Нуждая се от съвет за програмата ми

27.02.14
15:28

Здравейте. На кратко: на 23г съм 175 см 74-5кг Размери на ръце и т.н не съм правил. Програмата ми се състои в 5 дена.

Понеделник:Гръб+Трапец+Бицепс[Мъртва тяга 4х8-6-4-1][Набирания 4х6-8][Гребане с щанга 4x6][Meчка 4х6][Дърпане на щанга за трапец 3х8-6-3][лег тесен хват 3х8]

Вторник: Гърди+корем+трицепс[Лег с дъмбели + Флайс с дъмбели 4х8 серии][Полулег с дъмбели + флайс от полулег с дъмбели 4x8]Бицепсово сгъване с щанга широко 3х6-8]

Сряда:Крака+Корем[Клек 4х8-6-3-1][Разгъване + Сгъване суперсерия 3х10][напади с дъмбели 2х16 крачки][римска тяга 3х8][Повдигане на прасци 2х15-20]

Четвъртък:Рамо+Корем[Раменни преси с щанга зад врат 4х6][разтваряне в страни 3х8][Разтваряне за задно рамо 3х8][Дърпане от полулег с щанга за предно рамо 3х8]

Петък:Ръце(суперсерии)[Лег тесен хват + сгъване с щанга 3х8][Френско + Скотово сгъване тесен хват 3х8][Разгъване на скрипец + чукчета с дъмбели 2х10][Концентирано 2х8-10] [Разгъване на скрипец с ръкохватка за трицепс 2х10]

Събота: Крака+Корем[Клек 4х8-6-3-1][Разгъване + Сгъване суперсерия 3х10][напади с дъмбели 2х16 крачки][римска тяга 3х8][Повдигане на прасци 2х15-20]

Какво мислите добре ли е съчетано? Въстановяването също е добро. Храната предимно ям ориз яйца картофи месо сирене извара ядки. Количеството и грамове са съобразени с мойте кг. Сладко ям 1 път в седмицата като Чийт Ден.Хляб ям пълнозърнест по 100гр г/д

Суперсериите за гърди  и ръцете ги правя 1 - 2 пъти в месеца. Иначе ще гиправя така:
Лег тесен хват 3х5-8
Бицепсово сгъване с щанга 3х5-8
Френско 3х5-8
Скотово 3х5-8
Кик Бек + Чуково сгъване 2х10-12 ( последните 2 упражнения са суперсерия само )

16.03.14
13:02

Здрвейте.. на 23 год 1,73-4 75кг. Програмата ми е следната:
Гърди корем [лег 3х8 - Флайс от лег 3х8 ] [Полулег 3х8 - Флайс от Полулег 3х8 ] като редувам със [лег , полулег кофички флайс ]
Гръб трапец
Почивка
Крака и рамо
Ръце
почивка
И пак започвам от начало въпроса ми е. Че по някога се пада да правя гърди 2 пъти в седмицата както и гръб.И ме съмнява да ли ще се въстановявам добре вие какво мислите?

Само опитът ти ще потвърди, дали ще успяваш да се възстановиш или не. На теория не е проблем да тренираш дадена мускулна група два пъти седмично.

16.03.14
23:02

Зависи как тренираш, стигаш ли до отказ, колко е обемът на тренировката, дали са едни и същи упражнения и двете тренировки, колко и какво ядеш, как и колко спиш, колко стрес има в живота ти, какви добавки взимаш и други фактори.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 16.03.14 23:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1