1.62 см съм................

GA

19.11.05
17:52

и  съм на 15 год знам че съм нисак за год. си ма ко да прая са не избирам аз  :wink:  та ходя на фитнес :) и постояно се  се намира да ми каже че още съм мн. малак да тренирам ...  :cry:  та ако е така кажете да не би да си остана некъв ситняк или нещто на костите да стане ..... или вобще да не хода на фитнес ?  :roll:

19.11.05
18:04

Тренирай,но неправи упражнения прав.Използвай скрепци,лежанки и плотове.

Мен ако питаш, даже ще пораснеш повече от фитнеса - развива тяло, мускулатура, сърце, кръвообращение (пише се с “а”) ... Може само като за начало да не правиш клякане с щанга, мъртва тяга и такива, които те дърпат надолу. Като цяло като тренираш ядеш повече и затова тялото се развива, а не деградира.

Успех във фитнеса!  :wink:

19.11.05
18:35

И аз като “manson” ще кажа,че няма да ти пречи фитнеса.Съмнявам се от него да дръпнеш нагоре,но няма и да спреш от него.Кляканията и тягата ги прави с по-малки килограми.Ти обаче си още начинаещ и тягата спокойно межеш да я оставиш за по-късен етап.А ако искаш да порастнеш малко повече не е лошо да потренираш или волейбол или баскет.Мисля,че ще ти се отразят доста добре.

19.11.05
19:00

аз бих ти препоръчал други спортове!!! плуване, тичане, баскетбол и тн. стига да си на игрището :) Тези спортове ще те направят висок със силно и красиво тяло, мисля че модата на големите мускули отдавна отмина :wink: Е всеки си има вкус де но .... е, ако все пак си твърде силно решен да е фитнес, тренираи леко, за всички мускули не с много тежести ....

19.11.05
19:03

[quote author=“Heavyweight”]аз бих ти препоръчал други спортове!!! плуване, тичане, баскетбол и тн. стига да си на игрището :) Тези спортове ще те направят висок със силно и красиво тяло, мисля че модата на големите мускули отдавна отмина :wink: Е всеки си има вкус де но .... е, ако все пак си твърде силно решен да е фитнес, тренираи леко, за всички мускули не с много тежести ....

Не знаех, че това е мода  :roll:
Нито един спорт не ти дава това, което може да ти даде фитнеса в оформянето на тялото и физическите качества.

19.11.05
19:08

[quote author=”Петко К”]Нито един спорт не ти дава това, което може да ти даде фитнеса в оформянето на тялото и физическите качества.

Дам това е истината

RE

19.11.05
20:20

пич и аз сам на почти 15 и сам 163 там някъде и си тренирам от 7-8(всъщност повече,но сериозното е от толкова) месеца.
Прая клекове и тяга от 5 месеца и много добре ми се отразяват.
Но и моя род по принцип не е много висок,ако искаш да растеж още пак ги прави тея упражнения,но не много тежко.Щото се пак клека е универсално упражнение помага на сичко и много дига тестостерона и хормона на растежа както и тягата.

GA

19.11.05
20:28

10х на сички който ми обарнаха внимание значи щте си треирам  :lol: а междудругото не правя клекове....

B_

19.11.05
22:12

[quote author=”Петко К”][quote author=“Heavyweight”]аз бих ти препоръчал други спортове!!! плуване, тичане, баскетбол и тн. стига да си на игрището :) Тези спортове ще те направят висок със силно и красиво тяло, мисля че модата на големите мускули отдавна отмина :wink: Е всеки си има вкус де но .... е, ако все пак си твърде силно решен да е фитнес, тренираи леко, за всички мускули не с много тежести ....

Не знаех, че това е мода  :roll:
Нито един спорт не ти дава това, което може да ти даде фитнеса в оформянето на тялото и физическите качества.

