предмишница

09.11.05
01:33

Здравейте искам да попитам да ли ще има ефект върху предмишницата ако всяка вечер правя по 10-12 серии по 10-15 повторения лицеви,имам гума за стискане и отделно права упражнения за бицепс и за предмишница с дъмбел...и ако някои разбира от този мускул моля да ми каже какво да правя???Мерси предварително.. :D

RE

09.11.05
10:59

не ще я претренираш
тя се тренира 1 път седмично с ръцете.
тя много лесно се претренира.

09.11.05
11:49

Незнам защото слушах Крика като обесняваше че се тренирала всеки ден,защото е изградена от много малки мускулчета и трябвало постоянно натоварване...

RE

09.11.05
12:25

сигурно е искал да каже,че ежедневно се натоварва в нашето ежедневие и битие и то това си е така.

MR

17.11.05
10:14

предмишница се тренира през ден или всеки ден именно защото се натоварва всеки ден и то непрекъснато

BR

20.11.05
19:16

Абе прави си я прес ден във вас с гумата или с дъмбел.А за лицевите опори - не натоварват предмишницата.RED_WOLF не съм сагласен с теб че ще я претренира , ако я тренира през ден

20.11.05
22:57

Предмишницата е много комплексен мускул.В ежедневието я използваме винаги като пишеме държим нещо и тн. Тренирането и през ден е препоръчително според мен.Преди 4 години преди да почна да се занимавам с фитнес си я тренирах всека вечер по 20-30 мин с гума за стискане и за 2 месеца стана страшно силна.

20.11.05
23:59

[quote author=“Ceco_FleXa”]Здравейте искам да попитам да ли ще има ефект върху предмишницата ако всяка вечер правя по 10-12 серии по 10-15 повторения лицеви,имам гума за стискане и отделно права упражнения за бицепс и за предмишница с дъмбел...и ако някои разбира от този мускул моля да ми каже какво да правя???Мерси предварително.. :D

Лелеле ти да не си Попай дори и той ще се изпоти от толкова тренировка 1-2 седмично е достатъчно и то не в дни с тренировка на гръб, гърди..

21.11.05
00:07

Според мен трябва да се тренини при всяка тренировка,иначе стават много лесно травми.Говоря от собствен опит.

MR

23.11.05
20:48

тренирам си предмишницата всеки ден по 2 пъти момчета и изобщо не я претренирам а здраво трупам маса и по малко сила но най важно е да я тренирате до ОТКАЗ и ще видим дали не расте 8)  и внимавайте с китките  :wink:

23.11.05
23:32

[quote author=“mr.olimpia`”]тренирам си предмишницата всеки ден по 2 пъти момчета и изобщо не я претренирам а здраво трупам маса и по малко сила но най важно е да я тренирате до ОТКАЗ и ще видим дали не расте 8)  и внимавайте с китките  :wink:

И би ли казал какво си постигнал но реални размери без да си качваш няко см отгоре

MR

24.11.05
18:02

ами аз не сам тренирал предмишница никога през живота си и преди 2 месеца някаде  започнах да я тренирам и сам я надул с 1.5 см най много 2 санта ама сам доволен много  :wink:

24.11.05
19:12

Съвет....просто не я тренирай.Тя си получава заслуженото с гърба,ръцете....Аз поне така првя и ми е доста развита

SE

24.11.05
19:13

помпете е  :lol: Предмишницата трябва да се прави

25.11.05
18:32

кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !

JI

25.11.05
20:11

СПАМ

DJGorgio-Astor

11.06.06
17:51

момчета,аз се убедих вече,че най-добре е предмишница да се тренира всеки ден,няма претренирване при нея,но все пак това си е лично мое мнение.. 8)  8)  8)

HA

11.06.06
19:59

fakata

кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !

НЕ! Не е вярно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1