Work for Dream BODY

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.03.14
20:53

Не тренировъчен ден 07.03  ;(

Хранене
Сок от 1 лимон с 2ч.л мед
Закуска:
  -Кисело мляко 200гр с 3ч.л Овесени ядки и 1/2 банан
Междинно:
  -Ябълка 1 бр и 200мл прясно мляко
  Обяд:
  -Бъркани яйца 3,350гр сирене и салта с домати,краставици,чушки и маслини+1/2 филия хляб
  Вечеря:
  -Червени чушки от буркан 3бр,50гр маслини,3 резанчета краставица и 80гр кашкавал

Мисли
Днес разнообразих малко.Много път,много нещо.Успях да докарам водата до 2,5л,ще пробвам да изпия 1л до към 23:00.Имам кокоши трън на ходилото и не е приятно.В понеделник ще си правя изследвания.Лека вечер на всички :)

П.П Човек е голям толкова,колкото са му големи мечтите! :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 07.03.14 20:53.

08.03.14
09:18

казано от just m на 07.03.14, 20:53:

Не тренировъчен ден 07.03

Имам кокоши трън на ходилото и не е приятно.В понеделник ще си правя изследвания.

Стискам палци бързо да ти мине!

Много позитивизъм лъха! Харесва ми! Само така! (sun)

08.03.14
11:38

казано от June101 на 08.03.14, 09:18:

казано от just m на 07.03.14, 20:53:

Не тренировъчен ден 07.03

Имам кокоши трън на ходилото и не е приятно.В понеделник ще си правя изследвания.

Стискам палци бързо да ти мине!

Много позитивизъм лъха! Харесва ми! Само така! (sun)

Благодаря ти за добрите думи. :) Честит Празник :)

09.03.14
07:14

Не тренировъчен ден 08.03 :(

Хранене:
  Сок от 1 лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
  -Прясно мляко Фитнес 200мл с 3ч.лОвесени ядки(с канела) и 1/2 банан
  -Ябълка 1 бр и 3 бонбона
Обяд:
-Бъркани яйца с 200гр сирене и 100гр кашкавал,1 филия хляб
Междинно:
  -50гр тиквено семе
Вечеря:
-Извара 70гр и 100гр маслини

Мисли:
Днес не можах да тренирам цял ден бях на ресторант :(.Имаше страшно много ядене мезета,торти,баклави какво ли не.ядене на корем.Аз нищо не пипнах,изядох само бонбоните с които ме черпиха мама,леля и баба.Като седях си събирах в едно пликче под масата сирене и кашкавал иначе въпросните дами се сърдеха ако не ям нищо.После уж до WC взех плика и отидох в нас врътнах едни яйца и се оправих :D :D.Много ме ядосаха ЛЕВСКИ снощи,какво да се прави.Прибрах се към 21:00 и към 22:10 бях заспал.Днес ще тренирам :) Лек и усмихнат ден на всички :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 09.03.14 07:14.

09.03.14
19:06

Тренировъчен ден 09.03 :)
  Хранене:
  -Сок от 1 лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
  -Прясно мляко 200мл с овесени ядки-3ч.л и 1/2 банан
Междинно:
-Домашен десерт 2 парчета с 1 чаша кафе
Тренировка
Обяд:
  -Ориз 150гр с пилешко бутче и зелева салата с моркови и копър
Междинно:
  -1 банан
Вечеря :
  -Извара 100гр и маслини 150гр

Тренировка
Лицеви опори-61 повторения рекорд :) 3 серии по 10 повторения
Коремни преси-4 серии по 150 повторения

Мисли:
Определено обичам да тренирам :) Днес тренировката се проведе в банята хахха. Звъннаха на тати,че трябва да тръгва по-рано и стана едно мазало бързо приготвяне на дрехи и куп неща.Влизам в банята и си викам е и днес няма да тренирам и ме светна мисълта,че мога да тренирам и в нея направих си тренировката като супер серии без почивка.За десерта който хапнах е здравословен препоръчвам го.6 сурови яйца се разбиват с  2с.л мед там с миксера после 1кг ябълки настъргани се слагат и се пече така го прави мама.За ориза мисля,че няма проблем използвах го като хляб(малко разнообразие).Това е общо взето.Утре съм на изследвания и да видя какво ще покажат,лекувам тръна в ходилото и сега малко сложно,че няма кой да го маже.Лека вечер на всички :)

10.03.14
22:44

Тренировъчен ден 10.03

Хранене:
  Сок от 1 лимон и 1ч.л мед
Закуска:
    -Кисело мляко 200мл с 3ч.л овесени ядки и 1/2 банан
  Междинно:
  -Ябълка 1 бр
Обяд:
    -Филе от риба 200гр,зелева салата и 1 филия хляб
  Преди тренировка:
  - Кафе
  Вечеря:
  -Извара 100гр с маслини150гр

Тренировка:Гърди и рамо
-повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения(35kg)
-повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения(15kg)
-кросоувър - 4 серии по 12 повторения(20kg)
-пекдек - 4 серии по 12 повторения(
-кофички-12 повторения (5кг)
-раменна преса пред гърди - 4 серии по 10 повторения(12кг)
-изнасяне на дъмбели напред - 3 серии по 10 повторения(8кг)
-кардио-20 мин колело и 10 мин пътека

Мисли:
  Днес яденето добре както винаги.Взеха ми кръв,всичко е наред,здрав съм.За тренировката отначало беше тежка после свалих малко килата и всичко си дойде на място.Сам се убеди,че колко по-добре е да правиш упражненията бавно и правилно,отколкото с много килограми и неправилно.Имах малко болки от раната дето ми взеха кръв.Дано утре да е по-добре.Лека вечер на всички :)

11.03.14
23:06

Тренировъчен ден (sun)

Хранене:
  Сок от 1 грейпфрут с 1ч.л мед
  Закуска:
    -Кисело мляко 200гр с 3ч.л овесени ядки и 1/2 банан
  Междинно:
    -Ябълка 1 бр
  Обяд:
    -Пилешка пържола 100гр,4 варени яйца,1 филия хляб и 2 моркова
  Преди тренировка:
    -Кафе
  Вечеря(След тренировка)
    -Извара  150гр и маслини 100гр

Тренировка:Крака и корем
  -клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения (20кг)
  -бедрено разгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)
  -бедрено сгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)
  -напади с дъмбели - 3 серии по 15 повторения(17кг)
  -повдигане на пръсти с щанга-4 серии по 15 повторения(80кг)
  -корем(Експериментирах определено)
  -кардио-пътека 10 мин

Мисли:
Днес храната е окей.Тренировката супер най-добрата за крака до сега.Научих клека правилно.Стана ми малко лошо на нападите,но не е сериозно просто за секунди.Натоварване определено имаше.Показват се мускули на квадратния мускул и корема,което радва.Мисля да ли да не вкарам 1 ябълка преди тренировка с кафето или банан.Кардиото влезна добре и беше тонизиращо,но с тези крака едвам се крепих.С корема мисля да правя супер серии,това ме натоварва най-много,в четвъртък ще пробвам една програма от форума да видя как ще влезна и ще измисля нещо,защото постоянно правя нови неща за корем.Вече се набирам като сменям хватовете (sun) Толкоз за днес лека вечер на всички :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 12.03.14 07:22.

