Като ходите по кафета ....

Темата е заключена.

16.11.05
19:15

Много ми е интересно като се отидете на някое кафе какво си поръчате :) Защото на мен ми писна винаги да си поръчам последен и всеки път се чудя по 10 мин кво да си взема и накрая пак си вземам някъв боклук като  кока-кола примерно  :P ...  и се си викам то от 1 няма нищо да ми стане и всеки път се наливам с тия л*йна ..... :?:  :!:  :?:

16.11.05
19:17

Гепи си в пликче протеин на прах и му кажи на барманчето ти го врътне в млечице ;)

Аз понякога така правя и впечатлявам мноооого :) Не заради друго, ами съм вежлив и културен :)

SE

16.11.05
19:18

като отида на кафе си поръчвам какао,кола,фанта,спрайт всеки път различно най вече БИРА

16.11.05
19:33

Мляко с какао, но ако съм жаден минерална вода или натурално сокче :”)

SP

16.11.05
19:35

хахах с тая бира не те виждам на къде ще си брат.Ако няма да си носиш протеин(което е добра идея :lol: ) Минералната вода е добър вариант,или кафенце  :twisted:

16.11.05
19:36

сода с лимонче, минерална вода или някво сокче :P

SE

16.11.05
20:57

[quote author=“Sparkito”]хахах с тая бира не те виждам на къде ще си брат.Ако няма да си носиш протеин(което е добра идея :lol: ) Минералната вода е добър вариант,или кафенце  :twisted:

ко и е на бирата ?

16.11.05
21:57

Дълга лаваца с бита сметана и минерална вода.Общо взето се тва.

16.11.05
21:58

[quote author=“SeLeCt”][quote author=“Sparkito”]хахах с тая бира не те виждам на къде ще си брат.Ако няма да си носиш протеин(което е добра идея :lol: ) Минералната вода е добър вариант,или кафенце  :twisted:

ко и е на бирата ?

Ми хубаво тяло и бира, много общо нямат! Виж ако са ни различни представите за хубаво тяло...

Аз пия вода или кола, понеже ми е слабост, на друго почти не се доверявам!

16.11.05
22:07

Абе, я ко са прайте й вии... :) 5ак пък толкова...

Аз много много пари не давам за глупости тук, кафенца ала бала... ама бири4ка си пиивам когато има слу4ай. и вино.

Какво толкова. Не говорим за дружни запои, да изто4ваме наливната бира в заведението и да ходим по 16 пъти до тоалетната... :)

16.11.05
22:47

[quote author=“AbSs”]Мляко с какао, но ако съм жаден минерална вода или натурално сокче :”)
SE

16.11.05
23:18

по 1 -2 бири на ден -няма нищо лошо според мене

16.11.05
23:26

Всичко си зависи от метаболизма.1-2 може и множко да дойдат,обаче 2 през седмицата и няколко за уикенда може.

GA

17.11.05
01:28

Ми не ходим по кафениетата щото не пием кафенцие.

17.11.05
11:25

[quote author=”Питона”]Гепи си в пликче протеин на прах и му кажи на барманчето ти го врътне в млечице ;)

Аз понякога така правя и впечатлявам мноооого :) Не заради друго, ами съм вежлив и културен :)

хахаха  за тва не се  бях сещал :) ама кат ти гледам на снимката приличаш малко на мутра сигурно и  оборота ти го носят с поръчката  :P :lol:
  а аз по едно време бях само на натурални сокчета ама то маи единственото натурално в тях е само името  :D

17.11.05
11:27

аз напоследък започнах да си поръчвам безкофеиново кафе (нормално кафе пия само сутрин преди работа)  :D малко е гадно от начало (особено като го пия без мляко и захар) обаче се свиква, а и можеш да го пиеш по всяко време на деня без притесняния за сън/кръвно и т.н.

17.11.05
11:40

[quote author=“VoiD”]аз напоследък започнах да си поръчвам безкофеиново кафе

Особено,ако е с аромат на бадеми :wink:

SO

17.11.05
11:55

Капи круша  :D :D :D :D :D

M

17.11.05
14:49

Топло мляко с мед или чисто кафе и минерална вода или много рядко нат. сок.

17.11.05
14:52

Дал си тема за кафетата,ако беше писал за кръчмите,щеше и аз да пиша :lol:  :lol:  :lol:

Тази тема не е за този форум затова в следващите няколко мнения ако неуспее да се впише в него ще трябва да я модерираме.
Благодаря за вниманието.

20.11.05
17:24

И аз много се чудя кво да пия като седна на кафе ! Пия кафе с мляко много хубаво става не му добавям никаква захар  :wink:  или само топло мляко или чаша минерлна вода !!!

NO

23.11.05
00:56

Фреш от нар...

23.11.05
02:57

Как не ви писна с измислените и безмислените теми ???

vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1