Да напиша и тук за всеки случай, пък не се знае..
Някой от София с кола, които иска да се разкара утре до Асеновград, да закара мен и Тодорка на състезанието, понеже в последния момент се оказахме без превоз, ще платим всички разходи, разбира се. Отиване и връщане. Кантарът ми е от 11ч, я 13:00 вдигам и се прибираме.
Като видях,че си си писала в дневника,си помислих,че и ти ще споделиш някоя твоя литературна творба (nfun)
казано от Наталья Заболотная на 14.03.14, 12:56:
Някой от София с кола, които иска да се разкара утре до Асеновград, да закара мен и Тодорка на състезанието, понеже в последния момент се оказахме без превоз, ще платим всички разходи, разбира се. Отиване и връщане. Кантарът ми е от 11ч, я 13:00 вдигам и се прибираме.
Чичи, Илия...
казано от slavko на 14.03.14, 13:13:
казано от Наталья Заболотная на 14.03.14, 12:56:
Някой от София с кола, които иска да се разкара утре до Асеновград, да закара мен и Тодорка на състезанието, понеже в последния момент се оказахме без превоз, ще платим всички разходи, разбира се. Отиване и връщане. Кантарът ми е от 11ч, я 13:00 вдигам и се прибираме.Чичи, Илия...
Питано :)
Ама то на мен кога ли ми е било лесно :D (налудничав смях)
казано от Петко К на 14.03.14, 17:07:
Оправихме се споко, автобусът няма места, проверих преди да питам.
Сериозно ли ме мислиш за такава шматка, че да не знам, че съществува друг транспорт.
А между другото Петко ходил ли си на състезание? ;) на 3 дни глад, за да влезеш в категория и първите ти опити са ти максималните тежести, които си вдигал в залата...
Мнението беше редактирано от Блажка на 14.03.14 17:12.
Най-лесно е да дойдеш до Пловдив (има автобуси през час от Сф), и от тук да хванеш за Асеновград - те пък май бяха през 30 минути. Това в случай, че пак се прецака нещо организацията ви.
Успех, чета ти дневника с интерес!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.03.14 14:11.
15.03.14
18:14
Какво става? Имаме ли медал? Пишете нещо :)
Така...
На канатара с дрехите бях 68кг, откъдето и да го погледнеш - не добре, явно от притеснения, че няма да вляза в категория съм свалила повече, отколкото е нужно. Пих води, хапнах малко, хидра...не знам си какво... разгряхме, чак като се наредихме момичетата и почнах да усещам как ми се учестява пулса и не мога да дишам, абе глътнах си бастуна няма какво да лъжа.
Изхвърляне завърших на 70кг, изтласкване на 93кг, общо взето тежестите, които вдигах и в залата последния месец, въпреки, че бях като ударен самолет. 75 на изхвърляне ги пуснах отзад, падна ми десня лакът. 5 успешни опита ( 65,70 и 85,90,93)
Двубой - 163кг и -8 свалени килограма от предното състезание при Здравко.
За себе си съм доволна, показах това, което дъвках една година и половина. Оттука нататък - видяха ме, каквото сабя покаже, получих поздравления за техниката си и в двете движения и моето участие помогна КЛУБ Херкулес София да вземе отборната купа при жените.
Следващото предизвикателство е личното първенство юли месец, когато има и медали.
А да, втора съм :D, ама това беше ясно все пак съм с Милка в една категория, не си правя илюзиии.
Но тези странно паднали кила водят до изграждане на друг план в бъдеще, свързан най-вероятно с промяна на категорията.
Ето представянето и опита ми на 93кг, влизам да се къпя, утре другите клипове, то не че не сте ме виждали.
Дано си мислят, че съм контузена затова ми е превързан крака, че ме е срам колко са ми леки щангите, но видях нагледно какво е да ти тежат в лицето на една кадетка... и да се бориш, трябва ми време и среда, мисля, че ще се справя.
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.14 09:47.
казано от Петър на 15.03.14, 21:48:
Оправи си клиповете, че са частни :)
Готово!
Ето и другите опити, няма записан този на 70кг, но станаха като 65, имам обаче изпускането отзад, супер :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.14 08:46.