12.03.14
20:49

Тренировъчен ден 12.03 (sun)

Хранене:
  Сок от 1 лимон с 1ч.л мед
Закуска:
    -Кисело мляко 200гр,канела и овесени ядки 3ч.л +1/2 банан
  Междинно:
    -Ябълка
Обяд:
    -Рибешко филе 220гр,1/2 краставица,2 моркови и 1 филия хляб
Преди тренировка:
    -Кафе
Вечеря(След тренировъчно):
  -Извара 150гр и маслини 150гр

Тренировка:Гръб и задно рамо:
  -набирания - 4 серии по 8 повторения(широк хват)
  -гребане с щанга - 4 серии по 10 повторения(30кг без лост)
  -придърпване на вертикален скрипец-4 серии по 12 повторения(44кг)
  -придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 12 повторения(44кг)
  -хиперекстензии - 2 серии по 25 повторения(10кг)
  -разтваряне с дъмбели за задно рамо - 4 серии по 12 повторения(8кг)
  -трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 15 повторения(60кг без лост)
  -кардио-30 мин пътека

Хранене:
Най-добре е да обяд към 14:00 часа за мен,това се разбра.Храната е на ниво.Тренировката не искам да я описвам,само една дума НАЙ-ДОБРАТА до сега.Малко почивки умерени,същите кг(само на рамото и трапеца са повече),чисти серии,направо ми стана кеф.За корема и той се показва,6 плочки бива.Смених лоста на гребането с олимпийски и заради това килограмите са 30 там.Просто правилното хранене му е майката.Казаха ми,че съм заякнал доста и малко ми дигнаха ушите :D :) .Кардиото отлично както винаги.Толкоз за днес,лека вечер на всички.

П.П Границите на възможностите ми ги определям АЗ!!!!

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 13.03.14 06:41.

13.03.14
21:52

Тренировъчен ден 13.03 (sun)Край на 5та тренировъчна седмица

Хранене:
    Сок от 1 грейпфрут и 1ч.л мед
Закуска:
    -Кисело мляко 200гр с овесени ядки 3ч.л и канела+1 киви
Междинно:
    -Ябълка
Обяд:
    -Яйца(варени)5бр,3бр моркова,1филия Вита,150 гр пилешка пържола и 1/2 краставица
Преди тренировка:
  -Кафе
Вечеря(след тренировка)
  -Извара 150гр и 150гр маслини

Тренировка:Ръце и корем
  -Повдигане на щанга от лег в тесен хват - 4 серии по 10 повторения (30кг)
  -Трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения (35кг)Нт
  -Кикбек - 3 серии по 15 повторения (5кг)Нт
  -Бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 10 повторения (30кг)+ 1 изпомпваща(20кг)Нт
  -Концентрично сгъване - 3 серии по 15 повторения (8кг)Нт
  -Бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения (35кг)+1 изпомпваща(20кг)Нт
  -Корем-супер серии
  -Кардио-вело(10 мин)

Мисли:
Храненето добре,даже супер.За тренировката-хубава,напомпваща,мощна.Стана добра тренировка чисти упражнения и така мисля още 2 пъти и да сменя кикбека с френско или още другата седмица.На лега съм супер влиза добре и усеща напомпването.Това Нт означава негативна серия,при пускана на упражнението,последното повторение, се пуска бавно в продължение на 5 сек.За корема мисля,че програмата на АБС е най-добрата за мен.В залата пак експериментирах с корема добре беше,но може повече ;).Търся да взема максимума от корема,преди ставаше,но сега не.Може да е,че сега имам по-развита мускулатура.Ако в събота времето е по-хубаво ще тичам сутринта на село.Обичам да ходя там,чист въздух,прясна храна и отдих.Измерих се днес 76,40,килограм и 100гр надолу.Толкова за днес,лека вечер и спокойна нощ :)

15.03.14
07:18

Не тренировъчен ден 14.03 :(

Хранене:
  -Сок от 1 грейпфрут с 1ч.л мед
Закуска:
  -Кисело мляко 200гр с овесени ядки 3ч.л и 1/2 банан
Междинно:
  -Ябълка
12:30
  -Кисело мляко 200гр
Обяд:
  -Омлет от 4 яйца с плънка 200гр кайма,морков,лук и домат с 1 филия ВИТА(лъжица мед)
Вечеря:
  - Кюфтета 5 с чушки и краставици от боркан

Мисли:
Днес пътуваш и малко размених храните,остана млякото в хладилника и не искаш да го хвърлям.С омлета малко по опуших къщата ама се пробвах самичък,е не стана кой знае какво ама си го изядох.Тати донесе някакъв мед,който миришеше на диня и го пробвах.За вечеря мама беше направила богата маса и искаше поне кюфтета да си хапна,аз си хапнах нали са с домашна кайма.Имам доста работа на село и имам много за учене,днес ще пропусна бягането,просто нямам време :(.Подготвям се за прием в АМВР и е тежичко.Лек и успешен ден на всички,приятна тренировка на всички трениращи днес :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 15.03.14 07:18.

