09.11.05
01:33
Здравейте искам да попитам да ли ще има ефект върху предмишницата ако всяка вечер правя по 10-12 серии по 10-15 повторения лицеви,имам гума за стискане и отделно права упражнения за бицепс и за предмишница с дъмбел...и ако някои разбира от този мускул моля да ми каже какво да правя???Мерси предварително.. :D
09.11.05
10:59
не ще я претренираш
тя се тренира 1 път седмично с ръцете.
тя много лесно се претренира.
09.11.05
11:49
Незнам защото слушах Крика като обесняваше че се тренирала всеки ден,защото е изградена от много малки мускулчета и трябвало постоянно натоварване...
09.11.05
12:25
сигурно е искал да каже,че ежедневно се натоварва в нашето ежедневие и битие и то това си е така.
17.11.05
10:14
предмишница се тренира през ден или всеки ден именно защото се натоварва всеки ден и то непрекъснато
20.11.05
19:16
Абе прави си я прес ден във вас с гумата или с дъмбел.А за лицевите опори - не натоварват предмишницата.RED_WOLF не съм сагласен с теб че ще я претренира , ако я тренира през ден
20.11.05
22:57
Предмишницата е много комплексен мускул.В ежедневието я използваме винаги като пишеме държим нещо и тн. Тренирането и през ден е препоръчително според мен.Преди 4 години преди да почна да се занимавам с фитнес си я тренирах всека вечер по 20-30 мин с гума за стискане и за 2 месеца стана страшно силна.
[quote author=“Ceco_FleXa”]Здравейте искам да попитам да ли ще има ефект върху предмишницата ако всяка вечер правя по 10-12 серии по 10-15 повторения лицеви,имам гума за стискане и отделно права упражнения за бицепс и за предмишница с дъмбел...и ако някои разбира от този мускул моля да ми каже какво да правя???Мерси предварително.. :D
Лелеле ти да не си Попай дори и той ще се изпоти от толкова тренировка 1-2 седмично е достатъчно и то не в дни с тренировка на гръб, гърди..
Според мен трябва да се тренини при всяка тренировка,иначе стават много лесно травми.Говоря от собствен опит.
23.11.05
20:48
тренирам си предмишницата всеки ден по 2 пъти момчета и изобщо не я претренирам а здраво трупам маса и по малко сила но най важно е да я тренирате до ОТКАЗ и ще видим дали не расте 8) и внимавайте с китките :wink:
[quote author=“mr.olimpia`”]тренирам си предмишницата всеки ден по 2 пъти момчета и изобщо не я претренирам а здраво трупам маса и по малко сила но най важно е да я тренирате до ОТКАЗ и ще видим дали не расте 8) и внимавайте с китките :wink:
И би ли казал какво си постигнал но реални размери без да си качваш няко см отгоре
24.11.05
18:02
ами аз не сам тренирал предмишница никога през живота си и преди 2 месеца някаде започнах да я тренирам и сам я надул с 1.5 см най много 2 санта ама сам доволен много :wink:
Съвет....просто не я тренирай.Тя си получава заслуженото с гърба,ръцете....Аз поне така првя и ми е доста развита
24.11.05
19:13
помпете е :lol: Предмишницата трябва да се прави
кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !
25.11.05
20:11
СПАМ
DJGorgio-Astor
11.06.06
17:51
момчета,аз се убедих вече,че най-добре е предмишница да се тренира всеки ден,няма претренирване при нея,но все пак това си е лично мое мнение.. 8) 8) 8)
11.06.06
19:59
fakata
кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !
НЕ! Не е вярно !