Много е различно на състезание, трябва да събера състезателен опит преди да се целя където и да е. АЗ бях със сигурни опити, АМИ ако НЕ са ми сигурни, ако са ми максималните тежести сложени на опитите, както при 99% от случаите?
Особено на изхвърляне толкова се усеща КАК не знаеш на кой свят си, че не е истина, 60 кила отзад ги хващам в подклек, излизам на 65, хващам щангата и докато я дърпам ми трепери цялото тяло и изобщо не я виждам накъде отива... и съдиите пред мен под носа ми, чудо просто, нищо общо с трибоя. Там и да ми треперят краката на клека, знам ,че ще стана и с треперене, ама тука като се разтреперах и ми спря дишането...
Изхвърлянето голяма красота ! И ти личи адски, че си свалила, ама и по-добре изглеждаш де ;)
Кирилов, продължавам да си търся приятел, така че ако си свободен може да пием кафе :D
Тренировка днес
Кофички хват с акцент към гърди - 6,6,6,6,5
Супер серии до отказ по 3 кръга
1. Горни гърди
дъмбели, довършване с лост - 25-30 повторения
2. Раменно разтваряне смяна на тежестта - 25-35
3. Задно рамо наклон - повдигане на лост - 20-25
4. Бицепсово сгъвна лост - чукове - 20-25
5. Трицепсово разгъване - кофички хват за трицепс
6. Клекове на смит машина с изнасяне напред акцент върху таз и глутеус - 100х50кг с по 20 секунди почивка на всяко 20-о
7. Кардио с пулсомер - 50мин
8 Аддуктор абдуктор - 3х80-100
Храна - овес с мляко и червени боровинки, орехи, какао, годжи бери, тахан, фъстъчено масло, салата, синьо сирене, вино ( такъв е плана) и плодове
Почваме от твърдо 70,5кг... да видим
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.14 17:01.
казано от Наталья Заболотная на 16.03.14, 14:14:
Кирилов, продължавам да си търся приятел, така че ако си свободен може да пием кафе :D
Помня аз отпреди - от едни “Дневници и нощници” имаше там едни заигравки, клонящи към нощници... :D
16.03.14
14:17
Аз понеже съм пропуснала, сега каква целта с кг-ите, че си написала почваме от 70,5кг ? :)
П.П.Поздравления за вчера ;) (sun)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 16.03.14 14:18.
казано от Наталия Николова на 16.03.14, 14:17:
Аз понеже съм пропуснала, сега каква целта с кг-ите, че си написала почваме от 70,5кг ? :)
П.П.Поздравления за вчера ;) (sun)
Имам нужда чисто психически да си почина поне 2 седмици от съсредоточено вдигане на щанги, да не кажа месец... но доколкото се познавам месец няма да издържа да не правя изхвърляне и изтласкване, ще се съсредтоточа върху това бавно и постепенно да си поизчистя организма с гладни дни, неядене на месо, чайове, предимно бодибилдинг и кардио тренировки, и ще правя яко висове и поставки на двете движения + тласкане от стойки, общо взето нещата, които ми куцат, за да свикна да засичам щангата там, където ми дойде. Междувременно се надявам в следствие на тези тренировки да стигна до 66кг, което релано ще означава, че минавам в категория 63, след този един месец почивка, ще започна отново да гоня максилани и единици.
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.14 14:24.
Като ти знам вкуса още са ми малки гъза и бедрата за теб ;)
Петър, тя Блага винаги клони към нощници :D
Млада перспективна щангистка в двубой 163кг търси трибоец-кросфитър-борец-каратист с цел взаймен тестостеронен буст.
Изисквания - бедро 70+, клек 200+
казано от Kirilov на 16.03.14, 20:09:
Като ти знам вкуса още са ми малки гъза и бедрата за теб ;)
Петър, тя Блага винаги клони към нощници :D
Ти важиш, имаш запленителна усмивка, мога да я гледам с ЧАСОВЕ, докато си при(върху) мен :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.14 20:37.
Много бързо пропадаш в ножица, това най ме впечатлява...скоростта.
Иначе изхвърлянето е красиво, но си малко сякаш плаха...няма агресия но и това е 10000% заради притеснението. 80+ съм сигурен, че ще ги удържиш.
А имам чувството, че можеш и 105 да обърнеш, ама тласкането...
Мнението беше редактирано от slavko на 16.03.14 21:16.
