Ако наистина е 152см висок и 70кг лично тегло, защо не. Прилично стимулиран, 140кг над главата едва ли му тежат особено.
Тоя има и Даян от регионалните 1:57 мин.
Малко ми циганее тоя, ама по постижения изглежда нещо като новия Крис Спилър. Даже ги сравнявах в сайта на игрите, на Спилър само изхвърлянето му е повече от на Ървинга ...
http://vimeo.com/88721795
(muscle)
17.45m. , Този е звяр ! 20 набирания до гърди за 18сек.,оххохохох
Мнението беше редактирано от BGcmex на 12.03.14 10:29.
Тапичка, изродски бърза и технична.
Никакъв шанс за подиума, но поне си е атракция.
12.03.14
13:42
Сигурно са и направили збележка за шкембето и сега е с дълъг потник. ТриХихихихи ^^
казано от slavko на 12.03.14, 11:10:
Много папка (pizza)
...
За шанса не знам, но амбиция и хъс не й липсват - най добро постижение на 14.2 при жените.
казано от slavko на 13.03.14, 11:06:
Ти 250К за амбиция и хъс виждал ли си да дават скоро?
За 2014.00 ЩД стигат. :)
Славко “франсето” не е съгласна с тебе :D !
14.03.14
06:40
Лудница! Това ще е яко!
MEN - includes Masters Men up to 54 years old
Complete as many reps as possible in 8 minutes of:
135-lb. deadlifts, 10 reps
15 box jumps, 24-inch
185-lb. deadlifts, 15 reps
15 box jumps, 24-inch
225-lb. deadlifts, 20 reps
15 box jumps, 24-inch
275-lb. deadlifts, 25 reps
15 box jumps, 24-inch
315-lb. deadlifts, 30 reps
15 box jumps, 24-inch
365-lb. deadlifts, 35 reps
15 box jumps, 24-inch
WOMEN - includes Masters Women up to 54 years old
Complete as many reps as possible in 8 minutes of:
95-lb. deadlifts, 10 reps
15 box jumps, 20-inch
135-lb. deadlifts, 15 reps
15 box jumps, 20-inch
155-lb. deadlifts, 20 reps
15 box jumps, 20-inch
185-lb. deadlifts, 25 reps
15 box jumps, 20-inch
205-lb. deadlifts, 30 reps
15 box jumps, 20-inch
225-lb. deadlifts, 35 reps
15 box jumps, 20-inch
казано от Vic на 14.03.14, 09:14:
Лудница! Това ще е яко!
Много е яко наистина,ама и доста опасен комплекс особено за любителите “кросфитъри” ! Ако си гледал Open Announcement 14.3: New Orleans ,даже и на Stacie Tovar към края техниката на тягата беше ужасна !
казано от Vic на 26.02.14, 11:49:
...
От жените ще ми е интересно как се движи дисквалифицираната на оупъна миналата година Daniellе Sidel (Christine) - отлично подготвена и страшно надъхана да мачка наред този път.
Както казах, следете това момиче - DANIELLE SIDELL AND AUSTIN MALLEOLO WIN 14.3 8-)
Тази е корава...ако вдигне малко максималната сила, има някакви шансове срещу Бригс и Анито. Според мен, това ще да е тройката.
Малеоло е голям атлет, много яка история има зад гърба си. Инспирира яко, но Смит, Панчик, Бриджис са му в калибъра май са малко по-силни от него. Много, много интересно ще е при мъжете. Или поне така се надявам, Централата да каже на Фронинг да ги остави малко да се поперчат на Игрите:)))
p.s. отзад Спенсър Хендъл в адски мъки:)
Мнението беше редактирано от slavko на 19.03.14 10:03.
Джон Пера 11-ти...тцтцтц.
Ъндър дога ми е за тези игри.
Абе Мико що няма записани резултати...или той се класира като шампион?
казано от slavko на 19.03.14, 10:07:
Джон Пера 11-ти...тцтцтц.
Ъндър дога ми е за тези игри.
Абе Мико що няма записани резултати...или той се класира като шампион?
Така и не можах да намеря информация за Мико,ще играе ли, няма ли да играе ! Моля някой ако знае да сподели :) !
Мико пропуска заради пневмония ... евентуално може да го поканят с wildcard.