16.03.14
07:32

Зареждаш ден :(

Мисли:
Вчера от закуска до обяд всичко нормално,после реших да пробвам зареждаш ден.Не съм ял сладки или някакви глупости.За деня съм изял 300-400 гр орехи(не съм сигурен може да са по-малко).100гр мед,6 филии ВИТА,това е грешното.Ако трябва да съм искрен не ми хареса спането през нощта,много вода,много WC.Физическата дейност също беше на лице,няма да си позволя да ям така никога,ако съм почивен ден.Като цяло имах енергия,но тази вода през нощта.Садихме лозе,боклук,лехи правихме,овошки копахме,много работа.Днес ще намаля приема на въглени до половина да се нормализира инсулина и така.
Лек и успешен ден на всички :)

16.03.14
20:41

Не тренировъчен ден 16.03

Хранене:
    -Сок от 1 лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
  -Кисело мляко 400гр
  Междинно:
  -Сирене 50гр и 1 резанче кашкавал
Обяд:
  -Яйца бъркани 4бр,сирене 50гр,2 кюфтета и 1/2 ВИТА
Междинно:
  -Ябълки 2 бр
Вечеря:
  -Извара 100гр с 150гр маслини

Мисли:
Днес се постарах да понамаля въглените.Много път,много нещо.Чакам утре с нетърпение да тренирам.Поставам си за цел до 16.04(април) да не правя такива изклинчвания :).Лека вечер на всички :)

17.03.14
22:35

Тренировъчен ден 17.03 (sun)

Хранене:
    -Сок от 1грейпфрут с 1ч.л мед
  Закуска:
    -Кисело мляко 200гр с овесени ядки 3ч.л,1 портокал
  Междинно:
    -Ябълка
  Обяд:
    -Бъркани яйца 4бр с 50гр извара и 50гр сирене,свински котлета 150гр,2бр моркова и 1 ВИТА
  Преди тренировка:(30мин)
    -Кафе
  Вечеря(след тренировъчно)

Тренировка:Гърди и предно рамо
-повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения(35kg)
  -повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения(17kg) 1х10 2х9 3х10 4х9
  -пекдек - 4 серии по 12 повторения
  -кросоувър - 4 серии по 12 повторения(20kg)
  -кофички-11 и 1/2 повторения (5кг)
  -раменна преса пред гърди - 3 серии по  8 повторения(12кг)
  -изнасяне на дъмбели напред - 3 серии по 12 повторения(8кг)
  -кардио-30 пътека

Мисли:
-Днес храненето беше ок,малко ми беше тежко,но има причина :D :D .Тренировката стана супер,всеки път напредвам.Вдигнах дъмбелите и малко се поозорих ама ,пот трябва да има.Нагласата ми беше да ида и да взема максимума на гърдите и така и стана,психологическа нагласа.Рамото също много добре отговаря на натоварването,мисля другия път да вдигна работните килограми.Просто съм възхитен от тренировката и енергията.Тежко ми е много,изпити,матури и не е лесно ама ще се справя.Използвам това с негативната серия и е много добро.Лека вечер на всички :)

П.П Това,че го заслужаваш не значи,че живота ще ти го поднесе,трябва сам да си го вземеш!!!

18.03.14
21:41

Тренировъчен ден 18.03 (sun)

Хранене:
      -Сок от 1лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
      -Кисело мляко 200гр с овесени ядки 3ч.л,1 портокал
  Междинно:
      -Банан
  Обяд:
      -Бъркани яйца 4бр с 50гр извара и 50гр сирене,свински котлета 150гр,2бр моркова и 1 ВИТА
      -Кафе

-клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения (30кг)
  -бедрено разгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)Н.С
  -бедрено сгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)Н.С
  -напади на калф-машината - 3 серии по 15 повторения(30кг)
  -повдигане на пръсти с щанга(калф-машината)-4 серии по 15 повторения(90кг)
  -корем

и други упражнения
  -кардио-колело 15 мин и скачана на въже

Мисли:
Храната малко еднообразна,но е добре.Тренировката много мощна,енергична,напомпваща и страхотна.Всеки ден става и все по-добре и по-добре.Напредвам сериозно,което ме радва искрено много (sun) .На клека реших да не се хвърлям веднага на голямите тежести,другия път ще го вдигна с 10кг.Сгъването отговори добре на натоварването и се получиха добри серии с негативните.На калф-машината имах сила можеш и повече,но ще го остава за другия път ;).С корем направих нужното,но мисля че съм за левел 3.На колелото правя следното-въртя 1 мин на 1 и после за 10сек сменям на най-тежкото,върху мен има ефект голям и така.Нагласата ми беше,че трябва да бутна фитнеса и стана :D(слизаме на земята).На училище се надпреварвах ме с един приятел,кой ще направи повече кофички и съответно загубих,ама той си е нацепен тип,респект за него!!! :)Лека вечер на всички :)

19.03.14
21:27

Тренировъчен ден 19.03 (sun)

Хранене:
    -Сок от 1грейпфрут с 1ч.л мед
  Закуска:
    -Кисело мляко 200гр с овесени ядки 3ч.л,1киви
  Междинно:
    -Портокал
  Обяд:
    -Варени яйца 5бр,свински котлета 200гр,1/2 моркова и краставица,1 ВИТА
    -Кафе

Тренировка:Гръб
  -набирания - 4 серии по 10 повторения(широк хват) 4тата беше до 8
  -гребане с щанга - 4 серии по 10 повторения(35кг без лост)
  -придърпване на вертикален скрипец-4 серии по 12 повторения(44кг)
  -придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 12 повторения(44кг)
  -хиперекстензии - 2 серии по 25 повторения(10кг)
  -разтваряне с дъмбели за задно рамо - 4 серии по 12 повторения(8кг)
  -трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 15 повторения(60кг без лост)
  -кардио-30 мин пътека

Мисли:
Днес се замислих за яденето ми на обяд,стигам някъде до 90гр протеин.Тялото ми не може да усвой повече от 40.Затова яйцата от утре отиват в 10:35.Тренировката беше по-скоро тонизираща,отколкото напомпваща или поне така си мислих до кардиото.Всичко стана както трябва,перките се натовариха много добре.Имах много сила,но не мислих,че ще мога да се правя с по-големи килограми и сгреших.Нищо другия път ще вдигна където трябва.Изолирах бицепса тотално,което ми говори,че напредвам с техниката.Та днес си мислех,че не съм се натоварил изобщо,качих се на пътеката и да си вдигна ръцете и нещо не стана.Имах чувство,че има слон върху мен и оттук си вадя извод,че съм се натоварил както трябва.Сега ми е много изморено,едва се навих да пиша в дневника.Взех си накитници,много са добри.Толкоз за днес,лека на всички

20.03.14
22:18

Тренировъчен ден 20.03   Край на 6-та тренировъчна седмица (sun)
          Хранене:
      -Сок от лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
      -Кисело мляко 200гр,овесени ядки 3ч.л и портокал
  Междинно:
      -Варени яйца(4),банан и ябълка
  Обяд:
      -Свинско котле 200гр,морков,1/2 краставица и ВИТА
  Преди тренировка:
      -Кафе
  Вечеря:
      -Извара 170гр с маслини 80гр и 1 ябълка

