04.03.14
20:48
Привет на всички :)
От известно време си търся ефедрин , но по аптеките ме гледат много странно , когато попитам за него и дирекно казват НЕ няма . Та искам да попитам от къде мога да се намеря въпросното нещо .. е и също някой ако иска да сподели опит с този продукт интересува ме :) Или някой ако продава да казва >?
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.14 22:44.
04.03.14
20:50
Не се занимавай с глупости
От няколко години ефедринът не е разрешен за свободна продажба. Все още го има като фармацевтичен продукт, но е със затегнат режим и то напълно оправдано.
Подобни на него алкалоиди се съдържат в екстракта от Sida Cordifolia, който е разрешен за продажба в ЕС и е със статут на хранителна добавка.
04.03.14
20:55
Значи няма шанс да си го намеря така ли ..
казано от Valentina Krachanova на 04.03.14, 20:55:
Значи няма шанс да си го намеря така ли ..
Търсиш дилър на забранени препарати ли? Не мисля, че ще го намериш тук.
04.03.14
20:58
Хаха не .. просто мислех ,че някой може да знае от къде да го намера .. та значи Sida Cordifolia е най-близо като качества до него и може да свършри гд същата работа? Но на коя марка?
Бе ти явно си супер боса, че си тръгнала да питаш по аптеките за ефедрин, а да пускаш тук тема вече говори за други липси.
В София знам 4-5 човека, които продават.
В Пловдив, двама.
В Плевен също.
Ти откъде си, колко пари имаш?
p.s. ;) За модераторите. Оставете за малко, моля :)
Щом в аптеката са ти казали, че нямат, то най-вероятно са преценили, че не ти трябва, не си наясно с това какво представлява, защо ти е и как да го дозираш...отделно и че този, който се продава принципно не е предназначен за орална употреба (не,че не става). Мисля, че няма дефицит, просто продавачките са коректни и не искат да те трупясат за едното нищо. Разбери го, като услуга.
пс. Сида кордифолиа имат Бълк паударс.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 04.03.14 21:53.
04.03.14
21:59
Пиши ми на лично.
Аххахаха :D АЗ се събличам по потник и влизам в аптеката в поза релакс, дават ми го даже с отстъпка и ми пожелават успех в поставените цели :D
04.03.14
22:09
Аз за проба искам, че нещо конвенционалните друсалки са ми като сокче, Блажке, пиши ми :D
казано от Valentina Krachanova на 04.03.14, 20:48:
Привет на всички :)
От известно време си търся ефедрин , но по аптеките ме гледат много странно , когато попитам за него и дирекно казват НЕ няма . Та искам да попитам от къде мога да се намеря въпросното нещо .. е и също някой ако иска да сподели опит с този продукт интересува ме :) Или някой ако продава да казва >?
Доста хора, чули недочули и ходят като теб да питат и на фармацевтите малко им е писнало вече.
До 2006 си е бил абсолютно легален и дотогава и фет бърнерите са си работели сравнително безпогрешно.
За любителски цели не те съветвам да го използваш. Много трудно е да го дозираш правилно, че да извлечеш максимална полза или някаква полза въобще.