валентина, че се хвана на хорото ще мушна 2 цели яйца! :P
Гошо бейбе!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 28.02.14 22:16.
казано от Тала-съм на 28.02.14, 22:14:
Спаначената супа къкри мъкри чинно на котлона и специално заради Валентина, че се хвана на хорото ще мушна 2 цели яйца! :P
(bow)
01.03.14
08:12
Баба Марта бързала, пудовките разхвърляла: морави, зелени, бели и червени.
Първо за краката да растат бедрата!
И да блъскат всичките: мъжете и женичките.
Ябълки да зреят. Круши да жълтеят.
А на дечицата върза на ръчицата тежести чудни за да не са мудни. ^^
Честита баба Марта! ((:
01.03.14
21:16
Ден без тренировка!
Храната:
мюсли с домашно прясно мляко, 6-8 дребни сладки
спаначена супа с ориз и шепа фъстъци
половин шоколад
3 принцеси с каймя, 2 цели яйца, 6 белтъка
тахан с мед и какао
Днес пак много работа и пак малко храна. Между закуската и обяда имаше голям прозорец и направо бях освирепял...
Пак чиитнах със стречинга. Ще си го простя някак. Отклоних всякакви излизания за вечерта поради обременено съзнание! Бая глупости имам на главата и нещо нямам настроение за избухване в събота вечер. Сега съм заредил UFC с поп-корн и мисля да се терминирам! Утре на срещата ще хвърлям азот :D буахахах.
П.С. Радвам се, че ви е харесала моята интерпретация на стихчето за баба Марта :P
Много здрави!
02.03.14
08:29
Сутрешна мотивация!
02.03.14
12:40
казано от Тала-съм на 02.03.14, 08:29:
Сутрешна мотивация!
Точно този въпрос от снимката си зададох и аз преди половин година и реших да съм само грозен. :D
03.03.14
07:26
Вчера, много интересен ден! Предположенията ми се потвърдиха относно съфорумците. Много харизматични и слънчеви хора, които не ги вълнува много гравитацията! ...особено Кръстев ((:
Тренировката ми като цяло беше разни рандом упражниения, колкото да не седя с отворена уста зяпайки как летят разни щанги по 200+ кила. Сашо и Боби, извънземни. Сашо без да загрява вдига каквото види а Боби стриктен и прецизен в изпълненията. Супер е да ги гледа човек отстрани. Голям интерес към железата от страна на малките бб-тиимъри. ^^ супер!
От моя страна:
Клек за вработване със 60, 80 кг. и няколко 2-ки със 110. 5 ли бяха 6 ли.. забравих.
Тяга 1х100 и реших да не се пречкам още.
Видях една женска (16-ка)пудовка закачих я на колана и започнах с набиранията. Закачих и една 32-ка с нея 3х3 май бяха.
И за накрая тръстер с пудовки една 32-ка на колана и 2х16 в ръцете. Много прилично упражнение. После цял ден зареден с добро настроение.
Храната:
Преди тренировката, макарони на фурна.
След трен. ориз със св. стек.
Шепа сурови фъстъци
Ориз със св. стек и туршия
Вафла!
Мед, тахан, какао.
Тази сутрин си вдигнах задника рано рано за оскарите. Много зареждащо и вдъхновяващо ми действат!
Започващата седмица се очертава доста джулязна... Рядко ще имам аеробни упражненоя. Щанги, щанги и щанги! Чук!
Честит 3-ти март на всички поданици на тази прекрасна държава! Бъдете страхотни!
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 03.03.14 07:44.
казано от Тала-съм на 03.03.14, 07:26:
Много харизматични и слънчеви хора...особено Кръстев ((:
Mдааа, вие изчезнахте някъде за 15-тина минути...:D
С удоволствие ще повторим. Трябва да отбележа, че и на мен ми беше интересно. Съжалявам само, че бях след нощна смяна и не бях в особено добра кондиция! ;)
03.03.14
15:19
казано от Петър на 03.03.14, 10:51:
казано от Тала-съм на 03.03.14, 07:26:
Много харизматични и слънчеви хора...особено Кръстев ((:
Mдааа, вие изчезнахте някъде за 15-тина минути...:D
Ах ти какъв сии ахахха говорех за гравитацията а за харизматичноста имах предвид теб. Хххх
03.03.14
22:36
Трен за деня:
7 кръга без почивка
5 Тласкане (55кг)
15 Клек зад врат (55кг)
10 Тяга (80кг)
15 Лег (60кг)
5 мин. почивка
Бутане на дъмбел от наклонена пейка 2х8х25 1х10х22.5 1х7х22.5
Бързо разтягане и в къщи!