-Повдигане на щанга от лег в тесен хват - 2 серии по 8 повторения (40кг) и 2 серии по 7
  -Трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения (35кг)Нт
  -Френско разгъване -3 серии по 10 повторения (10кг)Нт
  -Кикбек - 1 серии по 10 повторения (5кг)Нт
  -Бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 1х8 (35кг),1х7(32,5),1х8(30кг)
  -Сгъване с дъмбели - 3 серии по 10 повторения (10кг)Нт
  -Бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения (35кг)+1 изпомпваща(20кг)Нт
  -Двойно бицепсово сгъване на портален скрипец-1 серия  по 13 повторения(15кг)
  -Корем-супер серии
  -Кардио-вело(20 мин)

Мисли:
Днес промених храненето,общо взето съм доволен.Изненадващо чувствах нужда от въглени,няма обяснения за това.Мисля да вкарам 1/2 хляб с яйцата в 10:00 ако и утре е така.Тренировката направих нужното,избухнах :D.Стана това за което бях отишъл.Радвам се много,стана супер тренировка,натоварваща,чудесно ми въздейства.Едната цел набиране с пляскане е изпълнена,което ми дава много надежда.Във фитнеса цяла седмица валяха комплименти относно тялото ми.Радвам се за което,но това не е повод да ми дигат ушите.В огледалото има промяна,сериозна :) .В кантара също-500гр надолу.Просто тъпченето в събота,както и да е,минало е.Ще пресметна колко въглени ми събират,защото съм забравил и ще ги преустановя.За сега ще гледам с 500-700 гр на седмица.Казаха ми,че използвам препарати :D и ме разпитваха какво пия.Две момичета искаха да се снимат с мен,ама уви аз не съм такава личност.За днес толкоз,лека от мен

22.03.14
08:46

Не тренировъчен ден 21.03 :(

Хранене
    -Сок от грейпфрут с 1ч.л мед
    Закуска:
        -Кисело мляко-1кофичка,Освесени ядки-6ч.л и портокал
  Междинно:
        -Бъркани яйца-4бр,Вита-1/2 и банан
    Обяд:
        -Бъркани яйца-5бр,Сирене-200гр и Вита-1бр
  Междинно:
        -Ябълки-2бр,Тахан халва-150гр и 25гр слънчогледово семе
  Вечеря:
      -Сирене-300гр и зелева салата

Мисли:
Вчера бяха затворили пътищата към село.Ужас,тръгнал съм в 17:00 и 22:00 си бях в нас.За междинното бях гладен това беше,което имах под ръка и го хапнах.Халвата ми дойде добре общо взето,а оная вечер нещо ми се дояде,но не ядох и сега си дадох възможност.Много изнервен и натоварващ ден,като цяло 4 часа в легнало и седнало състояние.Днес ще тренирам само,утре мисля да си направя кроса.Искам да попитам,ако някой чете изобщо,овесените ядки 1 час след кардиото сутрин на гладно,добре ли е.Аз си мисля че няма да имам проблем.По-късно ще кача снимки на направените изчисления.Лек и приятен ден на всички :),нека да ви донесе много усмивки

Не се моля за лесен живот,моля се за сили да се справя с него!!! Брус Лии

22.03.14
13:46

казано от just m на 22.03.14, 08:46:

.Искам да попитам,ако някой чете изобщо,овесените ядки 1 час след кардиото сутрин на гладно,добре ли е.Аз си мисля че няма да имам проблем.

Аз мисля, че не е проблем особено ако си съобразил количеството въглехидрати,които ще получиш от овесените ядки с общия ти план за деня. :)

[size=4]Не се моля за лесен живот,моля се за сили да се справя с него!!!
Брус Лии

Да, да! (rock)

22.03.14
21:27

казано от June101 на 22.03.14, 13:46:

.Искам да попитам,ако някой чете изобщо,овесените ядки 1 час след кардиото сутрин на гладно,добре ли е.Аз си мисля че няма да имам проблем.

Аз мисля, че не е проблем особено ако си съобразил количеството въглехидрати,които ще получиш от овесените ядки с общия ти план за деня. :)

[size=4]Не се моля за лесен живот,моля се за сили да се справя с него!!!
Брус Лии

Да, да! (rock)

Да всичко е изчислено както трябва да е ;) Благодаря ти за отговора :)

22.03.14
22:01

(sun)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 22.03.14 22:12.

22.03.14
22:03

Тренировъчен ден 22.03  начало на 7-ма тренировъчна седмица (sun)
      Хранене:
      -Сок от лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
      -Кисело мляко-1кофичка,овесени ядки-6ч.л и банан
След тренировъчно
    -Протеин(домашен)-белтък 2бр,извара-50,мляко-200мл, и 1с.л мед
  Обяд
    -Бъркани яйца-4бр,сирене-200гр,салата от марули и лук,и 1 ВИТА
Вечеря:
    -Извара-100гр,чушки от боркан-3бр и кисели краставички-2 бр(средни)

Тренировка:Базова и корем
-Лицеви опори-3 серии по 20 повторения
  -Кофички на пейка-3 серии по 15 повторения
  -Лицеви с акцент в/у гърдите-3 серии по 12 повторения
  -Корем-АБС 10мин

Мисли:
Днес си направих интересен и много пълноценен ден,за сметка на вчерашния.Храната си е супер,поне за мен.Тренировката се оказа доста натоварваща и ми хареса.След тренировката ходих да копая в градината,изхвърлях и боклук и си направих доста добро кардио :D.Почнах с протеина,който е част от новото меню,доста е хубав и вкусен :).Исках да си сложа коприва в яйцата,ама мама още нея беше оправила.Ще си сложа в яйцата за 10:30 през седмицата ;).На село е всичко е разцъфнало и е доста приятно,въздуха е свеж.Трицепса още си седи напомпан от четвъртък.Качвам снимка да се види какво съм изчислил,сметнал съм и ккал на яденето което приемам през тренировъчните и нетренировъчните дни.Усещам умора в краката,утре ме чака лозе.Трябва да се копа :),после ще хапвам(чак октомври :( ).От понеделник почвам с кросчетата сутрин.Ще хапвам-закуската 1час след тях с сока от плод и мед.Толкова за днес,лека и приятна вечер :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 22.03.14 22:06.

