Дневникът на ММ

Темата е заключена.

31.03.14
18:29

Здравейте, съвсем нова съм тук, но реших, че ми трябва нещо такова, защото нямам абсолютно никаква идея какво количество храна консумирам.

Моята цел е да кача 2-3 кг - в момента съм около 51 при ръст около 172 см, като същевременно се справя с излишните мазнинки при ханша - най-вече моите генетични приятели бричовете.

По принцип работя офисно, т.е. трябва сама да си създавам допълнително движенията. Това правя вкъщи или в басейна (аеробика във водата). Напоследък се старая да правя нещо вкъщи всеки ден, но трудно ми се отдава.

Отделно реших да премина на високомазнинния-нисковъглехидратния режим на хранене. Ще съм благодарна на полеьни съвети, свързани с начина ми на живот, защото много съм им набрала на тези бричове и не искам да е за сметка на външния ми вид, а именно хилава - към момента съм се охарактеризирала така :)

Забравих да кажа, че ужасно трудно се ориентирам в грамажите, но ми е още по-ужасно постоянно да меря всички продукти.. :(

Режимът ми като цяло е сравнителни мижава закуска - не съм много по сутрешното хранене, нормален обяд и вечеря. Често вечерям доста късно - около 21-22ч, но не си лягам преди полунощ, та мисля, че не е кой знае какъв проблем.

Та, да започнем:

Днес съм яла миш-маш с лук, малко суджук, две яйца, пържено в около 1 с.л. зехтин. Малка филия хляб. Праз :)

Всъщност това ми беше закуско-обяда.

Сега хапвам кисело мляко, половин вафла и една ябълка, а вечерята ще бъде свинка пържола на тиган, зелена, зелева и малко бобена салата.

Днес нищо не съм спортувала, освен около 40 мин ходене пеша.

Ами това е засега.

Ще се радвам на някакви коментари по повод моята цел и настоящото положение.

:)

01.04.14
05:36

казано от Mina Mishkova на 31.03.14, 18:29:

Моята цел е да кача 2-3 кг - в момента съм около 51 при ръст около 172 см, като същевременно се справя с излишните мазнинки при ханша - най-вече моите генетични приятели бричовете.

На колко години си? Ходила ли си някога във фитнес зала?

01.04.14
09:36

Вярно, забравих възрастта - на 29 години съм, ходила съм във фитнес зали, но не ме влекат особено.. предпочитам аеробиката във вода :)

01.04.14
15:58

А дали само с тази аеробика ще постигнеш целите, които си си поставила? Ще имаш нужда от доста клекове и напади с тежест при това, ако наистина искаш да оформиш дупето и стегнеш бедрата.

Мнението беше редактирано от maria на 01.04.14 16:02.

01.04.14
16:48

аз затова правя тренировки вкъщи, най-вече с фокус на тази област. Но знам, че само с тренировки няма да стане, трябва и подходящ хранителен режим. И се чудя дали този високомазнинният-нисковъглехидратният е подходящ.. Тук има ли някоя девойка, която да има опит с премахването на бричовете? Четох на разни места, че човек не можело да се отърве от тях, тъй като е генетично, но си мисля, че щом не е кокал, може да се моделира.

за днес съм яла следното:

закуса: омлет от 2 яйца вътре с кашкавал и сирене + таратор, 1 филия хляб

около обяд: зелена салата

преди малко: свинска вратна пържола пак с таратор и зелева салата (вътре с кисело мляко).

Още не знам каква ще е вечерята, тъй като ще е навън, но ще гледам да е нещо в този дух..

02.04.14
09:27

Вчера вечерта вечерята беше наденички със салата.

За днес все още не знам. Предполагам, че за закуска ще си намажа някоя филия с масло, а за обяд ще си направя тиквички с пълнеж от сирене и яйце, печени + салата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1