20.11.05
15:14
Последно колко колорий има в свинското месо?
В новата таблица са от 150 до 222 а в старата са 383.
Разликата не е никак малка.
мерси
20.11.05
15:36
не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.
[quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.
Е тва исказване е НОМЕР1 ...
в новата таблица .. е бая по малко щот го дават сварено готово за ядене .. а не сорово ;)
20.11.05
20:51
[quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.
е само пилешко-ще ми поникнат крила вече!трябва разнообразие!аз си хапвам почти всичко........не ми е проблем от време на време да ям и свинско.
и все пак по колко да го смятам?
20.11.05
20:52
[quote author=“pioneer”][quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.
Е тва исказване е НОМЕР1 ...
в новата таблица .. е бая по малко щот го дават сварено готово за ядене .. а не сорово ;)
еми значи си е 383.
21.11.05
18:32
а междодругото от каде знаеш че са готвени,зщото не видях да пише че е нещата са готови за хапване?
на мен свинското ми е слабост :wink: яж си го спокойно ама не се оливай.нали знаеш-всичко е полезно в определени граници
22.11.05
10:33
пилешко THE BEST.
майкоооооооооо
НЕ
каква голяма грешка
аз в бързината вместо свинско сам написал пилешко(въобще не сам погледнал)
аз по цял ден ям пилешко бе объркал сам се.
22.11.05
13:32
[quote author=“ridddick”]на мен свинското ми е слабост :wink: яж си го спокойно ама не се оливай.нали знаеш-всичко е полезно в определени граници
Мъ да и на мен ми е най-вкусно свинското месце.