Где твой пресс ? Его убили шоколадки :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

Зизу ! Удържах се да не го изям целия ура !  хахахаа
Той е от тея на Dairy (слагам снимка) и май са по 200гр.Беше почти половин,аз ядох и даже си оставих за още веднъж.Приблизително може и да съм изяла към 50-60гр.Дано да ми се случват по рядко тези мои приисквания за шоколад.....
Аааа забравих да кажа,че сутринта изядох 2 хапки халва и половин баклавичка . Освирепяла работа ...
Не ми е гузно.Чувствам се ок и цялото ми е тяло е в мускулна треска.Раздавам се като за последно в тоя фитнес,че още три тренировки и почивка ще има.

По-късно ще напиша тренировката и храничката :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.03.14 17:26.

Такааа .... отчет за днес

Тренировка :
кростренажор - 3мин
1.клек с широк разкрач с диск - 3х20
2.мъртва тяга с прави крака - 3х10 с 20кг
3.”Добро утро” - една загряваща серия и 3х10 с 10кг
4.ритник на зад - 2х30 с 9кг
5.коремни преси
пътека - 15мин с наклон 10мин на 6скорост , после бягане на 12 и вървене на 7
Датс ит! 8-)

Храната мнооого зле днес ...
1.овесени ядки със сирене/2 хапки халва и половин малка баклавичка (1 хапка)
2.резенче кашкавал
3.зелена салата+яйца+сирене+домашна луканка(неможах да я изям и си я оставям за утре)+3-4 лъжици цедено мляко
4.шоколааааааааааад (giggle)
5.извара около 100-150 гр с една лъжица мед и малко орехи

Спокойна вечер ! :)

19.03.14
20:43

казано от Brazilch e на 17.03.14, 17:57:

но има какво да се желае и то мнооого.Айде него го преглъщам,но краката си седят все на едно и също положение.А сравнение с тялото ми нагоре се получава доста непропорционална физика :@

Глупости на търкаленца  (giggle)

Кико Сан,талия 70 ханш 100 много пропорционално хахахаах

Междудругото туку що сложих едни протеинови барчета във фризера.По-скоро бих ги определила като сладки барчета с полезни съставки.
Понеже овесените ядки не ми харесват сурови,ги сложих да се сварят заедно с пшенични трици.Утроиха обема си и след това сложих мед,тахан,канела,орехи малко кафе.С това разполагах това сложих.Стана на вкусна каша и утре ще опитаме дали изобщо ще се е получило нещо :)

fire.is.my.nature

19.03.14
23:57

Между другото 70-100 си е идеална пропорция. :) Размерите ти ги регулираш, но като цяло идеалната женска талия е 30% по-малка от ханша. Малко стопяване и си с перфектния пясъчен часовник :)

П.С. Осъзнах, че говоря глупости. Няма такова животно като “идеална” женска талия, всички са идеални. Ставаше дума за стериотипните размери за...”идеалност”.

П.П.С. Много си ми позната от снимката. Хм...:Д Остава да се сетя откъде те познавам :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 20.03.14 00:00.

Добре,че вече и в БГ има мъже,които харесват големи дупета :D
Хайде сети сееее :))))) Ще ми е готино да знам,че познавам лично още един човек от тук,който има цел и се опитва да я постигне :П

20.03.14
08:59

На мен си ми позната от филмчето за Ариел малката русалка, тя има готино дупе и е сладурана като теб.  Жалко, че не съм мъж хаха

Ихууууу колко готино (makeup)

Ето една секси русалка ...

За днес :
Пак съм машинка за храна,все ми се яде ........
Закуска:половината от бара,който направих(то си е каша де,но се получи вкусно),малко тахан
Обяд:зелена салата с малко гъби,малко цедено мляко и 1/2 яйце,пилешко месце
Е ами реших,че не ми е стигнало ... :x и си направих извара с кокосови стърготини,лъжица мед,малко тахан и канела.Стана странно,но ми хареса :Д Неможах да го изям.Реших,че ще се довърша с 3 блокчета шоколад и една кокоска.