Храната:
400 гр. макарони на фурна разделени в два приема за сутринта.
Голям съб за деня...
шепа сурови фъстъци
трен.
вафла..
доволна салата от спанак, ябълки, орехи с зехтин и оцедец и 100гр. сирене
Днес хапването не е блестящо ама к`о да прайш. Под въпрос е дали ще се подложа на режим! Ще видя как ще се развият нещата като започна пак редовно да бягам. Не се напъвах да правя още нещо за доизцеждане защото утре сутринта пак ще тренирам, та гледам да остане малко силица. Исках днес да ми направят контролна снимка пък те ме накараха да правя разни билдърски пози... ми не ги мога! Е, пощракахме се де :P на едната изглеждам че тръгвам да падам на едната страна :D килата са 87
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 03.03.14 22:40.
03.03.14
23:02
3та снимка (giggle) Добра форма, поздравления! :)))
03.03.14
23:13
Благодаря, Силве! ^^ Ще стане още по-добре като направя няколко бани, лятото. уфф говоря като футболярче!
казано от Силвия на 03.03.14, 23:02:
3та снимка (giggle) Добра форма, поздравления! :)))
Добра форма е меко казано..това тяло е само за..............................................снимка ;)
03.03.14
23:37
....... за много снимки :D
Изражението на третата снимка - безценно :D
Извинявам се за прекъсването на дамите ;)
казано от Тала-съм на 03.03.14, 23:13:
Благодаря, Силве! ^^ Ще стане още по-добре като направя няколко бани, лятото. уфф говоря като футболярче!
С тея калци така и изглеждаш :D
04.03.14
08:29
казано от Kirilov на 04.03.14, 08:06:
казано от Тала-съм на 03.03.14, 23:13:
С тея калци така и изглеждаш :D
-
хаха :) принципно ги слагам за да не се дерат подбериците! А дано ама надали, поне държат топли глезена и свинеца. (:
казано от Storm на 04.03.14, 00:40:
Изражението на третата снимка - безценно :D
Извинявам се за прекъсването на дамите ;)
При такъв мат’рял кой ти гледа изражението :D
Какъв е тоя фаянс, каква е тая мозайка бе? Ние, приятно закръглените тюлени как да се чувстваме сега? :D :D :D
Радвайте се дами, докато можете. След време трапеца ще му стигне ушите, а краката ще му станат двойни :Д
казано от ddd на 04.03.14, 10:19:
Радвайте се дами, докато можете. След време трапеца ще му стигне ушите, а краката ще му станат двойни :Д
че това лошо ли е :Д
казано от ddd на 04.03.14, 10:21:
За нормалните хора, да :Д Поне такива са ми впечетленията :Д
Големият трапец придава на физиката много мощен вид,а краката ТРЯБВА да са в синхрон..как иначе Д:
Абе...тряа си животно :Д
04.03.14
12:00
Да, трапеца въврви та се къса това е единия мускул който без много да се напъвам върви в моето тяло. Краката може и още, тяхна снимка ще метна по-нататък, да не ме обвините, че съм няква примадона където е постоянно с телефона и се снима :D Макар че дръпнаха откак започнах с кросфит-а и тези безкрайни клекове и многоставни движения.
ddd квото има тва ще гледат! :D
Кръстев то тва си е мъка да ти кажа. :D Всеки вика вдигни малко тениската а у.. искам и аз да съм тюлен
04.03.14
13:10
Тренировката от одеве:
Оувърхед скуат: 30, 40, 40, 45 2, 2, 2, 2
Бек скуат: 70, 80, 90, 100, 110, 120 3, 3, 3, 3, 3, 2
Тяга: 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 1,1,1,1,1,1,0
Набиране с малко по-широк от раменния надхват 6х5хСТ+20кг.
Не бях възстановил много от снощи! Оувърхеда го прекратих защото раменете бяха леш и ми беше особено трудно да държа заключена щангата над главата. Клека също много мек и реших да наблегна на тегата. Там също не много блесящо. За 12 часова почивка от трен. до трен. толкова.
Хранта:
2 вафли, кофичка кис. мляко
трен.
вафла
2 цели яйца, 4 белтъка, спаначена супа с ориз.
Edit на храната
1 банан, 1 шоколад
шепа сурови фъстъци
4 белтъка, още от спаначената супа с ориз, 2 филии хляб, 100 сирене.
