01.04.14
10:10
Здравейте, момче съм 17г. 80кг. 182см ... И така 2 годихи пих едни хапчета, за да се излекувам, а страничния им ефект беше надебеляване и така качих 15кг. .. Ходя си на тренировки по футбол от 5-6години, но така и не мога да сваля..Въпроса ми е ще можете ли да ми предложите тренировка вкъщи съставена от коремни, лицеви, скачане на въже, клекове и т.н..Искам да започна да тренирам вкъщи, че да мога да се стегна малко и лека - полека да смъквам тези килограми..Ако може и някакъв хранителен режим ще съм ви много благодарен :)
01.04.14
17:30
За тренировки вкъщи опитай всичко, което изпълняваш със собствено тегло, но не очаквай да свалиш килограми от тях.
Щом тренираш футбол усилено, би трябвало да имаш резултати. Как се храниш?
За храненето бих ти предложил ВМ-НВД, в случай, че си здрав и нямаш каквито и да било проблеми вече.
Би ли споделил какви медикаменти си приемал и от какво си боледувал?
Ниско-въглехидратен режим не единственото решение за всеки, който иска да свали килограми. За човек, който тренира футбол, този тип за хранене, според мен, не е подходящ. На него ще му трябва да се чувства енергичен, което едва ли ще се случи на супер ниски въглехидрати.
02.04.14
11:34
Получавах епилепсии и едно от лекарствата беше със страничен ефект.. Така че 2 години го пих и тренирах футбол и никаква промяна..Иначе за храненето, ако може пак препоръчате хранителен режим, а вкъщи искам да си правя коремни, лицеви и такива, но ми трябват препоръки някой да ми каже по колко да правя и по кое време.. Благодаря, предварително :)