Е ...... мирясах (blush) (giggle)

Вечерята ще я видим каква ще е ...
А .. тренировка днес няма.Само 50 бърпита! :) Днес съм на 16 ден .

Вечерята е страхотна ароматна картофена крем супичка (nlove9) , а преди това чаша топло мляко с мед.
И тук таме някой печен фъстък от Куала Лумпур :P (giggle)
Черпяяяя ви :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 20.03.14 19:40.

20.03.14
20:04

Ооооооооу, жестоко, мерси, вземам си (rock)

21.03.14
12:21

Малко ти е хапването за бразилско дупе, мацка.

Е как,аз от това ходя със подут корем,пък представям си с повече храна :D
А дупето си е голямо,просто иска стягане и ставам от Рио :P хахахха

Добавям към снощи едно парче тиквеник (shake)
Тудей  :)
Тренировката беше харашо :
вело-3мин
1.избутване на дъмбели за горна част на гърдите - 3х12 с 6кг
2.пек дек - 3х12 с 10
3.раменни преси - 3х12 с 9кг
4.разтваряне на страни с гири - 3х12 с 6кг
5.издърпване на горен скрипец с въженце за трицепс - 3х12 с 10кг
6.кофички на пейка - 3х12
7.преси с повдигане на дупето 3х15
8.завъртания с диск - 3х20 с 15кг
пътека 20мин интензивно :)

Днес във фитнеса направих шпагат (party)
*Трябва да си правя стречинг един път седмично,мисля че добре ще ми дойде.

Храната днес :
Протеинов бар ( за пръв път ям) (blush) - преди тренировка;лъжичка мед и хапка пилешка пържола - след тренировка и час след това 4-5 гризини,домашна млечна салата около 100гр и картофено пюре(мнооого от него,щях да ям пиле,но се отплеснах и изядох повече от половината пюре.Пилето за довечера).

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.03.14 17:24.

Здравейте!
Снощи хапнах повечко - гризини,тахан,мед и още имаше,но не си спомням :D и реших да си направя фастинг ден :)
Е това се случи 23 часа без храна.Нооооо какво се случи след това!!!
Днес изключително хубав ден.Моето мило да е живо и здраво и все така да ме води по яки места.Днес бяхме на мотосъбора в Бачково.Е нема такъв кеф!Толкова много мотори,хора - луди хора :) Много яко беше , много ми хареса!
Иииии към 6ч изпих 2 бири и уж щяхме да ходим на бар,но май се изморихме в побече и в резултат на това - ядох какво ли не от всичко и много сладко ! Общо взето никаква смислена храна днес. Разочарована съм от себе си !

Пийс ! (rock)

Добър ден!
Само назад в последната седмица.Много съм ядосана и наядена.Вчера откъм храна уж всичко беше добре до 8ч и след това 5 шоколадови бонбона,1баклавичка и около 80гр печен фъстък и 2 хапки халва (puke) ПИСНА МИ!
Днес ядох овесени ядки със сирене,
салата с домати,краставици и сирене + малко пиле/за десерт овесена каша с мед,тахан,орехи,канела и кокос
салата с домати,краставици и сирене и много картофено пюре !!
ААА пропуснах банан след тренировка ...
Днес съм яла Ок храни,но мисля,че количеството ми е повече ... (dull)
Чесно казано съм тъжна и подута .. нямам настроение и нищо не ми се прави !