1 портокал, 1 банан
150 тахан, лъжица медец, какао
Нещо много здраво от преди 13 годинки... :D
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 04.03.14 22:07.
04.03.14
14:46
Таласъмче, това коремче с вафлите и съб-а ли го направи :D
04.03.14
15:39
Сс много пот го направих ;) и ябълки. Гххгггхг
Всичко е маркетинг, бе, не му вярвайте! Tо че тия снимки са от март месец е видно, ма годината не сe знае....:D (grin)
Баси ,а аз с 27% подкожни съм тръгнал клипчета да си правя!!! Тва беше ,спирам!Вече с качулка ,тишърт ,в гръб и от другия акаунт! (giggle)
04.03.14
21:40
Митак тия 27% пак оказват влияние и утежняват допълнително щангата. Силата мъжка е интересна за наблюдаване. Аз, умрял от глад и жажда на тия снимки.. хахах флай уейт.
Петре забрави, че е пипана софтуерно снимката! Гхггххгх :D уф сядам да ям, че всичко ще си кажа..
06.03.14
01:07
Тодеееййй ис рест дееейййй!!
Хранатааа:
Мюсли с кис. мялко, лъжица мед за настроение
банан
300 св. филе, спаначена супа с ориз (свърши се)
тахан, мед, какао, 4 белтъка
2 литра бира, секви групалки и един шоколад ( от нездравословния щанд!)
малко мусака преди лягане за по-добро напомпване утре! :V бахаха
Днес почивен ден от силово натоварване! Работа, следобеден сън (кеф на бучки). Разтегнах се след спането към 20 мин. Намерих някаква готина кака в тубата с благ гласец и откачени движения и се отдадох! След това бягане с препятствия, бира, хвърляне на диск, бира, бира, бира, ски, колело и тн, на екс бокс кинект! Не е истина човек колко енергия и пот хвърля в това нещо... чисто кардио!
06.03.14
09:03
Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли, бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол!
Сутрешна мотивация!
06.03.14
12:39
Такаааммм... тренировката от одеве:
5 кръга без почивка:
7 тяга (95кг.)
30 air squat
7 HSPU
3 мин. почивка
2.1 Швунг 6х6х60
2.2 Преден клек 6х6х60
2 мин. почивка
3.1 Кофи 5х6хСТ+20кг
3.2 Набиране с малко по-широк от раменния надхват 5х6хСТ+20кг
Корем, разтягане и вкъщи на топло и сухо!
За сега храната е три бисквити с лъжица тахан преди трен. След трен мюсли с лъжица мед.
HSPU-то не беше абсолютно HSPU (тъй като нямам абсолютно никаква техника на това движение), бях вдигнал краката на високо и така го правих. Имам мерак да го науча. Като почина малко може да го пробвам в къщи.:)
Сериите с еднакви втори цифри в двусет.
Вдъхновен от 6-ците които се получиха на швунга и предния клек искам да ви поздравя с нещо!
Бъдете страхотни!
казано от Тала-съм на 06.03.14, 12:39:
HSPU-то не беше абсолютно HSPU (тъй като нямам абсолютно никаква техника на това движение), бях вдигнал краката на високо и така го правих. Имам мерак да го науча. Като почина малко може да го пробвам в къщи.:)
Пробвай да правиш такива лицеви с краката в/у лежанка или пейка, без да си на юмруци де. Важното е гъза да ти се пада над главата, а тя да е м/у ръцете. Така свикваш с натоварването и на пълненето на главата с кръв, че първите пъти си е гадничко. Аз така се научих.
06.03.14
22:38
Втора трен. за деня:
Бягане 5 км. (бавно темпо)
Пресскок на стълбите на гребните хангари 4 пъти през 5
Коремни по много
Еър скуат 4х20
Спътниците ми в бягането се събуждаха от зимен сън и общо взето си настъпваха езиците след 2-ия километър. Даже ни изпревари и някакъв чичо с около 10-15 години по-възрастен и с 30-40 кг. по-тежък... Срам! Имах много въздух и накрая му дръпнах един 50 метров спринт да се разпиша, че съм бягал. Като цяло раздвижих малко след следобедния сън. ;)
Храната за деня:
Мусака, сирене, 3ф.х. чаша вино, 10 бонбона
Сън около 3 часа
Кафе, бягане
Мусака, сирене, 2ф.х. чаша вино
5 белтъка, тахан, мед, какао
Като изключим физическото, днес се убих от мързел!
07.03.14
10:48
Няма как! Иначе няма да стане муската на баба.^^