23.03.14
20:55

Нетренировъчен ден 23.03  :(
    -Сок от лимон с 1ч.л мед
  Закуска:
      -Кисело мляко-1кофичка,овесени ядки-6ч.л и палачинка(с черно брашно) с мед-1с.л и 6-7 резанчета банан
  Междинно:
      -Кисели краставички-2бр,сирене-100гр и ВИТА-1/2 с 100гр орехи и ябълка
  Обяд:
    -Бъркани яйца-3бр,сирене-100гр,ВИТА и 50гр орехи с 200мл прясно мляко
  Вечеря
    -Извара-100гр и маслини-130гр

Мисли
Днес много работа,много нещо.Уморен съм,ходих на пазар.Мисля да спра сока от плодове,много ми се събира.Утре ще се тича :)Поизпотих се и се радвам,свършихме доста работа на село,взех  блендера на мама хихихи.Толкоз от мен,лека вечер :) Хапнах 2 залчета торта,съквартиранта почерпи :)

24.03.14
21:21

Тренировъчен ден 24.03 (sun)

Хранене:
  Закуска:
      -Кисело мляко-1кофичка,ввесени ядки-6ч.л,сок от грейпфтур,банан и Мед-1ч.л
  Междинно:
      -Бъркани яйца-4бр с коприва и сирене,Вита-1/2 и Ябълка
  Обяд:
      -Пилешко бутче-250гр,моркови-3бр и ВИТА
  Преди тренировка:
    -Кафе(15мин)
  След тренировка:
    -Протеинов шейк
  Вечеря:
    -Извара 100гр и маслини-150гр

-Кардио сутрин на гладно-3х10мин средно темпо крос
  -Повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения(40kg)+1Ип
  -Повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения(17kg)+НГ
  -Пекдек - 4 серии по 14 повторения+1 плочка отгоре ИЗ+НТ
  -Кросоувър - 4 серии по 12 повторения(25kg)НТ+ИЗ
  -Кофички-9 и 1/2 повторения (10г)
  -Раменна преса пред гърди - 3 серии по  8 повторения(15кг)
  -Изнасяне на дъмбели напред - 3 серии по 12 повторения(10кг)ИЗ
  -Кардио-15мин пътека

Мисли
Храната беше доста добра.Кардиото сутринта дойде много добре изпотих се обилно и се чувстваш някак си като,човек стигнал Еверест.Направих 3 кроса по 10 мин като на всяка 10 по 1 мин ходене.Тренировката днес няма да я описвам.Чувството някак си е красиво,хубаво не знам как да го кажа.Просто вече съм корено различен,промених си тялото.Вече кантара не ме интересува!!!!Друго няма какво да кажа.Във фитнеса вдигнах тежестите,имах сила.Днес се изпотих на упражненията за 1ви път,което ме радва.Протеина дойде много добре след тренировката.Пия го 40мин след тренировка,защото си го правя сам.Лека вечер на всички :)

Да си слаб е въпрос на избор! Аз избирам да съм силен!!!!

25.03.14
22:39

Тренировъчен ден 25.03   (sun)

Хранене:
Закуска:
    -Кисело мляко-1кофичка,овесени ядки-6ч.л,сок от лимон,банан и Мед-1ч.л
  Междинно:
    -Варени яйца-4бр и сирене,Вита-1/2 и Ябълка
  Обяд:
    -Пилешко бутче-250гр,моркови-3бр и ВИТА
  Преди тренировка:
    -Кафе(15мин)
  След тренировка:
      -Протеинов шейк
  Вечеря:

-Кардио на гладно 30 мин
  -Клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения (30кг)
  -Бедрено разгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)НС+ИЗ
  -Бедрено сгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)НС+ИЗ
  -Напади с гирички- 3 серии по 12 повторения(15кг)
  -Повдигане на пръсти с щанга(калф-машината)-4 серии по 15 повторения(90кг)
  -Корем
  -Кардио-15 мин пътека

Мисли
Днес храната е на ниво,вече не се чувствам гладен или пък преял.Супер си ми е,което ме радвам и ми носи наслада.Кардиото сутринта беше 1кросче 12 и 1 мин ходене и после същото,по-малко е от вчера,но днес се тренират крака и гледам да си взема максимума в залата.Тренировката днес супер,всеки ден става по-добре и по-добре.Вървя на горе и се радвам за това.Няма да споделям мненията на колегите :D ще си ги оставя за мен.За нападите,не съм правил упражнението,поправиха ме,приех критиката с радост.Изчистихме упражнението и се получиха 6-7 серии някъде.За корема,вече постигнах исканото. :)Кардиото сутрин ме прави много позитивен и изобщо,благодаря на бб-там,че ги има.Лека вечер на всички

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 26.03.14 20:58.

26.03.14
20:50

Тренировъчен ден 26.03 (sun)

Хранене:
Закуска:
  Междинно:
  -Варени яйца-4бр+2 жълтъка  и сирене,Вита-1/2 и Ябълка
  Обяд:
  -Пилешка пържола 250гр,моркови-3бр и ВИТА
  Преди тренировка:
  -Кафе(15мин)
  След тренировка:
    -Протеинов шейк
  Вечеря:

-Набирания - 4 серии по 10 повторения(широк хват)
  -Гребане с щанга - 4 серии по 10 повторения(40кг без лост)ИЗ
  -Придърпване на вертикален скрипец-4 серии по 12 повторения(44кг)НТ+ИЗ
  -Придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 12 повторения(55кг)НТ+ИЗ
  -Хиперекстензии - 2 серии по 25 повторения(10кг)
  -Разтваряне с дъмбели за задно рамо - 4 серии по 12 повторения(10кг)
  -Трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 15 повторения(70кг без лост)
  -Кардио-15 мин пътека

Мисли:
Храната,както всеки ден.Утре мисля да почна овеса да е с вода,не с мляко.Моите съученици гледат някак си страно като закусвам там и само ме разпитват какво ям и правя :D.Тренировката за нея ще кажа само едно,няма така.Много добре влезна в гърба и се получи доста добре.След хипеекстензийте направих и някое набиране и лицеви за тотално напомпване.Доволен съм от мен и това,което постигнах до сега.Утре ще се премеря на кантара да видя как вървят нещата там.Не ме интересува какво ще покаже.Мисля април да направя един ден за джинкс фоодс,ама да видим.Лека вечер на всички :)

27.03.14
23:03

Тренировъчен ден 27.03  (sun)    Край на 7ма тренировъчна седмица

Хранене:
Закуска:
  Междинно:
  -Бъркани яйца с коприва и Вита-1/2 и Ябълка
  Обяд:
  -Пилешко месо-50гр,моркови-3бр ,ВИТА,краставица-1бр със сирене-150гр с 1 кофичка кисело мляко
  Преди тренировка:
  -Кафе(15мин)
  След тренировка:
  -Протеинов шейк
  Вечеря:

