Можете ли да ми дадете програма

19.11.05
22:42

Някои може ли да ми направи програма в която да се прави по два пати мускулна група в седмица тренирам от близо 10 месеца ще ви бада много благодарен

С този стаж си по-скоро за 1 мускул - 1 път в седмицата. Разгледай сайта, ако не bolkers веднага ще ти услужи с линк  :wink:

20.11.05
01:56

хах.. еми може гърди бицепс, гръб трицепс, крака рамо.. ама няма смисал по добре секи ден по 1 мусколна група прави!

20.11.05
13:39

[quote author=“Player”]хах.. еми може гърди бицепс, гръб трицепс, крака рамо.. ама няма смисал по добре секи ден по 1 мусколна група прави!

И така излиза, че ще тренира 6 пъти седмично!? :shock:
Аз предлагам друго:
Тр.1 - гръб, трапец, задно рамо, бицепс, преса
Тр.2 - гърди, рамо, трицепс, квадрицепс, прасец

С ден почивка след всяка тренировка.

[quote author=“manson”]С този стаж си по-скоро за 1 мускул - 1 път в седмицата. Разгледай сайта, ако не bolkers веднага ще ти услужи с линк

Всъщност, начинаещите са тези, които могат да тренират 2 - 3 пъти седмично мускулна група без проблеми ;)

20.11.05
16:08

[quote author=“Randori”]Някои може ли да ми направи програма в която да се прави по два пати мускулна група в седмица тренирам от близо 10 месеца ще ви бада много благодарен

четете бе хора цел сайт си има. :wink:  :evil:
ето прочети сайта и ще си намериш програма :wink:  : http://www.bb-team.org/

20.11.05
22:52

Значи аз намерих една програма виждам че не сте сагласни много сас това да тренирам по два пати мускулна група но аз сам решил  :D и така ето и програмата дето намерих даите си мнението 
1ден КРАКА,ГЪРДИ,ТРИЦЕПС
2ден ГРЪБ,РАМЕНЕ,БИЦЕПС
3ден ПОЧИВКА
4ден като 1 ден
5ден като 2 ден
И на другата седмица може да променя
1ден ГЪРДИ,РАМЕНЕ,ТРИЦЕПС
2ден КРАКА,ГРЪБ,БИЦЕПС
3ден ПОЧИВКА
4ден като 1 ви
5ден като 2 ри
Хубаво ли е да ги сменя както мисля или да карам парво сас едната примерно един два месеца и след това с другата и ако имате забележки по програмата ми кажете много ви благодаря :)

20.11.05
22:55

При първата има вероятност да претовариш рамото, а втората става много тежка с крака и гръб в една тренировка. Виж варианта, който аз съм написал - разделяш рамото и краката на две и си ги разпределяш съответно в двете тренировки.

20.11.05
23:04

10x ще пробвам твоята :) значи правя двата дена така след това правя почивка и пак :)

^V

20.11.05
23:42

Randori лесно можеш да претренираш, като правиш 2 пъти мускулна група в седмицата, но щом си си наумил ОК :wink:.
Но все пак прочети повечето теми в сайта. :!:

21.11.05
00:06

Петко К
В началото когато аз започнах да тренирам, тренирах точно така както съм написал по горе и 6 пати не проблем ако ти се струва така на 2-ря месец почнах да правя по 1 мусколна гръпа всеки ден демек
1 - ден гръб
2 - ден гърди
3 - ден крака
4 - ден рамо
5 - ден бицепс + трицепс
И за 6 месеца като броя и този дето съм правил транировки 6 пати в седмицата качих малко повече от 20кл (+ 1/2).Не виждам какъв е проблема и той да направи така и това за вашя стаж кадето навсякаде питате на кои колко е и според него определяте по каква програма да тренира за мен са пълни глупости, защото ако беше така по та логига тряше да съм на нулата!

Edit:20-те кила съм ги качил с редовно хранене бес добавки или непозволени медикаменти.

21.11.05
01:10

Ами не, не са глупости това за стажа. Радвам се, че си качил 20 кила, но това нищо не значи. Интересно ми е обаче, колко от тези 20 кила са мускули ;)

21.11.05
02:05

Хах :) значи естествено че съм по мазен но повечето килца отидоха на корема и газа, но сега като свалих 7кл някъде изглеждам доста релефен главно свалих тия 7кл заради корема, защото през периода които ги качих не го правех.. и можеш сам да прецениш как би изглеждал :)Но иначе не толкова зле.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1