Днес ми беше последната тренировка във фитнеса и на всичкото отгоре ми беше едно тромаво и не ми хареса особено.Тренирах крака и глутеуси .От утре съм на Инсанити.
Незнам пролетна умора ли е кво е,ама много ме е домързяло в последните дни.Искам да се взема в ръце,изобщо не се харесвам такава не стриктна и ядяща боклуци.Хем не се чувствам добре и пак ... ! :(

Бъдете упорити и здрави ! (F)

25.03.14
10:07

Ехо ;)
Първо - това с пролетната умора е страшен бич, и аз го страдам същото в момента и ми е тооооолкова трудно да се накарам да мърдам...
Второ - много яка снимка на събора. :) А този уикенд е отркриването на Бояна, може и там да идете, пак е пълно с луди глави и готини хора. (rock)

Благодаря за включването Зизу! :)
Това за Бояна няма да стане,че ще имам път към родното ми местенце - Ямбол :) , но мерси за предложението.
Днес съм разочарована от тренировката и от заспалото ми и несериозно отношение!
Мързи ме да гледам.... не е честно!
Тренировка :
Инсанити , като направих упражненията може би на 50% от това,което трябваше и то не защото бях толкова изморена,а защото ме домързя!И останаха 9 минути и реших,че трябва да спра.Много е динамична тази програма и вече се чудя дали ще се справя... :(
Храна:
1.овесени ядки със сирене
2.извара с фибри,стафиди тахан и мед по една и 1/2 лъжичка + орехи
За вечеря ще е картофено пюре и  салата от домати и краставици и сирене .

25.03.14
19:25

Brazilchee! И аз си падам по големи дупета, преди моето беше едно такова симпатично пищничко. Само го оформи добре!!! А и в това ти е чара (: Сестри сме, трябва да си приличаме по нещо хаха.... Виждам доста идеи за хранене от теб :))

казано от Dilyana Atanasova на 25.03.14, 19:25:

Brazilchee! И аз си падам по големи дупета, преди моето беше едно такова симпатично пищничко. Само го оформи добре!!! А и в това ти е чара (: Сестри сме, трябва да си приличаме по нещо хаха.... Виждам доста идеи за хранене от теб :))

Хахах да,само че твойто е вече мъничко,а мойто си остана голямо :D .
За храната,ако целиш качване ДА ! :) Аз заради тая мойта лакомия си седя една и съща нищо,че тренирам от януари ...... 
(F)(F)

И за днес добавям 65 бърпита Ден 21 !
2 малки ябълки,около 40гр стафиди и 40 фибри(преди малко ги опустоших) :D

Ха добър ден :))) Днес съм в супер настроение.Имах доста задачки и си ги свърших без спънки(обикновено нещата не ми стават от първия път).
Купих си и пролетни кецовееее зелениии :)))) обичам зелено ! :)

Тренировка днес .... нямааааааа само 70 бърпита преди малко.

Храната е следната:
Закуска:добрата стара овесена каша със сирене :)
Обяд:пропуснат
чай с лимон;мляко с нес
междинно:5-6 вилици картофено пюре с малко сирене
вечеря:извара с яйца и домати от буркан(1 буркан (wasntme) ) .Като изварата сложих в тиган,оставих я малко и след това добавих яйцата(4) и подправки :) . Връща ме във времето назад,когато през ваканциите си бях на село и баба често правеше това,само че с домашна извара.Ееех .... ухаеше божествено ! :)

По-късно,ако огладнея може да изям една малка ябълка.Като ям по-малко се чувствам по-добре :)

И една снимка от днес с новите кецки :P

26.03.14
19:50

Много си готина, като видях снимката и се сетих за тази песен на Лили Алън

Ооо това е комплимент за мен :))) ЛиЛи е много суиит :р

26.03.14
20:06

казано от Brazilch e на 26.03.14, 18:22:

Ха добър ден :))) Днес съм в супер настроение.Имах доста задачки и си ги свърших без спънки(обикновено нещата не ми стават от първия път).
Купих си и пролетни кецовееее зелениии :)))) обичам зелено ! :)

Тренировка днес .... нямааааааа само 70 бърпита преди малко.