-Повдигане на щанга от лег в тесен хват - 4 серии по 8 повторения (40кг)НТ+ИЗ
  -Френско разгъване -3 серии по 10 повторения (12,5кг)Нт+ИЗ
  -Трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения (25кг)Нт+ИЗ
  -Трицепсова пирамидка
  -Бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 4 серии по 8 повторения(35кг)НТ+ИЗ
  -Концентрично сгъване- 3 серии по 15 повторения (8кг)НТ+ИЗ
  -Бицепсово сгъване на скрипец - 3 серии по 12 повторения (35кг)НТ+ИЗ
  -Помпички до откат
  -Корем-супер серии
  -Кардио-15мин пътека

Мисли:
Днес малко разнообразих обяда,защото месото се оказа недостатъчно.За тренировката-много добре.Ще обобщя за цялата седмица.Супер тренировки станаха тази седмица.Постигнах неща,които мислех чак за другия месец.Много съм доволен от това което направих с тялото ми.За храненето-някак си не ми е симпатично.По-добре беше когато се храних 3 пъти.Затова ще променя режима малко.Днес ми се счупи пасатора :( .Няма да има шейкове....Както и да е.Мисля да спря киселото мляко и сока,а да добавя яйцата към закуската си.На обед ще ям същото с 1/2 ВИТА повече.За вечер пак 2 яйца,извара,маслини и мисля да изпия 200мл вода с 1л мед.Мисля водата да е мляко(домашно) с мед след тренировка.Ще пробвам така и ще видим.Кантара във фитнеса беше счупен и не се мерих,ама той не ми е приоритет,тъй че,ма_ната му :) Лека вечер на всички

28.03.14
08:08

Охаа, бъркани яйца с коприва :) Не съм яла ,но и двете неща много ги обичам така, че задължително ще се изпробва!
Успех с новото меню! Трябва да се изпробва , докато не се стигне до вариант, който ти носи само ползи :) :)
Хубав и усмихнат ден ! :)

01.04.14
15:04

Не писах в дневника,защото ходих на изпит в УНСС.Тръгнах от Монтана и си забравих модема,нашите също,а в апартамента там нямам интернет.Общо взето нищо ново.В понеделник направих много добра тренировка,нищо,че беше в нов и непознат фитнес.Много приятни хора,абе друго си е в родния град.Не бях си ходил от месец и отгоре.Качвам малко снимки докъде съм стигнал.Ще напиша за понеделник по-късно ;)

02.04.14
15:37

Тренировъчен ден 01.04

Хранене:
Закуска:Прясно мляко-300мл,овесени ядки-5с.л,варени яйца-3,банан и 20гр мед
  Обяд:Кюфтета-4бр(домашна кайма), 1+1/2 ВИТА,зелева салата и ябълки-2бр
Вечеря:Варени яйца-3бр,Маслини-100гр,Извара-150гр и салата
Преди тренировка 1 кафе

-Клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения (40кг)
  -Бедрено разгъване - 4 серии по 12 повторения(55кг)НС+ИЗ
  -Бедрено сгъване - 4 серии по 15 повторения(40кг)НС+ИЗ
  -Напади с гирички- 3 серии по 12 повторения(15кг)
  -Повдигане на пръсти с щанга(калф-машината)-4 серии по 15 повторения(100кг)
  -Корем
  -Кардио-15 мин пътека

Мисли:
Днес всичко си е както трябва,храна,тренировка и спане.Вдигнах малко работните килограми.Постепенно се опитвам да стигна до 80 кг на клека.За храната така ми е по-добре,не нося кутии с храна на всякъде.Вече сигурно няма да имам възможността да бягам сутрин,но ще се прецени с времето и ежедневието ми :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 02.04.14 15:38.

02.04.14
15:47

Тренировъчен ден 01.04

Хранене
  Закуска:Прясно мляко-300мл,овесени ядки-5с.л,варени яйца-3,банан и 20гр мед
  Обяд:Кюфтета-4бр(домашна кайма), 1 ВИТА,зелева салата и ябълки-2бр
Преди тренировка 1 кафе

Тренировка:Гърди и предно рамо
  -Кардио сутрин на гладно-2х15мин средно темпо
  -Повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения(40kg)
  -Повдигане на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения(17,5kg)НТ+ИЗ
  -Пекдек - 4 серии по 14 повторения+1 (60кг)ИЗ+НТ
  -Кросоувър - 4 серии по 12 повторения(25kg)НТ+ИЗ
  -Кофички-3 серии по 15 повторения
  -Раменна преса пред гърди - 3 серии по  8 повторения(15кг)ИЗ+НТ
  -Изнасяне на дъмбели напред - 3 серии по 12 повторения(10кг)ИЗ+НТ
  -Кардио-15мин пътека

Мисли:
Този ден стана добра тренировка.Малко на обяд намалих хляба,защото се чувствах сит,а не исках да преяждам.Като имам на в предвид,че бях в нова сред се получи хубаво,мислех си,че ще бъде блъскане,бутаници,нападки и какво ли още не.Фитнеса в София оправда очакванията ми.Момчетата и там говореха с мен,аба получи се добре ;).

02.04.14
20:53

Тренировъчен ден 02.04

Хранене:
[emЗакуска:Прясно мляко-300мл,овесени ядки-5с.л,варени яйца-3,банан и 20гр мед
  Обяд:Кюфтета-4бр(домашна кайма), 1+1/2 ВИТА,зелева салата и ябълки-2бр
Преди тренировка 1 кафе]

-Кардио 2х15 мин
-Набирания - 4 серии по 10 повторения(широк хват)
  -Гребане с щанга - 4 серии по 10 повторения(45кг без лост)ИЗ
  -Придърпване на вертикален скрипец-4 серии по 12 повторения(44кг)НТ+ИЗ
  -Придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 12 повторения(55кг)НТ+ИЗ
  -Хиперекстензии - 2 серии по 25 повторения(10кг)
  -Лицеви опори -20 повторения
  -Разтваряне с дъмбели за задно рамо - 4 серии по 12 повторения(8кг)
  -Трапецовидно повдигане с щанга - 4 серии по 10м повторения(80кг)
  -Кардио-15 мин пътека

Мисли
Кардиото сутринта влезна добре,още повече закуската след него :D.Днес стана добра тренировка,напомпваща.Доволен съм като цяло-имаш доста сила :).Искам да изкажа уважения към Кольо.Утре няма да правя кардио на гладно,нямам време просто.Лека от мен

03.04.14
16:37

Ден за no comment
  Днес хапнах от “грешната храна” :( -тялото отказва да тренира.Някак си ми е тежко на корема.Ще си почина,ще обмисля някои неща.Трябва да наблегна на гърдите,защото изостават.Няма да ходя да тренирам,не че не ми се тренира-не съм свикнал да ям шибани неща и да тренирам.Нищо по глезил съм се,забравено е.Следващата ми цел е да изчистя и тези дни.Обмислих програмата днес и мисля да вмъкна една пирамида за гърди в понеделник и петък-кофички и лицеви (или вместо пирамида да вмъкна класическа лежанка).Ще се разбера с времето,но за сега ще е така.Сега отивам да хапна халва и пийна прясно мляко :) Лек ден

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 03.04.14 16:38.

