04.03.14
22:29
То не е точно травма или контузия, но изпитвам странна болка в лакътя и предмишницата (трудно е да установя от къде точно идва болката) на лявата ръка. Най-често се проявява когато се облягам или се подпирам на тази ръка, или когато я изпъвам прекалено много. В последно време усетих и леко изтръпване когато си усуквам китката. А преди седмица започна да ме боли ималкото пръстче на същата ръка без да има подуване или синина. Болката е тъпа и се усеща като изтръпване. Интересното е, че не го усещам при самата тренировка. Не ми прави проблем нито при дърпащи, нито при бутащи упражнения. Въпроса ми е дали това е от самата става или по-скоро е мускулно пренатоварване? Някой имал ли е същият проблем?
Мен ме болеше десният лакът откъм предмишницата по подобен начин- при усукване, стискане, бутане. Спрях да правя лежанка и болката спря. Преди месец пак пробвах лежанка и отново ме заболя, та оттогава не съм правил и нямам проблеми.
05.03.14
14:37
Подобни симптоми понякога са сигнал за разлика в моббилността на рамене или други стави.