Вярвам !

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.03.14
13:44

Започнах сутринта рано с тренировка от общите , много хард беше, доволна съм.
Храната :
след тренировка - бар от овесени ядки и  сушени плодове
5 фалафела с размер на орех (от биомагазина, не от дюнерджийницата, бяха супер вкусни)
ориз със спанак, салата цвекло и моркови
няколко блончета шоколад 85 % какао
леща

Много, много ми се спи. Събудих се снощи към 3 и блях гаргите към час. Сутринта се събудих час преди алармата т.е. в 5:30 и тъкмо заспах и тя звънна. Тук е кучи студ и предразполага към полуживо състояние. Искам само да си стоя и да си слушам такива песни :) и да припявам, ако не ме мързи .

10.03.14
16:47

казано от Rapuncelina на 10.03.14, 13:44:

Тук е кучи студ и предразполага към полуживо състояние. Искам само да си стоя и да си слушам такива песни :) и да припявам, ако не ме мързи .

Ох, много готЯн тоз Джеймс Артър : ))))
Верно е кучи студ и аз мъдрата, по якенце си излязох днес. Точно за такива песнички и разплуване е денят.

Мнението беше редактирано от Салфетка на 10.03.14 17:03.

10.03.14
18:11

Промяна в плана за вечеря, ще готвя това :) http://vanillka.com/2012/08/13/vegan-pizza/
Тъй де, имен ден ми е, позволено е да сготвя някоя гадост. Плановете за излизане ги отложихме, ще се позабавя на работа , а и пост и заведение никак не се съчетават добре. В събота изядох на всички покрай мен гарнитурата и трампих пиле за броколи.
Добавям и няколко веган бонбона, домашни. Не бяха много вкусни,ама залъгах съзнанието, че съм яла шоколад.

11.03.14
11:26

Да пожелая набързо един хубав ден ! Вижда се слънчице накрая :)

11.03.14
23:34

Тренировката : гръб, трицепс и корем
10 мин. пътека
загрявка хиперекстензии и долен скрипец
1) мъртва тяга 1*20*20 кг.,1*15*40 кг.,1*10*40кг.,1*10*50кг.,2*6*60кг. (личен рекорд :) )
2) гребане с лост 4*25кг. (2 серии надхват,2подхват)
3) горен скрипец 3*30 (15 широк надхват,15тесен подхват ) с 25/30/35кг.
4) кофички на пейка 3*15
5) френско трицепс от лег с една ръка 3*15*4кг. на ръка без почивка
6) корем ,3кръга от :
-V преса 15
-повдигане на крака от лег 15
-планк 1мин.
15 мин. кардио

Храната :
конопен протеин с оризово мляко
2 ябълки
боб яхния , печени картофи
50 гр. шам фъстък
зелена салата с краставица и репички , кълнове ,1 варена царевица

На тягата тия 60 кг. не ми тежаха и сега чак ме е яд, че не пробвах с повече. Просто на последното търсене на 10 кг. ми писна. Беше супер тъпканица, която някак се събра да зяпа, което много ме издразни. Отделно подът е гаден и дисковете с малък диаметър , сменяхме 2 пъти мястото ,че се пречкат някакви неориентирани хора и тренера ми прави подложки за да ми е уж по-удобно, ама го изтормозих момчето, само разнася някакви тежести из залата, чак малко жал ми стана. То пък в крайна сметка не ми беше много удобно. Отделно една кифла ми висеше на границата на  личното пространство и се лигавеше.  Както и да е, другият път ще се изпукам рано сутринта като е празна залата .

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 12.03.14 13:06.

12.03.14
23:16

Храната :
бар от овесени ядки , ябълка и канела
оризово мляко
печени картофи с копър , салата зеле и моркови
лъжица тахан , белено конопето семе
салата айсберг , краставица, репички, конопено семе и пушено тофу 
арабски хляб и пастет (маслини , сушени домати, нахут и подправки)

Тренировка :
общата -хубава тренировка въпреки мускулната треска от вчера
Скоро ще си имаме пудовки , тъкмо мислех да си  купувам.

13.03.14
21:17

Днес храната малко , тренировка няма , но за сметка на това работих като за трима . Странното е , че не съм и гладна , то мозъчето като е заето с друго.
Храната :
Чак към 14:30 хапнах салата зеле и моркови
няколко бисквити от лимец и сушени домати
30 гр. черен шоколад с боровинки , от най-черния
салата айсберг , краставица, много конопено семе , червен боб (дресинг от зехтин, лимон, мед и балсамико)
3 филийки ръжен хляб и зеленчуков пастет с хумус

14.03.14
10:09

Събудих се към 6 и нещо, преди алармата с песничката от долу в главата. Сутрин рано, а топло и слънчево, вижда се вече пролетното време. Хубаво, хубаво,хубаво !
Днес тренировката ми беше доста различна от обикновено, малко в стил отмъщението на инстуктора (може би вследствие на рекламацията, че задника ми нещо се е спихнал). Въпреки малкото ми мрънкане в началото ми хареса като цяло (веднъж и аз да мрънкам и да се оплаквам, ей, жената в мене се обажда от време на време).
10 мин . кростренажор, загрявка и 20 клека без тежест
7-8 клека на босу (с плоското нагоре) колкото да откажа инструктора ми от идеята за това упражнение, трябваше да ме държи ако ще правим 3 серии по 15, а това малко обезсмисля нещата
1) хакен клек на смит машина (защото си нямаме машина за такова ) - 2 серии широк разкрач, 2 тесен  15*30/35/40/40 кг. (за първи път го правя, все имах чувството, че ще седна долу)
2) напад, отпад и клек в страни в темпо, 4*10 на крак 2*3 кг. гири (бруталийка, а изглежда едно такова лежерно)
3) римска мъртва тяга на 1 крак , свит в коляното и с ритник в горно положение 4*15 на крак (припомних си какво е да ти “пари” мускул)
4) добро утро 1*20*20 кг., 2*15*30 кг., 1*15*35кг.
5) от странична лакътна опора, повдигам долния крак и дупето и повдигам горния с малко допълнителна тежест от портален скрипец  4*15 на страна
10 мин. вело на максимум сили , които ми бяха останали

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 14.03.14 22:25.

15.03.14
11:38

Да си добавя храната от вчера :
1 банан след тренировка
конопен протеин в ядково мляко (от кашу)
бар от овесени ядки и сушени плодове
зеленчуков гювеч
малко орехи, половин лъжица тахан
салата като предните дни , зеленчуков пастет и 2 филийки ръжен хляб (домашен)

Вчера ходих да си търся пудовка и не намерих подходяща, но пък се сдобих с фоумролер . Супер приятно! Аз вечно някъде съм схваната и имам мускулна треска на нещо си . Чувствам, че това занимание ще ми стане любимо. Мъжът ми каза, че снощи като ме гледал чак малко ревнувал :)

Днес почивка , няма тренировка. Храната ще напиша по-късно.

17.03.14
12:29

Храната предните дни май няма какво да я описвам, почти изцяло е същата като по-предните. Само снощи бяхме на рожден ден и ядох някакво вегетарианско суши. В събота се сдобих и с веган торта, но не че много съм стигнала до нея.

Тренировката от вчера : гърди, рамо, бицепс
10 мин. пътека, загрявка
1) лежанка наклонена 3*12*25 кг.
планк с 10 кг. 3*30 сек.
2) лежанка хоризонтална 3*12*25 кг.
странични коремни преси на машина с 10 кг. 3*15 на страна
3) лежанка с главата надолу 3*12*25 кг.
коремни преси коляно към лакът върху босу 3*15 на страна
4) повдигане на ръка настрани на портален скрипец 3*15*5 кг. на ръка без почивка
5) “гребане” (движението е точно като при кану каяк ) с лост 15 кг. 3*15
коремни усуквания с лост 15 кг. 3*15 на страна (голямо доверие ми гласува тренера с тия двете)
6) бицепсово сгъване с лост 1*15*12 кг. , 1*15*15,5 кг. , 1*12* 15,5 кг.
15 мин. пътека

Днес : общата , както вече казах много изтормозена

Животът ми предлага доволно гадости тия дни.Не ми е до тренировки, ходя с идеята, че ако продължа с всичко по старо му и по план график и ще забравя, че нещо се променя. Сутринта днес на тренировка бях такъв дроб, че си дадох сметка, че когато съзнанието ти е изтормозено и психически си на предела си, това се отразява  и на тялото и трябва да си дам малко почивка. Ще я карам по-кротко, ей така да се разсея и за тонус. Мисля, че се подразбира и че не спя добре и нямам никакъв апетит. Няма да са дни на рекорди. Ще трябва да съм силна на друга линия .

18.03.14
12:03

Тренировка : гръб, трицепс и малко корем
5 мин. пътека, загрявка, по една серийка с леко хиперекстензии и долен скрипец
1) мъртва тяга 1*15*20 кг., 1*15*40 кг., 2*10*50 кг., 1*8*60кг. , 1*7*60 кг. , 2*2* 70 кг.
2) гребане с дъмбели от лицев лег 1*15*2 по 8 кг. , 1*15*2*10 кг., 1*10*2 по 10 кг.
3)пуоувър с крив лост 3*15*8 кг (само лоста)
4) френско разгъване с дъмбел от наклонен лег зад глава, с двете ръце 1*15*6 кг., 1*15*8кг., 1*15*10кг.
5)кик бек на портален скрипец 3*15*6 кг. на ръка без почивка
6) повдигане на крака от пейка със сгънат торс и 5 кг. в ръцете и още 5 на краката 3*15

Храната : След тренировка “хапнах” бъркоч от конопен протеин, спирулина и мляко от киноа и няколко годжи берита
За обяд имам “кюфтенца” от тофу, сушени домати и маслини и зелена салата с репички и маслини
за вечеря червена леща с много моркови и пресен чесън
бадеми и тахан за междинно ако огладнея, имам и едно парче веган торта

Пускам снимка на веган тортата, от която си хапвам няколко дена(не съм я правила аз). Хм, тия нещица за хапване са ми супер вкусни, месото никак не ми лиспва. В началото все за сирене и кисело мляко мислех, сега почти не се сещам. Поредното доказателство, че всичко е въпрос на навик и самодисциплина.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 20.03.14 22:26.

18.03.14
20:18

Добавям още малко активност на открито или комплексът “Манджа с грозде aka Галя кукуто ” :

5 кръга от
30 скока на въже
100 м. спринт
100 м. бавно бягане

3 кръга от
10 лицеви с ръце на пейка
10 клек с подскок
10 бърпита

2 по 50 скока на въже

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 18.03.14 20:54.

19.03.14
12:05

Снощи си легнах в 21 h и се наспах до 7 и съм като нова.
Храната : 2 малки филийки зеленчуков пастет , хлябът е с многозърнест с квас
малко бадеми , 2 лъж. вегански течен шоколад (какао, фурми и ядки)
леща и зелена салата с маслини
пак бадеми ,имам и мляко от киноа и тахан с мед за преди тренировка
вечерята не знам още каква ще е и кога ще е , смятам да ходя късно на тренировка

Пускам няколко картинки и желая хубав ден !

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 19.03.14 12:07.

20.03.14
15:06

Такаааааааааааа...вчера не стигнах до тренировка, реших да не издевателсвам над себе си и крехкото си душевно равновесие. За сметка на това се прибрах навреме като бял човек, къпах се престъпно дълго, сготвих, гушках си мъжа , намачках си домашния любимец -моят нъмбър уан антидепресант (пускам му снима по-надолу) и гледах телевизия. Явно съм имала нужда поне от една вечер нормалност и малко да остана насаме с мислите си и да се самоубедя, че колкото и да е гадно нещо, аз трябва да съм силна и да се справя . Направих постна баница с праз, спанак и булгур и стана чудна. Зарязах си сака на работа и ми е готов за тази вечер, така че днес сутринта тръгнах само с дамската чанта и се чувствах някак лека.
Днес ми е ден на псилютна несръчност . Изброявам :
- спънах се мъжката още с излизането от нас и за малко да падна , в крайна сметка само си разлепих ботуша и сега си шляпам така
- изтървах си капачката на шейкъра в тоалетната и бързайки да я взема и измия (защото, както всички знаем,  на бактериите им отнема 3 сек. да се покачат) пуснах вряща вода и си напарих ръката
- изпръсках си антибиотик в окото и доста щипе (е, последно беше атропин и ходих с една разширена зеница и полусляпа цял ден )
- съборих една керамична касичка от високо и тя ме фрасна по главата, после падна долу и се счупи на не знам колко частици, които все още намирам тук и там
Може и да има още, не ми се иска да се замислям. Чак малко ме е страх да ида в залата, че и там имам доста изцепки, но за тях ще кажа някой друг път да не помислите, че съм абсолютен дизастър.

Храната :
шейк от соево мляко, смлян коноп и спирулина (е, няма такава гадост)
банан
зеленчуков гювеч, зелена салата с маслини
няколко крекера от лимец , малко бадеми
100 гр. боровинки мммммммм (inlove)
вечерята ще е от баницата от снощи

Тренировката ще я пиша после, както казва тренера ” Ще мятаме баджачетата”.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 20.03.14 17:38.

20.03.14
19:32

Курбан трябва да даваш, Рапунцел (giggle)
Почини си добре и после пак на линия! (F)

20.03.14
22:15

Leeeeeg day :
малко кардио , загрявка , по една серия бедрено сгъване и разгъване с леко,20 клека собствено тегло
1) бг клек 2*15*2 по 8кг. , 2*12*2 по 8 кг.  на крак
2) клек и добро утро 3*15 *30 кг. ,1*10*30 кг.
3) бедрено сгъване с един крак /редуване 3*15*10 кг. на крак
4) кикове с изпънат крак и тежест , намаляване през 10 3*40 на крак
5) абдуктор и аддуктор с по 30 кг. ,с 1мин. задържане в края 3*15
6) прасец на калф с 5/10/15 кг. по 15 бр.

Добавям към вечерята и едно авокадо.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 21.03.14 12:19.

21.03.14
12:26

Нов ден - нова мускулна треска. Боли ме дупето до степен да не мога да седна на него. И краката ми са едни наляти, имам чувството, че ще гръмнат . Едва се наврях сутринта в панталона. И странното е, че всичко това ме радва (rock)

Хубав , усмихнат и мускулест ден ви желая !

21.03.14
18:50

Храната днес кърти, нямах никакво време да ям , иначе желание имам
няколко крекера от лимец със зеленчуков пастет
малко бадеми
постен гювеч (смело наричан Рататуи там, където го купувам), зелена салата
малко бадеми
вечерята ще мърдя тепърва , имам тофу и коноп, ще мисля нещо

Отивам на тренировка :)

Утре мисля да сефтосам морската градина сутринта .

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 21.03.14 18:51.

22.03.14
15:46

Снощи тренировката беше много хубава и размазваща. Откривам си предела на силите с тези тренировки и е много яко и стимулиращо да ги увеличавам тези сили. Съответно сутринта не ходих да бягам, че краченцата ми страдат. Тази вечер ще ида в училището до нас, не е много готина обстановката, ама трябва да  сме железни навсякъде и по всяко време.
Тъй, днес тренировка в залата нямам . 
Храната : минах през био магазина сутринта , накупих си 100 неща, а като отидох на работа и чак в 14 успях да ям нещо
крем супа от тиквички, зелена салата, малко печени картофи
шейк конопен протеин, соево мляко и спирулина ( като пия това нещо с приятен мътно зелен цвят  се чувствам като оня,  дето яде червеи (wasntme) )
вечерята : супа ( праз, спанак, гъби, киноа) и печени гъби кладница (като състав били аналог на телешкото )

Купих си пробиотик и някакъв имуностимулант, че имам чувство, че се разпадам. То ясно, че е преходен сезон, стрес и прочие, ама все пак.

И една случка от вчера : Чакам в Пикадили на опашката, пред мен една доста ... наднормена жена . Гледам, че снима щанда с плодовете и зеленчуците и нали съм питко -любопитко и всичко трябва да видя и да знам , пък и съм 3 глави над нея и надникнах, че я поства във Фейса с нещо от рода на това, че за да отслабваш, трябва да се храниш с плодове и зеленчуци. А на лентата си беше наредила Фафли и кроасани. Смях се де, доста.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 22.03.14 20:33.

ТА

22.03.14
21:12

Трябваше пренебрежително да я посочиш с пръст и да просъскаш “Чиитър!”

22.03.14
22:16

Мисля , че и това да ме види хилеща се като идиот , зяпайки телефона й , беше достатъчно.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 22.03.14 22:17.

23.03.14
11:37

Тренировката : гърди, рамо, бицепс и корем
с минимум сили докарах максимум издевателство над себе си
загрявка, малко кардио
1) гръдни преси с дъмбели , със смяна на дъмбелите  през 10 , 1*8/6/4 кг. , 1*10/8/6 кг. и 1*8/6/4 кг.
повдигане на крака от шведска стена 3*10
2) кофички на машина с 60 кг. 3*12
пулоувър с диск 10 кг. 3*15
3) раменни преси с лост от седеж (пред гърди) 2*15*8 кг (само лост), 2*12*10,5 кг.
коремни преси с усукване на римско столче с макс наклон
4) разтваряне на ръка настрани от наклон 3*15* 4 кг. на ръка без почивка
5)скотово сгъване с прав лост 1*15*8 кг (само лост), 2*15*13 кг. , 1*8*15,5 кг. , 1*6*15,5 кг.
някакво измъчено кардио накрая

24.03.14
11:25

Станах сутринта в 6 най-самоотвержено и в 7:30 на тренировка (общата). В такива дни винаги се чувствам цял ден като на клипа (tmi)

Пък днес от ината си добре се справих. Все пак накрачих цялата дължина на залата с ходещи напади (друг не можа) , вързана за гадния ластик, щях да се прецъкна през средата, ама това инатът е велика сила ! И направих някакво упражнение за напреднали, а на едното за начинаещи не се справих. Никога не съм намирала логика в способностите си :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 24.03.14 11:26.

25.03.14
13:36

Тренировката днес, сутринта рано и на гладно
1) тяга с повдигане на лоста нагоре (вертолет) 1*15*20 кг. , 2*8*30 кг. (много ми натежа за вертолета) , 1*15*20 кг.
2) долен скрипец с една ръка 3*15*10 кг. на ръка, без почивка
3) гръдни преси - редувам с едната ръка, с другата и после и с двете 3*10*2 по 6 кг.
коремни усуквания от лег 3*15 на страна
4) флайс на портален скрипец 3*15 с някакви малки килограми и 10 сек почивка между сериите
5) повдигане на ръце встрани със завъртане и събиране отпред 3*15 * 2 по 3 кг.
някакви коремни с топка 3 кг. , тренера я хвърля, аз я хващам над глава и лягам с нея, после се изправям и му я хвърлям 2*15, 1*12
6)рамо, избутване на лост (някъде назад бях пускала картинка) 3*15 на ръка без почивка (лост 15 кг)
7)коремни коляно-лакът 3*15 на страна
планк на 1 крак , 3 * 30 сек . на крак

Храната
: пълнозърнест хляб , малко зеленчуков пастет
ципура и зелена салата
десетина бадема, малко черен шоколад
сьомга на фурна, зелена салата, “пастет” от авокадо, маслини, чесън , конопено семе и подправки

Супер отпаднало ми е, спя малко и кофти...Сила никаква ...Като ида да тренирам и се дразня на себе си, че не мога нещо, което преди ми е било лесно. Утре съм сутринта на тренировка и после малко почивка ще си дам .
И накрая нещо, което мисля, че окончателно ме отказа от пържените картофи
:)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 26.03.14 10:56.

25.03.14
19:09

“Целите ми са простички – все ми е тая колко тежа , искам като се погледна в огледалото да се харесвам и искам да съм здрава. Искам да мога да контролирам тялото си, не то мен. Искам да победя в борбата със себе си !”

Това, което си казала трябва да го осъзнаят повече жени в България!!!!!!! Килограмите нямат значение, наистина е важно вътрешното усещане. Адмирации към това, което правиш и ще следя с интерес :)))

25.03.14
20:16

Благодаря ти (F)

26.03.14
10:54

Тренировката от днес, сутрин рано и на гладно (така ми е най-добре и имам най-много сили и енергия)
загрявка, 10 мин. пътека с наклон
1) лег преса с един крак 1*15*0 кг , 1*15*30 кг., 1*15*40 кг., 1*15*45 кг. на крак (само добавените кг. пиша, пресата сигурно е двайсетина)
2)това не знам дали има име - слизам първо на едното коляно, пускам и другото, изправям единия крак, после и другия (някаква извратена форма на напади) 1*15*0 кг. , 1*15* 2 по 4 кг. , 1*10* 2 по 4 кг. (имам чувството, че цяла вечност го правих това, че и голям зор ми беше )
3) повдигане на таза с един крак на медицинска топка (малка), другият е във въздуха  4*15 на крак без почивка
4) абдуктор и аддуктор с един крак ( с редуване) 3*15*25 кг. на крак без почивка
5) прасец на калф машина с промяна на положението на стъпалата 1*30*5кг., 1*30*10 кг., 1*30*15 кг.
вело и пътека - общо 20 мин. , много разтягане, че нещо ме налегнаха крампи

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 26.03.14 10:56.

04.04.14
15:19

Завръщам се :)
Преживях малко гадости в личен план, последните  2 седмици ми минаха като на кино, нямам много спомени. Майка ми преживя доста гадна операция, диагнозата също не е от леките. Чакаме окончателни резултати и аз все още се надявам да не е най-лошото. Има неща, които можем да контролираме , други не зависят от нас. Затова се фокусирам върху първите и се опитвам да остана оптимист.
Мисля , че е ясно, че не ми е било до тренировки, нито ме е интересувало какво и колко ям.Направих един опит за бягане и осъзнах, че това в този момент е излишно. Имаше дни с глад и липса на апетит, имаше с ядене на пълни боклуци.
Опитвам се да се адаптирам към новата ситуация. Ще имам по-малко  време за тренировки в залата. Това, разбира се, сега не ми се струва толкова  важно. Утре ще ида най-накрая да тренирам, определено ми липсва и определено ще ми се отрази добре.
Та така де - не съм се отказала и не ям тайно хамбургер в някой ъгъл. Жива съм и здрава.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 04.04.14 16:11.

05.04.14
10:54

Тренировката от днес сутринтЪт
кардио 10 мин, загрявка

1) тръстър с 2*6 кг. , 4*15
1 мин. кардио след всяка серия
2) римска мъртва тяга с вертолет с 20 кг. лост 4*12
1 мин. кардио
3) горен скрипец пред гърди 1*15*25 кг., 1*15*30 кг., 1*12*35 кг.
хиперекстензии на швейцарска топка 3*15
1 мин. кардио
4) суинг с една ръка до горе 2*15*8 кг, 2*15*10 кг . на ръка
1 мин.кардио
5) 4 кръга от
12 лицеви от колена
15 коремни преси с 10 кг. зад глава
планински карерач 1 мин.
планк с крака на топка 1 мин.

10 мин . кардио, разтягане малко

Влизам днес в залата една щастлива (беше ми залипсвала) и гледам в другия край една пудовка. Толкова се зарадвах ! Отивам като зомби при нея, тя 4 кг. (dull) Питах няма ли си по-голяма  сестра, нямала ... за сега. Обаче щом има във фитнеса, ще има и в залата за другите тренировки, така че имам все още надежда.
И да си покажа новата придобивка, вече ще знам колко точно съм избягала :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 05.04.14 11:35.

06.04.14
11:51

Установих, че в залата имало и 8 кг. пудовка , просто другият инструктор не знаел за нея. Така де, зарадвах й се и я ползвах с кеф. Все съм се чудила няма ли да се прасна с това нещо-ами добре се понабих  , особено като я метна нагоре и като ми дойде зад ръката :x . За мой ужас се оказа, че и 4 кг. пудовка ми затрябва.Имам мускулна треска къде ли не от вчера, сякаш не съм тренирала 1 месец. Мисля и да отида да бягам по-късно, ако спре да се плюнчи времето. Чувствам се слаба, много слаба и това хич не ми харесва.
Храната не я пиша, понеже е горе-долу като преди, още 2 седмици пости , то не останало  .

Тренировката :
загрявка, 15 мин. пътека
1) суинг с една ръка , заключване горе и клек с 8 кг. пудовка 3*10 на ръка
2)лежанка с 20 кг. 3*15
коремни преси лакът-коляно 3*15 на страна
3)мечка 3*15*20/25/30 кг.
планински катерач от лакти 3*1 мин.
4)клек до пейка и раменна преса с 4 кг. пудовка  3*20 на ръка ( първо беше  тази от 8 кг. и не успях да я вдигна нагоре, така не ме е било срам от мене скоро, да не говорим ,че от напъна ми излезе някакъв звук от сорта на “ох” и стана съвсем смешно за околните  )
5) трицепс и бицепс с 10 кг. диск (тренера  ми даде 5 кила  първоначално, явно впечатлен от предишното ми неможене)
6) коремни преси с подаване на швейцаркса топка от ръце между крака 3*20
10 мин. пътека и разтягане

Така си ги харесвам много тренировките :) и мисля да си продължа така. Малко не можем да се разберем с инструктора по въпроса, ама ще омекне 8-)
А, да се похваля - изникнал ми е някакъв зачатък на предмишничка (party), преди там нямаше ниииищо, само кост, малко мазно и кожа . Мисля, че е от маймунското висене по TRX-a .Ще си я гледам и кътам и напрягам, нека да расте какината сладка. 

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 06.04.14 12:01.

06.04.14
14:14

казано от Rapuncelina на 05.04.14, 10:54:

Влизам днес в зрата една щастлива (беше ми залипсвала) и гледам в другия край една пудовка. Толкова се зарадвах ! Отивам като зомби при нея, тя 4 кг. (dull) Питах няма ли си по-голяма  сестра, нямала ... за сега. Обаче щом има във фитнеса, ще има и в залата за другите тренировки, така че имам все още надежда.
И да си покажа новата придобивка, вече ще знам колко точно съм избягала :)

Rapuncelina, я кажи на уше откъде си го закупи туй нещо, че нещо да си меря разстоянието в буни не ме кефи много :)
Иначе поздравления за зачатъчето (rock) и дано всичко е наред около теб вече!

06.04.14
15:44

От sportsdirect си го поръчах. Ако се качиш горе да тичаш на алеята има написани ориентири понякога , мисля заради 5km run .Аз нещо все не стигам до морската и бягам в училището до нас |-)

06.04.14
18:15

Легнах да спя след обяд, не заспах , ядосах се и подпалих маратонките. Добавям към днешната активност 3км. бягане с редуване на спринт и бавно , 5*10 бърпи , малко скачане на стълби и малко висене по лостовете с една тумба пубертети.

06.04.14
18:52

казано от Rapuncelina на 06.04.14, 18:15:

Легнах да спя след обяд, не заспах , ядосах се и подпалих маратонките. Добавям към днешната активност 3км. бягане с редуване на спринт и бавно , 5*10 бърпи , малко скачане на стълби и малко висене по лостовете с една тумба пубертети.

Рапунцел а би ли споделила в кое училище бягаш ?

06.04.14
19:01

Найден Геров на ул.Царевец , има доста лостове , би ти допаднало :)

06.04.14
19:10

казано от Rapuncelina на 06.04.14, 19:01:

Хе хе, със сигурност, но ми е малко далеко. А защо някоя неделя не дойдеш в Богоров ? Заповядай, ще ти хареса :)

Мнението беше редактирано от Vess на 06.04.14 19:10.

06.04.14
19:15

казано от Rapuncelina на 06.04.14, 15:44:

От sportsdirect си го поръчах. Ако се качиш горе да тичаш на алеята има написани ориентири понякога , мисля заради 5km run .Аз нещо все не стигам до морската и бягам в училището до нас |-)

Не знам, не съм виждала. На крайбрежната ми е най-удобно - освен че морето ме зарежда магически много, а и по това време няма жива душа. На рапонги си правя на ‘уредите’ някои упражнения и така :)

Иначе няма значение къде бягаш. На мен, ако не е просторен дворът, ми се завива свят или ми доскучава. ;д

Найден Геров беше зад Кауфланд, нали? Е то си има просторен двор и баирче даже, супер си е.

06.04.14
19:55

Да, покрай морето определено е по-добре, на пясъка си е ниво на трудност “високо” :) Мен малко времето ме притиска и гледам да е наблизо, нищо че съм на 20 мин . пеша от морската.
Иначе училището е до Електрон , Левски.
Ето и две снимки, за Веси - има и още толкова лостове по-назад, не се виждат на снимката. На мен общо взето точно те ми помагат да не ми е скучно, разнообразявам се, не само бягам.

06.04.14
19:56

казано от Веселина Иванова на 06.04.14, 19:10:

Хе хе, със сигурност, но ми е малко далеко. А защо някоя неделя не дойдеш в Богоров ? Заповядай, ще ти хареса :)

Ох, ако знаеш как искам. Ще стигна някой ден. Малко като чета какво правите и се плаша, че ако дойде ще си стоя и ще се комплексирам какво съм кашкавалче :) Ще е нещо в стил ” 5 опита за скок на не знам колко  см. , 5 висенета вместо набиране, 5 залитания с пудовка 24 кг. ” Пък Vic ако много мрази някой, може да го сложи да прави нещо с мене комбина за време.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 06.04.14 20:10.

06.04.14
20:34

казано от Rapuncelina на 06.04.14, 19:56:

казано от Веселина Иванова на 06.04.14, 19:10:

Ох, ако знаеш как искам. Ще стигна някой ден. Малко като чета какво правите и се плаша, че ако дойде ще си стоя и ще се комплексирам какво съм кашкавалче :) Ще е нещо в стил ” 5 опита за скок на не знам колко  см. , 5 висенета вместо набиране, 5 залитания с пудовка 24 кг. ” Пък Vic ако много мрази някой, може да го сложи да прави нещо с мене комбина за време.

Ееееее не се плаши :) има много варианти на изпълнение на движенията :) Набирнията се замества с такива с подскок, лицевите от колене а на скоковете на стената има и други варианти освен скок с двата крака. А между другото това не мисля, че ще е проблем за теб, тъй като мисля че си доста висока, дано не греша, така че :)
Плюс това пудовките не са само 24-ки ;) почват от 5 кг., 8кг.,12кг. та чак до 50 кг. така, че имаш голям избор ;)
Ще ти хареса, само трябва да дойдеш :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1