17.11.05
11:15
Здравейте, имам маса на гърдите, но някак си не са оформени добре и въпросът ми е как да ги отцепа отдолу и как да оформя канала между тях та да придобият по завършен и масивен вид!?!
Мерси
17.11.05
13:04
диета , кардио и упражнения с кабели и флайс , кофички .
Започни да правиш флайсове.Дори една тренировка я посвети на тях.От лег,полулег и обратен лег и накрая кросовър или пек дек.Повторенията да са 12-15.Съчетана с това и кардио и диетка нещата ще са точни
[quote author=“JiVk0”]диета , кардио и упражнения с кабели и флайс , кофички .
:D :idea:
17.11.05
19:07
според мене не е нужно задължително да сменишупражненията,аз на твое мястобих си задал няколко въпроса :1Тежеста с която изпълнявам упражнението какво ми дава маса,сила релеф ,2 Усещам ли как мускула работи и се напомпва с кръв (дали то въобще е ефективно , 3 отговаря ли храната която ям на очакванията ,които имам също така бих ти препоръчал нещо прави поне по10-ина повторения като не наблягаи на тежестите ,а наблегни на техниката на изпълнение и чак след като си уверен че си я усвоил добре мойе да се опита6 да ускориш темпото на упражнението ,което си си избрал,но наи-вече си помисли,сега е зима за какжо са ти релефни гърди? По-добре си напомпаи масата пък като наближи лятото 6е работиш по въпроса с релефа ,а не да ги орелефиш сега с 300 зорам и чак тогава да забележеш:”Ей да му е...м./.... липсва ми маса в гърдите :D Помисли си!!