Мога и 110 да обърна, ама не мога да ги тласна, сега ще работим върху това. Иначе втора част на изхвърляне ми е зле, още не мога да усетя къде да я засега щангата, затова пада отзад.
казано от Kirilov на 16.03.14, 20:51:
Аз съм сериозно момче, като се *** не се усмихвам :D
Не вярвам, трябва да видя.
казано от Наталья Заболотная на 16.03.14, 21:18:
Ще ти пратя клипче :)
казано от Kirilov на 16.03.14, 21:23:
Какво го пазиш толкова тоя ***, да не е златен, дейба :D
казано от Наталья Заболотная на 16.03.14, 21:55:
казано от Kirilov на 16.03.14, 21:23:
Какво го пазиш толкова тоя ***, да не е златен, дейба :D
Ще видиш на клипа златен ли е, сребърен ли е :D
Надявам се да е поне 24 карата, иначе хич не си прави труда да ми пращаш клип.. (grin)
казано от Наталья Заболотная на 16.03.14, 20:37:
Ти важиш, имаш запленителна усмивка, мога да я гледам с ЧАСОВЕ, докато си при(върху) мен :D
Наталья Заболотная, с таз’ реклама дет’ му направи да не се чудиш после,ако някоя ти го измъкне под носа :D ;)
Мнението беше редактирано от Валя С. на 16.03.14 23:02.
Благодарение на Георги, който живот и здраве с повече желание и мотивация (ако все още иска), ще излезе на Републиканско.
Благодаря, и за коментарите по време на клипа също, къртят :D
- Иванчо, чух, че си ясновидец. Може ли да ме научиш и мен да виждам в бъдещето?
- Мога, Марийке. Съблечи си якето. Такаа, сега си съблечи блузката... А сега си събуй поличката...
- Ама, Иванчо, ти май искаш да ме ебеш ?!
- Ето, Марийке, вече си ясновидка...
17.03.14
13:11
Поздравления и в дневника. :) Много те харесаха момчетата от Аполон Стара Загора :D Най-приоритетни ми са щангите за момента. Мотивацията,средства и среда има, ако всичко върви добре следващия кръг ще съм на подиума и ще гоня норматив 115 140 на 85кг. Конкуренцията на 85 и 94 очаквах да е по-сериозна.
Много се накефих, че Величко Чолаков и Иван Стоицов бяха там, заредих се малко с енергия и мотивация :)
Мнението беше редактирано от Georgi Atanasov на 17.03.14 13:13.
Само така, Георги! Не са нищо нормативите, ти в подклек ще ги направиш. Усвоил си доста неща, нали те гледах на Zdravko Games.
Стоицов мен не ме гледа, затова не можах да изхвърля 75 :D Поздрави на клуба ти и благодаря за подкрепата :)
Тренировка
Isabel Crossfit - 30х50кг изхвърляне подклек, време 8:15 ( току що загубих една водка :D)
Супер серии по 3 кръга 20-25 повторения на станция
1. Горен скрипец - гребане с щанга
2. Раменна преса - вертолет
Дроп серии - машина за гръб - 70-80 повторения с 3 пускания
Пътека с пулсомер - 45мин
Степер - 20 мин
Ако го бях направила под 6 мин, Славко щеше да ме черпи водка, ама нещо не си разпределих правилно времето и се омотах :D
Благодаря Илийка :*
Храна - какао, мед, годжи бери, смути от киви, банан и конопено семе, кафета, зелен чай, червена леща, хумус, пълнозърнес хляб, салата
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.03.14 21:03.
Тренировка
Поставки
Изхвърляне подклек - 3х3х55кг, 3х58кг, 3х60кг
Тяга широка - 2х5-6х63кг високо изтегляне
Обръщане + тласкане подклек - 5+5 - 50кг,50кг, 3+3 - 60кг, 60кг, 70кг (whew)
Клякане гърди - 3х100кг, 3х110кг
Пътека с пулсомер - 30 мин
Тегло - 69,700кг
Разказах си играта... май скоро ще започна да разбирам защо не трябва да се тренирам сама, аз бих била един ужасно садистичен треньор, откъде ми дойде тая втората върховна гадост на акъла и аз не знам. :D
Може би защото пак съм влюбена и имам желанието да се самонаказвам в залата...