04.04.14
19:53

Ден за размисъл-04 април
Днес ходих на изследвания.Направих си заключения от вчерашния ден.Няма да близна продукти като-вафли,кроасани,соленки,фабриканти,хамбургери и куп други работи.Мама ме заведе при една нейна позната докторка.Занимава се с храни и други неща.Обясними някои неща за храните и дискофортта със стомаха и газовете.Не трябва да ям зелева салата или поне да изчакам 2-3 седмици.Варените яйца също трябва да ги избягвам-стават омлет или бъркани.Ще поразместя храната малко.Тренировката също ще е нова,още е обмислям.Ще тренирам петък вместо събота.Събота и неделя стават ден за кардио и ден за различна храна.Под различна имам впредвид-бобови култури,картофи,ориз  и такива неща .Като ще са калкулирани според нужните ми ккал(тези които си приемам 2200).Закуската ще и вкарам 1/2 хляб,защото стомаха ми нещо с това прясно мляко и банан не е както трябва.Не знам с ябълка как ще е.Забрави да питам лекарката за това,ама тя май каза нещо за това-не е проблем.Горе-долу това е.Утре се надявам да мога да си тренирам и да е в норма всички.Храната при мен се очертава много важна.Тренировките също.Примерно вчера като нито съм тренирам-цял ден плюсках,някак си беше ми кофти и цял свят ми беше крив.За мен тренировките и храненето са като начин на живот.Някои ми казват,че вече съм се побъркал,но мен това не ме вълнува.Всеки има право на избор.Аз не говоря само за това,имам и други приоритети в живота ми.Ще използвам една реплика на един велик човек”Данък обществено мнение не плащам”.Та така днес храненето мина с сухари и кисело мляко.Може да е странно,но обмислям след година време,разбира се да съм жив и здрав,да се ява на състезание за натурални атлети.Искам просто да опит,ако имам възможност.Забелязах и още нещо,организма ми е свикна и се възстановява бързичко,което ме радва :)В деня който правя крака,няма да има сутрешен крос,това е 100% сигурно.Пожелавам лека вечер на всички :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 04.04.14 19:56.

05.04.14
21:52

05.април 14

Хранене:
Закуска:
  -Овесени ядки-5с.л,мед-20гр,бъркани яйца-3бр
Обяд:
  -Риба-250гр,салатка и 80гр хляб,2 шепи слънчогледови семки
Вечеря:
  -Бъркани яйца с лук-4бр,сок от лимон и морков,кисело мляко-1кофичка

Мисли
Хапнах малко по-малко хляб от колкото ми беше казала докторката.Днес няма да тренирам и утре.Вече обмислих упражненията,които ще вмъкна.Не мисля да променям програмата.Искам да кажа също така,че след четвъртъка жаждата за “junk” не е малка.Сдържам се,само се ядосвам,че коремните мускули се поскриха,но ще ги оправя.Лека вечер :)

06.04.14
21:07

Програма за първи ден    (А)                                                     
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения                   
повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения                     
Кофички - 3 серии по 10-12 повторения
флайс - 4 серии по 8 повторения                                       
кросоувър затваряне за гърди на скрипец - 3 серии по 8 повторения               
‘френско’ разгъване с щанга - 3 серии по 10 повторения                         
разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения                               
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения;
повдигане на краката от вис - 3 серии по 20 повторения.
повдигане на краката от лег -3 серии по 15-20 повторения

Програма за втори ден  (Б)
гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения;
набирания - 4 серии по 10 повторения;
мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения;
придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 10 повторения
придърпване на вертикален скрипец - 4 серии по 10 повторения и 4 дроп серии
биццепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения
конконцентрично сгъване - 2 серии по 10 повторения

Програма за трети ден  (В)
клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения
лег преса - 4 серии по 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
напади с гирички -3 серии по 12 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения;

Програма за четвърти ден  (А2) 
повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
повдигане на щанга от обратен наклон - 4 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от обратен наклон - 3 серии по 10 повторения
кофички - 4 серии по 15 повторения
кросоувър затваряне на долни гърди - 4 серии по 10 повторения
раменна преса пред гърди - 3 серии по 8 повторения
изнасяне на дъмбели в страни - 3 серии по 8 повторения
“хеликоптер” - 3 серии по 8 повторения

Програма за пети ден  (Б2)
Трицепси:
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 4-5 серии х 5-8 повторения
“Френско”  разгъване - 3-4 серии х 8-10 повторения
Трицепсово разгъване на горен скрипeц (подхват) - 3 серии х 10-12 повторения
Бицепси:
Бицепсово сгъване с щанга - 3-4 серии х 5-8 повторения
Кръстосано чуково сгъване с дъмбели - 3 серии х 6-8 повторения
Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж - 3 серии х 8-10 повторения
Предмишници:
Пронирано разгъване в китки за предмишници - 2 серии х 15 повторения
Сгъване за предмишници с щанга/дъмбел - 2 серии х 15 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 15-20 повторения 

Това е новата програма :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 07.04.14 21:11.

06.04.14
22:36

06.април 2014

Хранене:
  Закуска:-6-7с.л овесени ядки във вода с 1ч.л мед и 1 чай
  Обяд:-4 бъркани яйца с 150 гр сирене и 1 филия хляб ВИТА и 30 гр слънчогледово семе
  Вечеря:-150гр пилешко месо,1/2 краставица,50гр маслини,3 бъркани яйца със сирене(150гр)
  Преди лягане:-1 кофичка Активия

Тренировка:Гърди и трицепс с корем (А)
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения(35кг)         
повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения(17,5кг)           
Кофички - 3 серии по 10-12 повторения
флайс - 4 серии по 8 повторения (15кг) ИЗ+НТ                         
кросоувър затваряне за гърди на скрипец - 4 серии по 8 повторения(25кг)ИЗ+НГ         
‘френско’ разгъване с щанга - 3 серии по 8 повторения (10кг)               
разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения(35)3х8 и дроп сериите(20)3х6                  
упражнения за корем
кардио-10 мин
упражнения за корем
кардио 10 мин

