16.11.05
19:15
Много ми е интересно като се отидете на някое кафе какво си поръчате :) Защото на мен ми писна винаги да си поръчам последен и всеки път се чудя по 10 мин кво да си взема и накрая пак си вземам някъв боклук като кока-кола примерно :P ... и се си викам то от 1 няма нищо да ми стане и всеки път се наливам с тия л*йна ..... :?: :!: :?:
Гепи си в пликче протеин на прах и му кажи на барманчето ти го врътне в млечице ;)
Аз понякога така правя и впечатлявам мноооого :) Не заради друго, ами съм вежлив и културен :)
16.11.05
19:18
като отида на кафе си поръчвам какао,кола,фанта,спрайт всеки път различно най вече БИРА
16.11.05
19:35
хахах с тая бира не те виждам на къде ще си брат.Ако няма да си носиш протеин(което е добра идея :lol: ) Минералната вода е добър вариант,или кафенце :twisted:
16.11.05
20:57
ко и е на бирата ?
ко и е на бирата ?
Ми хубаво тяло и бира, много общо нямат! Виж ако са ни различни представите за хубаво тяло...
Аз пия вода или кола, понеже ми е слабост, на друго почти не се доверявам!
Абе, я ко са прайте й вии... :) 5ак пък толкова...
Аз много много пари не давам за глупости тук, кафенца ала бала... ама бири4ка си пиивам когато има слу4ай. и вино.
Какво толкова. Не говорим за дружни запои, да изто4ваме наливната бира в заведението и да ходим по 16 пъти до тоалетната... :)
16.11.05
23:18
по 1 -2 бири на ден -няма нищо лошо според мене
Всичко си зависи от метаболизма.1-2 може и множко да дойдат,обаче 2 през седмицата и няколко за уикенда може.
17.11.05
01:28
Ми не ходим по кафениетата щото не пием кафенцие.
[quote author=”Питона”]Гепи си в пликче протеин на прах и му кажи на барманчето ти го врътне в млечице ;)
Аз понякога така правя и впечатлявам мноооого :) Не заради друго, ами съм вежлив и културен :)
хахаха за тва не се бях сещал :) ама кат ти гледам на снимката приличаш малко на мутра сигурно и оборота ти го носят с поръчката :P :lol:
а аз по едно време бях само на натурални сокчета ама то маи единственото натурално в тях е само името :D
аз напоследък започнах да си поръчвам безкофеиново кафе (нормално кафе пия само сутрин преди работа) :D малко е гадно от начало (особено като го пия без мляко и захар) обаче се свиква, а и можеш да го пиеш по всяко време на деня без притесняния за сън/кръвно и т.н.
Особено,ако е с аромат на бадеми :wink:
17.11.05
11:55
Капи круша :D :D :D :D :D
17.11.05
14:49
Топло мляко с мед или чисто кафе и минерална вода или много рядко нат. сок.
Дал си тема за кафетата,ако беше писал за кръчмите,щеше и аз да пиша :lol: :lol: :lol:
17.11.05
16:49
Тази тема не е за този форум затова в следващите няколко мнения ако неуспее да се впише в него ще трябва да я модерираме.
Благодаря за вниманието.
И аз много се чудя кво да пия като седна на кафе ! Пия кафе с мляко много хубаво става не му добавям никаква захар :wink: или само топло мляко или чаша минерлна вода !!!
23.11.05
00:56
Фреш от нар...