Нов раздел - Направи си сам

06.03.14
12:37

Не е лошо във форума да има раздел направи си сам, като може  да се направят подраздели за фитнес уреди, суплементация, аксесоари и т.н. Идеята ми е продиктувана от темата за пудовката. До дни чакам да пристигнат компонентите за суплементацията ми за поне година напред, като мога да опиша процеса за самоделното капсулиране на добавки и изготвяне на добавки с трансдермален метод на доставка. Мисля че, има не малко съфорумници, които могат да са полезни със своите проекти и идеи.

Дали да е раздел или да са отделни теми във вече създадените раздели? Например:

“Направи си сам: пудовка”

Направи си сам: ..

Направи си сам: ..

Мисля, че ако са във вече съществуващите, поне засега, повече хора ще може да достигнат до тях.

06.03.14
13:08

Според мен в нов раздел ще е по-систематизирано и по-лесно откриваемо, но и варианта за подраздели във вече съществуващите не е лош.

Според мен е най-добре да е отделен раздел. Както каза Валдис - по-систематизирано е, а и има хора, които се интересуват далеч повече от това, отколкото от готовите решения ;) Може да се сложи под купува, продава, подарява ;)

06.03.14
13:19

Направте една важна тема с линокве към “направи си” темите. Няма нужда от раздел.

06.03.14
13:24

Звучи доста интересно, особено за забъркване на добавките и според мен отделен раздел ще е по лесно откриваемо и разпознаваемо макар по този начин  да се увеличи обема на първоначалната страница на форума.

06.03.14
20:46

И на мен ми е доста интересно и предполагам ще се чете,особено за добавки.Поздрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1