казано от James Hinks на 06.03.14, 13:34:
По приятелски ще ти се присмивам когато получа въпрос ;) :D
На теб и твоите знания не бих се осмелила да се смея. Не знам, защо реши, че изобщо имаш нещо общо със забавлението ми.
Твоята критика винаги е била на място, както и твоите съвети.
Може би точно твоята критика е била причината да достигна 75-100, да се надяваме догодина 95 -120. Така че... бъркаш се.
Бад Зашо, ти си истенски преател ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 06.03.14 13:42.
казано от Kirilov на 06.03.14, 13:21:
Правилно ! Комплексите талскат хората напред, не случайно 90% от милионерите са под 170 :D
Значи болярче, ще си умрем бедни, но високи:))))
казано от Jikata на 06.03.14, 13:42:
Бад Зашо, ти си истенски преател ;)
Ти остъзнаваш ли, че се разревах от смях бееееееее и се огъвам тука на две и си крия лицето, че всички са много сериозни , майкоооооооооо и една колежка ми вика; Блага, как си, добре ли си, защо плачеш, да не те боли нещо?
Викам - Не, пуснаха тъжна песен по радиото :D
казано от slavko на 06.03.14, 13:51:
казано от Kirilov на 06.03.14, 13:21:
Правилно ! Комплексите талскат хората напред, не случайно 90% от милионерите са под 170 :D
Значи болярче, ще си умрем бедни, но високи:))))
Аз не съм висок, по-скоро ненисък, пък и може да сме от 10тте процента :D
Абе, Блага, ти се ще пускаш ли сега на трибой ?
Не, защото Юлия ще ме бие, а това определено би засилило още повече гореописаният ми проблем :D
казано от Наталья Заболотная на 06.03.14, 15:14:
Не, защото Юлия ще ме бие, а това определено би засилило още повече гореописаният ми проблем :D
Тцтцтцтцц, не я знам Юлия, ама биваше да се пуснеш, щом поне ще има някаква конкуренция тая година ... Пък и ще ходя да гледам, щях да ти видя пресата лайв на живо ;)
казано от Kirilov на 06.03.14, 19:57:
Тцтцтцтцц, не я знам Юлия, ама биваше да се пуснеш, щом поне ще има някаква конкуренция тая година ... Пък и ще ходя да гледам, щях да ти видя пресата лайв на живо ;)
На екипировъчен трибой не се пускам от 2012, ако искаш ела по-следващата седмица в Асеновград, вдигам от 13:00 часа.
06.03.14
21:34
казано от Наталья Заболотная на 06.03.14, 21:09:
На екипировъчен трибой не се пускам от 2012, ако искаш ела по-следващата седмица в Асеновград, вдигам от 13:00 часа.
Здравей, Блага. Включвам се, за да попитам къде, кога и какво ще има в Асеновград? Благодаря предварително.
казано от Наталья Заболотная на 06.03.14, 21:09:
Не ми е чак толкова интересен трибоя, че да тръгна към Асеновград, тая седмица ми е под ръка, за това ще ходя. Пък и най-вече да се видя със Славко, ама щеше да е бонус да видя и теб ;)
казано от Наталья Заболотная на 05.03.14, 22:03:
казано от Kirilov на 05.03.14, 21:10:
Блажке, ти като беше при Абаджиев пита ли го какви хранителни режими препоръчва, как са се хранили едно време нашите щангисти ?
Да, питах го, доста по-добре от днес. Много месо, чисто месо, хубаво месо, доколкото си спомням дори той го е осигурявал и задължително СЕ закусва преди тренировка. Това си спомням. Ако не се лъжа схемата беше нещо от типа на бърз с бавен въглехидрат. Наказвало се е да пропуснеш ядене.
А колко “взимаха” нашите щангисти... И как минаваше “допингов контрол”...
Единият отговор е Много, а другият - Всякак.
Мнението беше редактирано от Zozo на 07.03.14 00:27.
07.03.14
00:26
Кирилов,в Асеновград няма да е трибой,а Държавният лично-отборен шампионат по вдигане на тежести,от 12 до 16 март.
казано от Intolerante на 07.03.14, 00:26:
Кирилов,в Асеновград няма да е трибой,а Държавният лично-отборен шампионат по вдигане на тежести,от 12 до 16 март.
Ааааа, виж там по-може да отида :)
казано от Pollyanna на 07.03.14, 00:22:
казано от Наталья Заболотная на 05.03.14, 22:03:
казано от Kirilov на 05.03.14, 21:10:
Блажке, ти като беше при Абаджиев пита ли го какви хранителни режими препоръчва, как са се хранили едно време нашите щангисти ?
Да, питах го, доста по-добре от днес. Много месо, чисто месо, хубаво месо, доколкото си спомням дори той го е осигурявал и задължително СЕ закусва преди тренировка. Това си спомням. Ако не се лъжа схемата беше нещо от типа на бърз с бавен въглехидрат. Наказвало се е да пропуснеш ядене.
