Ефедрин от къде?

Темата е заключена.

Привет на всички :)
От известно време си търся ефедрин , но по аптеките ме гледат много странно , когато попитам за него и дирекно казват НЕ няма . Та искам да попитам от къде мога да се намеря въпросното нещо .. е и също някой ако иска да сподели опит с този продукт интересува ме :) Или някой ако продава да казва >?

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.14 22:44.

04.03.14
20:50

Не се занимавай с глупости

04.03.14
20:51

От няколко години ефедринът не е разрешен за свободна продажба. Все още го има като фармацевтичен продукт, но е със затегнат режим и то напълно оправдано.
Подобни на него алкалоиди се съдържат в екстракта от Sida Cordifolia, който е разрешен за продажба в ЕС и е със статут на хранителна добавка.

Значи няма шанс да си го намеря така ли ..

04.03.14
20:56

казано от Valentina Krachanova на 04.03.14, 20:55:

Значи няма шанс да си го намеря така ли ..

Търсиш дилър на забранени препарати ли? Не мисля, че ще го намериш тук.

Хаха не .. просто мислех ,че някой може да знае от къде да го намера .. та значи Sida Cordifolia е най-близо като качества до него и може да свършри гд същата работа? Но на коя марка?

04.03.14
21:16

Бе ти явно си супер боса, че си тръгнала да питаш по аптеките за ефедрин, а да пускаш тук тема вече говори за други липси.
В София знам 4-5 човека, които продават.
В Пловдив, двама.
В Плевен също.
Ти откъде си, колко пари имаш?

p.s. ;) За модераторите. Оставете за малко, моля :)

04.03.14
21:50

Щом в аптеката са ти казали, че нямат, то най-вероятно са преценили, че не ти трябва, не си наясно с това какво представлява, защо ти е и как да го дозираш...отделно и че този, който се продава принципно не е предназначен за орална употреба (не,че не става). Мисля, че няма дефицит, просто продавачките са коректни и не искат да те трупясат за едното нищо. Разбери го, като услуга.

пс. Сида кордифолиа имат Бълк паударс.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 04.03.14 21:53.

04.03.14
21:59

Пиши ми на лично.

04.03.14
22:00

Аххахаха :D АЗ се събличам по потник и влизам в аптеката в поза релакс, дават ми го даже с отстъпка и ми пожелават успех в поставените цели :D

Аз за проба искам, че нещо конвенционалните друсалки са ми като сокче, Блажке, пиши ми :D

04.03.14
22:21

казано от Valentina Krachanova на 04.03.14, 20:48:

Привет на всички :)
От известно време си търся ефедрин , но по аптеките ме гледат много странно , когато попитам за него и дирекно казват НЕ няма . Та искам да попитам от къде мога да се намеря въпросното нещо .. е и също някой ако иска да сподели опит с този продукт интересува ме :) Или някой ако продава да казва >?

Доста хора, чули недочули и ходят като теб да питат и на фармацевтите малко им е писнало вече.

До 2006 си е бил абсолютно легален и дотогава и фет бърнерите са си работели сравнително безпогрешно.

За любителски цели не те съветвам да го използваш. Много трудно е да го дозираш правилно, че да извлечеш максимална полза или някаква полза въобще.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1