Много нежна ми “изглеждаше” тази девойка,а тя ги раьзби на тежкия комплекс !
21.03.14
08:29
row row row a boat…..
Dwarf’s war:)
След първото гребане, мислех че Панчик го е заковал, Но Джош е ебаси кучето, как го отвя на уол-болите!
Яко зрелище, равностойни си бяха!
21.03.14
10:53
С тоя комплекс директно биха шута и на малкото останали без афилирана зала или такава, пригодена за кросфит.
21.03.14
12:37
хАмериканците не им пука за Източна Европа! Да го ду*хат бедните иначе казано!
Е то защото на ръководството му пука за физическото развитие на населението.
Важното е пари да падат. Игрита са просто реклама на цялото. хем на финала някакви дават по 60 долара за билет.
продавай оборудване, продавай тениск, продавай шорти, продавай семинари. Това е целта на занятието.
казано от Intolerante на 21.03.14, 10:53:
С тоя комплекс директно биха шута и на малкото останали без афилирана зала или такава, пригодена за кросфит.
Те хората си казаха още в началото “Ако няма да ходите на регионални, дори не си правете клипове”, т.е. дай тея 20$ или там колкото е таксата и се кефи, че името ти е нашия сайт с някви цифрички с/у него. Ти искаш да ти мислят за хората, дето нямало да правят комплекси в афилирани зали .... Ама от друга страна ти ако си нямал зала където да правиш уол бол или силово на халки къде си тръгнал ?
Още една гледна точка ти давам, Георги Иванов ако догодина си тласне норматива за олимпиадата на някоя поляна и го има на клип, дали ще отиде в Рио ?
Че всичко е за пари така е, за това съм го и намразил тоя КФ, ама ако гледаш реално на нещата и те са си прави. Някой ако има мераци за регионални, то вероятно ще е тренирал доста и ще е суплиментирал подобаващо, което предполага да има времето и финансите да си го позволи, от там пък няма да го бърка даси плати 2-30-40 $ за посещение в афилирана зала да си направи комплексите. :)
21.03.14
15:30
Да,така е,аз конкретно имах предвид наличието на концепт- факт е,че почти всички ,които снимат в ‘’домашни’’ условия го нямат,а тук вече не става въпрос за продължаване към Регионални,а за самото изпълнение на комплекса.
казано от Kirilov на 21.03.14, 15:14:
Че всичко е за пари така е, за това съм го и намразил тоя КФ, ама ако гледаш реално на нещата и те са си прави. Някой ако има мераци за регионални, то вероятно ще е тренирал доста и ще е суплиментирал подобаващо, което предполага да има времето и финансите да си го позволи, от там пък няма да го бърка даси плати 2-30-40 $ за посещение в афилирана зала да си направи комплексите. :)
(y)
Догодина обръщане на “The Pig” на 15.1 :D
Мнението беше редактирано от aleks на 21.03.14 19:45.
Kevin Ogar прави модифициран 14.4 - РЕСПЕКТ!!! (bow)
Stay strong!
Преди 2-3 години, когато за пръв път попаднах в залата за кросфит имаше едно леко дебело момче, което едва можеше да се набере (точно колкото можех и аз). Каза, че е почнал с тренировките преди няколко месеца. Сега го гледам, че е 587 във временното класиране за Европа....
Уникално,тези не са хора !!! Дали взимат непозволени суплементи или не,не мисля че има значение -такова постоянство в толкова интензивен спорт е само за адмирации !!!
Мнението беше редактирано от BGcmex на 28.03.14 08:43.
Това им е професията...
Страхотни атлети, особено извадката в клипа.
Много работа и много болка и МНОГО искане!!!
p.s. това е комплекс за Мико, много жалко че го няма, пфу...:(
Мнението беше редактирано от slavko на 28.03.14 10:29.
1. Rich Froning - 8:26
2. Sam Briggs - 8:31
3. Jason Khalipa - 9:05
4. Graham Holmberg - 10.20
5. Annie Thorisdottir - 11:05
Бригс дали не прибира Анито с 3 минути:)
А Фронинг е луд!
Ти видя ли и ръцете на Бригс веееееее, аз си мислех, че Милка е цялата у вени, ама Бригс направо МА УБИ (bow)