Мисли
Доволен съм от напомпването днес.Определено ми хареса и тренировката.Хареса ми натоварването и за първи път се изпотих(втори) на силовата част.Почивките са по-малки.Като цяло днеска съм доволен много,досега това е най-добрата тренировка за гърби.Храненето го докарах днес.Мисълта за онзи “грешен” ден седи още в мен,но малко по-малко си отива.Корема днес реши да го направя така и се оказа доста добре.Мисля за напред да го тренирам така.Лека умора усетих в краката или по-точно в левия крак.Доволен съм от днеска,очаква ме утрешния ден с нетърпение :) Лека вечер на всички ;)

07.04.14
21:19

07.април 2014

Хранене
Закуска: - 7с.л Овесени ядки с 1ч.ч прясно мляко с мед 1ч.л,1/2 банан,чаша с 1с.л мед и вода
Обяд: - 150гр-Пилешко месо,1/2 краставица,3 яйца(бъркани) с 100гр извара,1 ВИТА и 1 ябълка
Преди тренировка-1 кафе
Вечеря: - 3 яйца( бъркани) с 100гр извара,150гр маслини

Тренировка:Гръб и бицепс
гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения(45кг)
набирания - 4 серии по 10 повторения;НГ
мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения(40кг)
придърпване на хоризонтален скрипец - 4 серии по 10 повторения(55кг)НГ+ИЗ
придърпване на вертикален скрипец - 4 серии по 10 повторения и 4 дроп серии (55кг) ДС(33кг) НТ
биццепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения НГ(25кг)
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения НГ(10кг
конконцентрично сгъване - 2 серии по 10 повторения (10кг)НГ+ИЗ
Кардио - 20 мин

Мисли:
Яденето добре,мисля само ябълката да я преместя на вечеря.За тренировката днес,постигам това което съм искал.Да имам сила,чиста ММ и всеки ден да е по-добър от предишния.Не казвам,че съм качил мм,но натам отиват нещата.Не се втурвам в работните килограми на тягата,искам да науча техниката да е супер.За сега я докарвам.Сутринта направих едно кардио на гладно и съм много щастлив.Лека вечер :)

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 07.04.14 21:20.

09.04.14
15:28

08.април 2014

Хранене:
Закуска: - 7с.л Овесени ядки с 1ч.ч прясно мляко с мед 1ч.л,1/2 банан,чаша с 1с.л мед и вода
Обяд: - 150гр-Пилешко месо,1/2 краставица,3 яйца(бъркани) с 100гр извара,1 ВИТА
Преди тренировка-1 кафе
Вечеря: - 3 яйца( бъркани) с 100гр извара,150гр маслини и ябълка
шопска салта-200гр

Мисли
Вчера стана много хубава тренировка.Краката се напомпаха доволно и предоволно.Много съм доволен.Храната си беше окей.Правя корем много упражнения почти без почивка-това действа при мен.Кардиото си отидоха едно 300 ккал (30мин) кг са същите от миналия път.Снощи излязох за първи път на ресторант от много време,хапнах една салатка и така.Щастлив съм от това което прави и ми носи радост.

10.04.14
22:02

09.април 2014

Хранене:
Обяд: - 150гр-Пилешко месо,1/2 краставица,3 яйца(бъркани) с 100гр извара,1 ВИТА с 200мл прясно мляко
Преди тренировка-1 кафе
Вечеря: - 3 яйца( бъркани) с 100гр извара,150гр маслини и ябълк

повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения (35кг)
повдигане на щанга от обратен наклон - 4 серии по 25 повторения (20кг)
повдигане на дъмбели от обратен наклон - 3 серии по 10 повторения (17кг)
кофички - 4 серии по 15 повторения (5кг отгоре)
кросоувър затваряне на долни гърди - 4 серии по 10 повторения (25кг)
раменна преса пред гърди - 3 серии по 8 повторения (12кг)
изнасяне на дъмбели в страни - 3 серии по 8 повторения (5кг)
“хеликоптер” - 3 серии по 8 повторения (20кг)

Мисли:
Беше хубав ден с кардио преди закуска,кардио след тренировка.Имаше усезателно натоварване в долната част на гърдите.Много хубав и емоционален ден.Всичко беше ок.Рамото го правих в двусет(дъмбелите в страни и пресата).Във фитнеса,който посещавам няма долна лежанка и експериментирам с по-малко килограми и повече повторения.

Мнението беше редактирано от My LIFE-My Choice на 10.04.14 22:06.

11.04.14
08:50

10.април 2014

Хранене
Закуска: - 7с.л Овесени ядки с (300) прясно мляко с мед 1с.л,1/2 банан,чаша с 1ч.л мед и вода
Междинно: - 4 ябълки и 50гр семки
Обяд: - 150гр-Пилешко месо,1/2 краставица,3 яйца(бъркани) с 100гр извара и 1/2 ВИТА
Преди тренировка-1 кафе
Вечеря: - 3 яйца( бъркани) с 100гр извара,150гр маслини и ябълка и 4 кюфтета

Тренировка:Трицепс,бицепс и корем
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 4 серии по 10 повторения 55кг
“Френско”  разгъване - 4 серии по 10 повторения Из+Нт (12кг)
Трицепсово разгъване на горен скрипeц  - 4 серии х 8-10 повторения Из+Нт (25кг)
Трицепсово разгъване с дъмбели от лег - 4 серии по 10 повторения (8кг)
Кик-бек - 4 серии по 10-12 повторения (5кг)
Бицепси:
Бицепсово сгъване с щанга - 4 серии х 10 повторения Из+Нт(25кг)
Чуково бицепсово сгъване - 4 серии по 10 повторения (на всяка ръка)(10кг)
Бицепсово сгъване с дъмбели - 4 серии х 10 повторения (на всяка ръка)Из+Нт(5кг)
Концентрично бицепсово сгъване - 4 серии по 12-15 повторения Нт (10кг)
Корем
Кардио - 400 ккал

Мисли:
Днес малко се лигавихме с приятели и заради това се получи това с ябълките и семките,както и да е.Тренировката определени си заслужаваше поглед в огледалото след това :D .Стана много,много добра тренировка.Правя упражненията в двусет без основните (щангата) тях си ги правя еденични.По-малки почивки,по-малко кг(на някои упражнения) и повече натоварване.Коремните мускули днес направо бяха разбити.Много добре се получи с корема и кардиото,определено така ще тренирам вече.Даже после леко ме боляха.Почвам вече да разделям и долните мускули(на корема).Всичко ще стане само търпение да имам и постоянство :) Лек ден на всички :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1