PLATNOST I FORMA

Темата е заключена.
GE

01.07.04
01:54

Pi4ove kajete ne6to za platnost za po-dobra i tvarda forma na muskulite.trenirovki,hranene i t.n.mersi predvaritelno :D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:54.

01.07.04
23:58

Mnogo ti e obsht vuprosa i zatova nikoi ne se naema da ti otgovori. V nai obshti linii plutnostta i formata se pridobivat vuv fazata na orelefyavane na muskulaturata postavya se edin vid 4ereshkata na tortata. Formata na muskula do golyama stepen e geneti4no obuslovena i hipertrofiyata na mukulaturata samo uveli4ava obema i plutnostta no odshtiya kontur zavisi ot zalavnite mesta na suhojiliyata i formata na muskulnata fasciya(obvivka). Za da postignesh formata i plutnostta e neobhodimo da imash materyal vurhu koito da rabotish t.e. muskulna masa i s izolirashti uprajneniya da gonish opredelen rezultat. Temata e mnogo obshirna i edva li moga da ya obobshtya v nyakolko izre4eniya, shte e nai dobre da se zapoznaesh podrobno s materyalite ot saita www.bb_team.orgza relef i da 4etesh i drugi materyali i taka shte pridobiesh predstava za tova kak se izgrajda jelanata fizika. Jelaja ti uspeh!

02.07.04
00:05

Offtоpic:
www.bb-team.org :lol:

GE

02.07.04
01:12

Da tova koeto mi kazva6 e iasno,az sega priklu4ih zicul s deca i bionabol i sam gore-dolu dovolen,no misalta mi za platnosta e na izolira6ti uprajnenia li triabva da se nabliaga pove4e ima li ne6to po-osobeno v hraneneto,ina4e az treniram ot dve godini i moje da se kaje 4e izglejdam dosta dobre po4ti bez izli6ni maznini,no nali znae6 4e kolkoto i da izglejda6 vse iska6 da stane o6te po dobre,ta po tozi vapros ne sam mnogo naiasno za platnosta,ako ima6 niakakva ideia kaji.

02.07.04
08:36

gesha, както Велко ти каза, много общо си задал въпроса. Като цяло плътността се получава чрез запълване на “дупки” в мускулатурата ти, а както верятно разбираш, това е много индивидуално.

Плътността не се постига само с изолиращи упражнения (примерно гребане от наклон за гръб - базово, та базово!). Така че от теб зависи  - какво ти куца и какви са целите ти...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1