Свинското месо-калорий

M

20.11.05
15:14

Последно колко колорий има в свинското месо?
В новата таблица са от 150 до 222 а в старата са 383.
Разликата не е никак малка.
мерси

RE

20.11.05
15:36

не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.

20.11.05
20:47

[quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.

Е тва исказване е НОМЕР1 ...

в новата таблица .. е бая по малко щот го дават сварено готово за ядене .. а не сорово ;)

M

20.11.05
20:51

[quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.

е само пилешко-ще ми поникнат крила вече!трябва разнообразие!аз си хапвам почти всичко........не ми е проблем от време на време да ям и свинско.
и все пак по колко да го смятам?

M

20.11.05
20:52

[quote author=“pioneer”][quote author=“RED_WOLF”]не яж пилешко бе.Много животински мазнини не е на хубаво.
пилешко THE BEST.

Е тва исказване е НОМЕР1 ...

в новата таблица .. е бая по малко щот го дават сварено готово за ядене .. а не сорово ;)

еми значи си е 383.

M

21.11.05
18:32

а междодругото от каде знаеш че са готвени,зщото не видях да пише че е нещата са готови за хапване?

21.11.05
22:14

на мен свинското ми е слабост :wink: яж си го спокойно ама не се оливай.нали знаеш-всичко е полезно в определени граници

RE

22.11.05
10:33

пилешко THE BEST.

майкоооооооооо
НЕ
каква голяма грешка
аз в бързината вместо свинско сам написал пилешко(въобще не сам погледнал)
аз по цял ден ям пилешко бе объркал сам се.

M

22.11.05
13:32

[quote author=“ridddick”]на мен свинското ми е слабост :wink: яж си го спокойно ама не се оливай.нали знаеш-всичко е полезно в определени граници

Мъ да и на мен ми е най-вкусно свинското месце.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1