А колко “взимаха” нашите щангисти... И как минаваше “допингов контрол”...
Единият отговор е Много, а другият - Всякак.
Дори и така да е било, но нито ти, нито аз можем да знаем (освен ако разбира се не си била дясната ръка на Папата по онова време), това не омаловажава постиженията на нашите спортисти. Ти взимала ли си някога стероиди, за да знаеш какво изпитание на организма е? Всеки си мисли, че това е ‘вълшебното хапче’, да, ама не.
По онова време е имало първо по-добри условия, второ - желязна дисциплина, трето - друг стандарт на живот и четвърто - стабилна мотивация.
Тренировка вчера
Изхвърляне - 2х2х60, 2х65, единици на 60-65-68, 65-60-68
Изтласкване - 2х70, 2х80
второ качване единици - 50, 70, 75, 80, 85
Клякане гърди - 2х110, 2х2х120кг
Храна - фъстъчено масло, фъстъци, свински вратни, риба тон, айсбер, зелена салата, шарлан, бадеми
1л вода, 3 литра чай с подсладител
Експлозивност бива, сила - нема, след добрата тренировка оня ден, вчера малко гърч, изхвърлянето както винаги върви, при тласкане и личи, като съм изморена. Правих и второ качване... (dull)
Новата ми схема на хранене явно работи, вчера бях 70,400гр вечер, значи за 3 дни съм -1,600кг отдолу. Предполагам, че до неделя ще съм си в категорията дори и вечер, което ще е екстра.
казано от Kirilov на 07.03.14, 00:22:
Пък и най-вече да се видя със Славко, ама щеше да е бонус да видя и теб ;)
Знаеш ли какъв приличен стадион има пред залата точно.
Може да те разкърша на някои 150м.:) Тъкмо сега събота ми е ден за силова + дълги бегови.
Загряваме покрай Сашко и действаме:))))
Асеновград е далеч, иначе можеше да позяпаме и там.
Не е нужно, не е нужно да се разкарвате до Асеновград, и без вас съм глътнала бастуна :D (headbang)
казано от slavko на 07.03.14, 11:11:
Идеално бе, тъкмо няма как да те сгъне тежестта:)
Само да направя два успешни опита и да мине състезанието...
Тренировка в Дианата ( предпоследно контролно)
Резултат
Изхвърляне - 75кг
Изтласкване - 93кг
Двубой - 168кг
Контролното протече по следния начин
Изхвърляне - 70,73,75
Изтласкване - 90, 93-0, 93-успешен
Тегло - 70,591 ( любимият ми кантар в залата за ЖИВОТНИ :D )
Доволна, такъв двубой не бях давала от бая време. На състезанието “Zdravko Games” имам 173 двубой на лично тегло 76,700. Има мегдан да изхвърля 77-78, с малко повече адреналин да тласна 95, да си оправя обръщането, променям го на всяка тренировка само и само хватът ми като я обърна да застане баш как си трябва и да опъна ръцете. Почнах да свиквам да я хващам на ключици, но за да се случи това се налага да дам екстензия с врата, което няма да се хареса на Тодорка, но при положение, че е фактор на този етап да тласна 95кг, ще трябва да го изтърпи за една седмица, после ще го коригирам :D
Вечерта ще ходя да правя клякане, както е ясно, в момента съм на работа :D и ще повървя на пътека 40-50 мин с музика в ушите да ми почине главата от всичко, мисля и да пия 2-3 чаши червено вино и да ям сирене с червен пипер, разбира се под звуците на радио Ултра Перник..
Храна - елда, боров мед, телешко, конско, пилешко, айсберг, зелена салата
Събота
Поставки -подклек
Изхвърляне - 3х3х55кг
Обръщане - 2х3х70кг, 6х50кг
Раменна преса зад врат широк хват - 3х3х40кг ( толкова съм яка, че ми иде да се засиля и да си счупя тъпата тиква в стената (headbang) )
30мин пътека наклон
Неделя
Изтласкване - 2х1х80кг, 1х85кг, 1х80кг
Раменна преса - 3х5х40кг
Рамо - гребане
50 мин пътека
Сауна
Ем ‘малко’ съм глътнала бастуна ей такова, иначе... слушам бургаски рап по цял ден, да изтъпея на макс и да не ми пука...
Лирично ми е.. real, бате, кво да прайш.
( 18+)
Аре стига си се вайкала! Още малко напън, после ще починеш и ще прецениш докъде си стигнала и какво следва.
казано от Boby_ на 10.03.14, 08:53:
Аре стига си се вайкала! Още малко напън, после ще починеш и ще прецениш докъде си стигнала и какво следва.
То като дойде не пита... особено първото движение, дето си е фифти-фифти как ще ти застане щангата и ДАЛИ ще си баш толкоз як, колкото в залата, че да я задържиш, ако се изкриви :D Нищо, че ми е по-доброто от двете.
