01.07.04
01:54
Pi4ove kajete ne6to za platnost za po-dobra i tvarda forma na muskulite.trenirovki,hranene i t.n.mersi predvaritelno :D
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:54.
Mnogo ti e obsht vuprosa i zatova nikoi ne se naema da ti otgovori. V nai obshti linii plutnostta i formata se pridobivat vuv fazata na orelefyavane na muskulaturata postavya se edin vid 4ereshkata na tortata. Formata na muskula do golyama stepen e geneti4no obuslovena i hipertrofiyata na mukulaturata samo uveli4ava obema i plutnostta no odshtiya kontur zavisi ot zalavnite mesta na suhojiliyata i formata na muskulnata fasciya(obvivka). Za da postignesh formata i plutnostta e neobhodimo da imash materyal vurhu koito da rabotish t.e. muskulna masa i s izolirashti uprajneniya da gonish opredelen rezultat. Temata e mnogo obshirna i edva li moga da ya obobshtya v nyakolko izre4eniya, shte e nai dobre da se zapoznaesh podrobno s materyalite ot saita www.bb_team.orgza relef i da 4etesh i drugi materyali i taka shte pridobiesh predstava za tova kak se izgrajda jelanata fizika. Jelaja ti uspeh!
02.07.04
01:12
Da tova koeto mi kazva6 e iasno,az sega priklu4ih zicul s deca i bionabol i sam gore-dolu dovolen,no misalta mi za platnosta e na izolira6ti uprajnenia li triabva da se nabliaga pove4e ima li ne6to po-osobeno v hraneneto,ina4e az treniram ot dve godini i moje da se kaje 4e izglejdam dosta dobre po4ti bez izli6ni maznini,no nali znae6 4e kolkoto i da izglejda6 vse iska6 da stane o6te po dobre,ta po tozi vapros ne sam mnogo naiasno za platnosta,ako ima6 niakakva ideia kaji.
gesha, както Велко ти каза, много общо си задал въпроса. Като цяло плътността се получава чрез запълване на “дупки” в мускулатурата ти, а както верятно разбираш, това е много индивидуално.
Плътността не се постига само с изолиращи упражнения (примерно гребане от наклон за гръб - базово, та базово!). Така че от теб зависи - какво ти куца и какви са целите ти...