е 1 ще ти кажа ... спортната гимнастика .... така развива че бая билъри биха завидели на телата на повечето професионални гимнастици :wink:

лично мнение

JO

19.11.05
22:36

Чакай малко ве човек.Това че си нисак е супер.Можеш да направиш страхотно тяло независимо каква височина си.Тренирай си без да се притесняваш.Пак и като напреднеш ще си доста добре на 1.62 см 40см ръка ще изглежда доста добре а на 2.00 см 40см ръка ще изглежда малка.Можеш само да се кефиш че си толкова висок.Пак и ти си на 15 год. и имаш още много да растеж на височина.

GA

19.11.05
23:09

[quote author=“jordan_mitkov”]Чакай малко ве човек.Това че си нисак е супер.Можеш да направиш страхотно тяло независимо каква височина си.Тренирай си без да се притесняваш.Пак и като напреднеш ще си доста добре на 1.62 см 40см ръка ще изглежда доста добре а на 2.00 см 40см ръка ще изглежда малка.Можеш само да се кефиш че си толкова висок.Пак и ти си на 15 год. и имаш още много да растеж на височина.

Мойта нема и 30 см.  :oops:  :lol:

20.11.05
02:05

абе 162 с ръка 40 ще прелича на киуфте бе мой аз че сум с 10см и повече над него бях с ръка 38 и 80кл изглеждах дебел!Най добре ще е ако дръпне още на височина, но по принцип фитнеса няма да ти спре растежа може до няква степен да се забави но не и да спре!

JI

20.11.05
10:22

спокойно човек расте до 21 ! от 15 до 21 минимум 10 санта ти давам ,
1 фитнеса е страхтно на тази възраст , но не прави грешките , които аз правих и си патя от тях , тренирай 3 месеца с  малки и посилни за теб килограми  като гледаш да усвоиш правилна техника . не се стреми към сила маса , каквото и да е било , гледай да усвоиш правилната техника , за да не ти се  скапи някоя става .
2 Спокойно си прави клековете и тягата не се притеснявай , но слагай килограми с които можеш да направиш за клек минимум 15 повторения , а за тяга минимум 10 . Не прекалявай с тежестите !!!
успей

22.11.05
20:49

Мен ако питаш, даже ще пораснеш повече от фитнеса

Не съм много съгласен.Специално от клека няма да му се издължат много много краката но както и да е.Ходи си на фитнес но не вдигай много тежко.Най-добре се консултирай с някои фитнес инструктор или културист.

аз бих ти препоръчал други спортове!!! плуване, тичане, баскетбол и тн. стига да си на игрището  Тези спортове ще те направят висок със силно и красиво тяло, мисля че модата на големите мускули отдавна отмина  Е всеки си има вкус де но .... е, ако все пак си твърде силно решен да е фитнес, тренираи леко, за всички мускули не с много тежести

Мм....вярно е от тях можеш да израстеж(макарче зависи дали ти е генетично заложено).Особенно от плуването.Защото плуването развива цялото тяло но малко,а не много.Ти си решаваш но и както писах малко по горе много зависи от ген-а ти.

SP

22.11.05
21:17

Какво приказвате че ще изглежда смешно ръка 40 на 163,мойта е 39 и даже малка ми изглежда бе хора.

22.11.05
21:53

То все малки ви изглеждат то си има пропорции бе хора не може така

23.11.05
11:02

[quote author=“gazareto”]и  съм на 15 год знам че съм нисак за год. си ма ко да прая са не избирам аз  :wink:  та ходя на фитнес :) и постояно се  се намира да ми каже че още съм мн. малак да тренирам ...  :cry:  та ако е така кажете да не би да си остана некъв ситняк или нещто на костите да стане ..... или вобще да не хода на фитнес ?  :roll:

Само да ти кажа че на 15г бях 165см,а на следващата година 172см.Така че имаш време да растеш още.Мисля че ти е рано да се притесняваш,освен ако не ти е генетично заложено.Т.е ако мама и тати са ниски не може да се надяваш да станеш 2м

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1