Тренировка
Изхвърляне - 6х1х70кг
Изтласкване -2х1х85кг, 3х1х90кг
Храна - протеин, мед, пуешко,пилешко, айсберг,зелена салата, шарлан, фъстъчено масло, фъстъци
Баси... дано и на състезанието да ми е толкова леко като днес!
С Айсел и Кристи иииииииииии СНИМКАТА, която мечтая да си направя от 2 години насам :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.03.14 14:37.
Тренировка вчера
Изхвърляне - 3х1х60кг
Изтласкване - 3х1х80кг
Клякане гърди - 3х3х100кг
Коремни, разтягане
Храна - протеин, фъстъчено масло, фъстъци, протеинов бар, какао, боров мед, годжи бери
Тегло - 70,100кг
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.03.14 11:21.
казано от Наталья Заболотная на 07.03.14, 08:34:
Дори и така да е било, но нито ти, нито аз можем да знаем (освен ако разбира се не си била дясната ръка на Папата по онова време), това не омаловажава постиженията на нашите спортисти. Ти взимала ли си някога стероиди, за да знаеш какво изпитание на организма е? Всеки си мисли, че това е ‘вълшебното хапче’, да, ама не.
По онова време е имало първо по-добри условия, второ - желязна дисциплина, трето - друг стандарт на живот и четвърто - стабилна мотивация.
Не бях дясната ръка на Папата, но майка ми беше химик в “Допингов контрол” и изследваше показателите точно на щангистите, та затова си позволих да пиша. Наистина имаше постижения, но имаше и хора, които не показваха реалните изследвания (и не беше майка ми), изкривяваха се резултатите, а всички взимаха. Но то няма начин да имаш такива добри постижения без да взимаш, въпросът е да не те хванат.
Бтв тогава тренирах баскетбол (бях 7-ми клас) и мама изрично ме предупреди и “витамини” да не взимам от треньора.
А стероиди никога не съм взимала и не мисля, че бих си го причинила. Това е издевателство над организма, което се връща като бумеранг след години.(devil)
казано от Pollyanna на 12.03.14, 11:47:
А стероиди никога не съм взимала и не мисля, че бих си го причинила. Това е издевателство над организма, което се връща като бумеранг след години.(devil)
Както цигарите, алкохола, антибиотиците, всички лекарства, вредните емисии в атмосферата, които дишаш всеки ден и т.н. :)
Контролно
Изхвърляне - 70, тласкане - 90
Утре като за последно повече ще се напъвам, на 40 часа глад - толкова.
Тегло - 69,300
казано от Наталья Заболотная на 12.03.14, 14:21:
Както цигарите, алкохола, антибиотиците, всички лекарства, вредните емисии в атмосферата, които дишаш всеки ден и т.н. :)
Да, това се все неща, които следва да се избягват, а и работят с натрупване, т.е. това, което приемаш от тях вчера, днес, утре, ще се прояви някъде в бъдещето. Колко далечно ще е това бъдеще, зависи от количествата им и условията, които намерят в организма ти.
Блажке, попадна ли на човек, дето знае по-добре нещата за пробите, даже от тия, дето през ден си с тях в залата:))))
въпросът е да не те хванат.
Което е въпрос пак на препарати:)
Или на много пари и субективна подкрепа.
казано от slavko на 12.03.14, 17:08:
Блажке, попадна ли на човек, дето знае по-добре нещата за пробите, даже от тия, дето през ден си с тях в залата:))))
Тези, дето съм с тях в залата са машина за пари, не им трябва да знаят за пробите, те взимат каквото им дават. ;) И не носят никаква лична отговорност за евентуални грешки, освен ако наистина не са предприели мерки сами.
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.03.14 17:10.
Да, дай да сравняваме да ти прелее мивката с цунамито в Индонезия. Не е точно северен елен, щото има нещо общо, амаааа извинявай...парацетамола - стероидите, едно уиски - стероиди, антибиотик веднъж на 5 години - стероиди, айде моля ти се. И не ми казвай, че визираш не тия дето пият по едно уиски, а тия дето пият по две бутилки. Щото, да, в това няма нищо нормално. Така, че няма как да служи за база за сравнение.
Да спрем да дишаме :x
Казвам само, че всичко в тоя живот трябва да се прави С АКЪЛ.
Няма да обяснявам какво имам предвид, защото вече чуквам 50 часа глад + максимални и не ми е до локуми.
Да не забравя, че и захарта в вредна :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.03.14 20:03.
Днес последно
Изхвърляне - 70, 73, 75
Изтласкване - 85,90
Тегло 69,700
Днес на половин корни бая се раздигах като за последно :D но тласкането си ми тежи, докато не се наям след кантара, ще ми тежи.
Завършвам с едно изречение, което описва цялото ми настроение от залата - Марков по стегнати боксерки (grin)