14.11.05
20:31
Какво да правя от 3 месеца ходя на фитнес 2-3 пъти седмично но гърдите не ми се стягат стоят отпуснати и тва си е.Какво да правя една блузка не мога да сложа без да ми лчат кви са безформени и отпуснати.Кажете някаква ефективна програма
Ами явно трябва да почнеш да тичаш, за да свалиш мазнините.
4 пъти в седмицата по 30-40 минути
14.11.05
21:30
Ще те дам един много ценнен съвет. ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ. 100% съм сигурен, че не правиш.
Прави всеки ден по 30 сутрин и 20 преди лягане. След 2 месеца ела пак кажи, че ти висят циците.
14.11.05
21:42
Колкото можеш. До отказ. Днес 10 утре пробвай 11 :wink: .
14.11.05
23:02
Що не се пробваш с едно “fat burner”-че и една стабилна програма за релеф.
Нали и не си мислиш че нещата ще станат без диета и то много строга (знам че сега не е периода ) ама като се зарибиш с някоя мацка или ако ходиш на училище не ти се иска да те ебават че имаш женски цици ? За това гепвай се стабилно за работа и не си намираи оправдания от рода на ходя от.......... Тои въпроса не е дали наистина ходиш ,а какво правиш там ?
Аиде успех.
14.11.05
23:56
ми гледай да наблягаш на тичането щом имаш сланинки по гърдите
вземи си л-карнитинче + фет бърнър и дано да постигнеш някакви резултати
[quote author=“P_E_S_H_O”]Ще те дам един много ценнен съвет. ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ. 100% съм сигурен, че не правиш.
Прави всеки ден по 30 сутрин и 20 преди лягане. След 2 месеца ела пак кажи, че ти висят циците.
какви са тези съвети, бе, пич?! Да прави всеки ден по 50 лицеви опори?!И то два пъти на ден!!
Наистина тука вече всякакви хора, пишат всякакви неща... :? :?
[quote author=“Neo”][quote author=“P_E_S_H_O”]Ще те дам един много ценнен съвет. ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ. 100% съм сигурен, че не правиш.
какви са тези съвети, бе, пич?! Да прави всеки ден по 50 лицеви опори?!И то два пъти на ден!!
че що аз прая по 30 лицеви 3-4 пати на ден и не ми пречи!
и мога да ти кажа че ефекта е много голям!
[quote author=“DarkWolf”][quote author=“Neo”][quote author=“P_E_S_H_O”]Ще те дам един много ценнен съвет. ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ. 100% съм сигурен, че не правиш.
че що аз прая по 30 лицеви 3-4 пати на ден и не ми пречи!
и мога да ти кажа че ефекта е много голям!
еми браво на тебе!
започвате с някви цифра лицеви всеки ден, 30-40мин тичане всеки ден... това хора които тренират от една година ще им дойде в повечко а вие го давате на новак който явно има проблеми с наднорменото тегло...
аре мислете малко преди да пишете,идеята е да помогнете на човека, а не да се изперчите колко много можете!
По въпроса и аз съм на мнение НВД+кардио (сьобразено с възможностите ти) и може би някакъв фатбърнър...
същп така можеш да свалиш малко килограмите и да дигнеш броя повторения...и във фитнеса прави колкото се може по-мали почивки между сериите
На какво не ти пречи?! на какво ти помага?! И извинявай за тона, ама защо нещо, което не ти пречи, го даваш като ценен дъвет на друг?!
Според мен този пич, дето те пита, зверски ще претренира точно заради твоя съвет, ще бъхти лицеви по два пъти дневно до откат, след време ще установи, че гърдите му нямат напредък и че мазното си стои и ще тегли една майна на бодибилдинга завинаги!
А пък негов проблем си е вече, защо тръгва да се води по съвет, който няма нищо общо с писанията по темата в сайта. Това е моето мнение.
dobre be pi4 nemoje6 da pravi6 licevi opori a iska6 stegnati gardi za 2-3 meseca mnogo burza6 ( VSI4KO E V DIETATA)
Eто ти една добра тренировка за гърди.
При мен имаше резултат. Така ще натрупаш мускулна маса и гърдите ще ти се стегнат. Препоръчвам ти да пиеш Л-Карнитин 20-30 мин. преди тренировка и след тренировка да 20 мин да караш велоергометър(това е колелото).
Първа седмица
Изтласкване на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
Изтласкване на щанга от полулег - 3 серии по 8 повторения
Повдигане на дъмбели от полулег - 2 серии по 8 повторения
Флайс с дъмбели от лег - 2 серии по 10 повторения
Втора седмица
Изтласкване на щанга от полулег - 3 серии по 10 повторения
Изтласкване на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
Повдигане на дъмбели от лег - 2 серии по 8 повторения
Флайс с дъмбели от лег - 2 серии по 10 повторения
Трета седмица
Изтласкване на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения