12.09.11
21:08
Здравей те искам да ви питам за колко време мога да сваля 20 кг но да няма йо йо ефект аз си мислех 3 4 месача по 4 на месец по 4 кг на месец . :)
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.09.11 09:33.
По 4кг е нормално на месец. Аз свалих 20кг за 5 месеца доста равномерно и дори не ми се нацепи кожата. Дали ще има йо-йо ефект си зависи изцяло от теб, а не точно от времето за което си свалил килограмите. Просто докато ги сваляш се храни добре с качествена храна, изгради си добри хранителни навици, а после евентуално ще качиш малко калориите за да си в баланс. А не да се хвърлиш първоначално на глад и като свалиш килата да започнеш по старому да се тъпчеш с кофти храна.
12.09.11
22:41
Чувал съм,че повече от 2 кила на месец не е добре,независимо дали качваш или сваляш.
13.09.11
09:05
Не знаем какво са 20 кг спрямо общото ти тегло, не знаем и откога ти пречат. Аз лично варирам между 78-87кг. Като започна да чистя първите 2-3 кг слизат от мен най-бързо после всеки следващ ми се инати все повече. Съдейки по себе си колкото по-отдавна си ги нося тези излишни килограми толкова по-трудно ги махам после.
казано от Тодор Александров на 13.09.11, 09:05:
Не знаем какво са 20 кг спрямо общото ти тегло, не знаем и откога ти пречат. Аз лично варирам между 78-87кг. Като започна да чистя първите 2-3 кг слизат от мен най-бързо после всеки следващ ми се инати все повече. Съдейки по себе си колкото по-отдавна си ги нося тези излишни килограми толкова по-трудно ги махам после.
Нормално! Тези 2-3 кг са вода.
19.03.14
17:26
Мисля,че с редовни тренировки и правилно хранене спокойно може да свалиш тези 20 килограма.Но не ти препоръчвам да сваляш повече от 1-2 килограма на седмица.
22.03.14
10:03
Ахахахахаахаххаа