Храната е следната:
Закуска:добрата стара овесена каша със сирене :)
Обяд:пропуснат
чай с лимон;мляко с нес
междинно:5-6 вилици картофено пюре с малко сирене
вечеря:извара с яйца и домати от буркан(1 буркан (wasntme) ) .Като изварата сложих в тиган,оставих я малко и след това добавих яйцата(4) и подправки :) . Връща ме във времето назад,когато през ваканциите си бях на село и баба често правеше това,само че с домашна извара.Ееех .... ухаеше божествено ! :)

По-късно,ако огладнея може да изям една малка ябълка.Като ям по-малко се чувствам по-добре :)

И една снимка от днес с новите кецки :P

Тъй като и аз почнах да те следя, и гледайки мерките(моята талия е леко сбъркано записана, но ще я управя) са ти като на мен, ако и моето тяло е горе-долу като твоето, то бих казала, че би трябвало да не съм комплексирана и да се мисля за “много дебела”(така си се асоциирам в съзнанието), а точно обратно. Изглеждаш много добре! Адмирации ... и готини гецки :)

Мнението беше редактирано от Aleksandra Dencheva на 26.03.14 20:11.

На снимката изглеждам с по-дълги крака.Mисля,че изглеждам по-зле на живо :D . Налята съм в краката и дупето,а горе ниииииищо хахаха ....
Не се мисля за дебела,а за приятно пуфкава и мекичка мацка ! :D :D :D
Мисля,че няма за какво да се притесняваш.До лятото сме станали манекенки :D

26.03.14
20:36

казано от Brazilch e на 26.03.14, 20:29:

На снимката изглеждам с по-дълги крака.Mисля,че изглеждам по-зле на живо :D . Налята съм в краката и дупето,а горе ниииииищо хахаха ....
Не се мисля за дебела,а за приятно пуфкава и мекичка мацка ! :D :D :D
Мисля,че няма за какво да се притесняваш.До лятото сме станали манекенки :D

Ахахах харесва ми позитивизма! А дано ... Иначе моята структура е същата, на горе съм слаба, но ханша и краката ми (puke) Изобщо не си ги харесвам. Лошото е, че като почна да слабея и оставам съвсем, съвсем без гърди :( и ми  щръкват кокалчетата под врата(не знам как се казват), а надолу много трудно

Ключицата сигурно :)) същата работа съм , трудна задача ни се пада.Поне се радвам,че не съм сама ... :)
Ето снимка в най-слабия ми период - тук съм някъде 56кг.Ръчичка на скелет,всичко стърчи,но пак си имах дупе . Еми несъразмерна работа и тва е ...  :)

Ая Палачинкова

26.03.14
22:49

И аз те следя  с интерес :) готина мацка си . Много пролетни разходки с новите кецки (sun)

Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 26.03.14 22:49.

Благодаря! :)

27.03.14
09:22

Разбира се, ключица :D Определено тежки цели ни предстоят, аз съм падала най-много до 58-59кг.миналото лято, преди това винаги съм била около 70кг.- 72 кг. (wasntme)
А мога ли да те помоля да споделиш повече информация за insanity , от къде си я дръпна, времетраене и тн. ??
Благодаря ти много. Прекрасен ден ти желая. Ще се поддържаме и мотивираме взаимно ;)  Друго си е да има някой със същите мъки :D

казано от Aleksandra Dencheva на 27.03.14, 09:22:

Разбира се, ключица :D Определено тежки цели ни предстоят, аз съм падала най-много до 58-59кг.миналото лято, преди това винаги съм била около 70кг.- 72 кг. (wasntme)
А мога ли да те помоля да споделиш повече информация за insanity , от къде си я дръпна, времетраене и тн. ??
Благодаря ти много. Прекрасен ден ти желая. Ще се поддържаме и мотивираме взаимно ;)  Друго си е да има някой със същите мъки :D

——->http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1  Ето я :)

Такаааа .... да започнем със снощи.4-те яйца с извара и доматите неможах да ги изям и си ги оставих за днес,НО ядох ябълка и след това моя приятел реши да ми донесе сурови ядки със сушени плодове 180гр тропикал микс.Амиии май изядох по-малко от половината и ги оставих.После към 00.00ч. гледахме филм и ядохме орехи с малко мед.(nfun) Той пи (beer) , а аз само я опитах! :)
Днес без тренировка,даже и без бърпита.Утре ми се падат 80 май .... (whew)
Пих кафе към 10ч,след това закускообядвах с останалите яйца с извара.После пътувах от 12 до 17ч.Във влака нагънах останалите ядки от снощи.И за вечеря основното беше скумрия парче и половина със зелена салата и картофи на пара.И междинно от тук от там хапка кашкавал,хапка сиренце аааа и печено кашу.Обожавам ядки ! :)

Здравейте :) Да се отчета за днес .
Днеска айляче навънка напред назад . Виждане със стари приятели .. много хубаво беше :)

Тренировка:
нямаа , само 80 бърпита 2х40 :) и няколко лицеви опори,пробвах се да видя дали не съм ги забравила.Утре с един приятел ще ходя на лостове! :)

Храна:
закуска-бананов сладолед(намачкан банан във фризер),чай с мед,4 парченца бял шоколад,кафе с мляко,1/2 ябълка
междинно:кашу (inlove)
обяд:2 яйца на тиган без мазнина,1/2 краставица,сирене и кашкавал
междинно:5-8 кашунца :D
вечеря:половин скумрия на скара,салата(марули и краставичка),3-4 вилици дом.лютеница и 2-3 варени картофа.

Датс ит! :) По - късно може да излизам и евентуално да изпия 2-3 бири (може и 4),че в тази компания ми е много сладко :)

Днес бях на лостове.Момчето,с което тренирах ми каза,че изглеждам по твърда и доста се учуди,че мога упражненията ги правя с лекота..Той е машинка и ходи само на лостове.Направил е супер тяло..има плочки,изчистен е ..абе супер!
Казах му,че във фитнеса съм тренирала предимно с повече килограми и по-малко повторения.Според него това не е правилно,тъй като води до покачване на маса!
И в крайна сметка вече незнам кво да правя...Сега мисля само вкъщи и навън да се занимавам предимно с кардио и у дома с гири от по 2кг..Да видим дали ще има някакъв ефект.
Смея да кажа,че храната ми е значително много подобрена.Преди ядях много сладко и чипсове и всякакви такива.Сега ги избягвам,но ефект няма!

29.03.14
14:53

казано от Brazilch e на 29.03.14, 14:30:

Казах му,че във фитнеса съм тренирала предимно с повече килограми и по-малко повторения.Според него това не е правилно,тъй като води до покачване на маса!

Това важи повече за мъжете, защото имаме много повече тестостерон ;) колежките ти от раздела ще потвърдят. Пък и няма да натрупаш мускули изведнъж. Аз примерно не искам голям гръб и по някое време ще намаля гребането

Да,но явно,че при мен това с многото тежести не дава резултат ! .... :( незнаммм

29.03.14
22:32

аз на твое място не бих си губил “инерцията”. щом си свикнала с дадени тежести, продължавай си с тях (наравно с кардиото). може да разредиш дните - примерно вместо 2 пъти седмично на муск.група - веднъж :|

30.03.14
13:18

Не се притеснявай и не се отказвай! Аз имах същите мисли и колебания, но в крайна сметка потвърждавам, това което и другите момичета тук казват,че има резултат и промяната е очевидна.Просто ние с теб сме от групата хора, при които резултатите идват маааааалко по-бавно. Продължавай в този дух и скоро ще видиш,че има смисъл :)

Благодаря за включването хора ! :)
За сега нямам да тренирам във залата.И по Insanity не тренирам... малко лабаво го давам (nod) Утре ще ходя на лостове и ще побягам може би..
Днес 85 бърпита.
В менюто ми предните дни имаше баница,домашно сладко,мед,тахан,яйца,зеленчуци,ядки.Но в умерени количества.Не съм се чувствала преяла ... Мисля да не се съсредоточавам чак толкова какво ще ям,а просто да съм в някакъв дифицит.
Днес:
закускообяд:кафе с мляко,сурово кашу,фурми
междинно:мялко от машина,сочна червена ябълка
вечеря:пиле с лапад и ориз+370гр кисело мляко
Десерт:тахан с мед и гризини

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1