Sport and other drugs

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.04.14
14:36

Здравейте.:)
Реших и аз да си направя дневник, за да следя нагледно, какви ги върша. (wasntme)
Накратко за мен..... 30г., 162см., 53.800кг., с известен спортен опит. Тренирам 3-4 пъти седмично в зала, рядко вкъщи. Гледам да се храня здравословно, но без да се втелявам прекалено....За една година постигнах много. Свалих 20кг., които поддържам и до ден днешен без проблем. В момента основната ми цел е да изкарам “плочки”  на корема, за да съм прекрасна лятото на плажа..:D Тоест да се отърва от поне два килограма мазнинка. Признавам, че не съм толкова стриктна, колкото се налага за такава сериоооозна цел, но правя всичко по силите си.:D
Дългосрочните ми цели са по-скромни. Здравословен начин на хранене, прилична спортна форма. Обобщено - здрав дух в здраво тяло.(sun)

03.04.14г.(1) - Нетренировъчен

Храна:
08:00h. - нес кафе с мляко;
08:30h. - 3 с.л.  гранола + 1 с.л. ленено семе, накиснати във вода;
11:30h. - малка купа таратор, запечени тиквички на фурна със сирене и кашкавал - 2бр., 50гр. ядки суров микс;
14:30h. - нес кафе с мляко;
18:30h. - за вечеря планирам пъстърва на скара с хубава пролетна салата с пресни репички, които любимият ми мъж набавя от един скатан био - парник:P Планирам и един шоколадов бонбон на Линд, ей така за душата.(nlove9)

Тук слагам една снимка на дереджето на “пресата” ми в момента.:D Като се надявам до един-два месеца да успея да я поизчистя.

Темата беше редактирана от Hey Hey на 03.04.14 16:03.

03.04.14
17:15

Дооообре изглеждаш :) . А винаги ли се храниш така? Тоест като махнем кафетата остават само 2 хранения.

Мнението беше редактирано от maria на 03.04.14 17:17.

Ако искаш да чистиш, няма да стане с такова хранене :П

03.04.14
18:30

Благодаря за коментарите, момичета.:)
Да, в общи линии така се храня. Гледам да слушам тялото си, а то винаги надава зов за храна под час.:D Сутрин закусвам леко. Обядвам и вечерям. Евентуално ако ми е гладно към 16:00 хапвам плод, а преди сън лек протеин..., но това зависи от конкретния ден. По този начин успях да отслабна много, но не знам, до колко е подходящ за чистене на последните няколко килограма мазнина.
В тренировъчен ден пия протеин и аминокиселини. Това е като цяло, не спазвам определена строга диета...гледам да се чувствам добре и да съобразявам храната с основните принципи за слабеене....уж.(wasntme)

Смятала ли си си колко калории трябва да приемаш и респективно колко са ти нужни, за да си в дефицит?

04.04.14
10:15

04.04.2013г. (2) Тренировъчен

Храна:

08:00 - 1бр. банан;
08:30 - кафе с мляко;
11:30 - днес ми се хапва пилешки шиш (100гр.) и салата асорти - моркови, цвекло, зеле;Промяна в плана - днес където обядваме бяха изкарали сьомга-котлет с картофи на фурна на някаква мн. ниска цена от 5лв.?!, и не издържах. :)
17:45 - тренировка, след силовата част преди кардиото - аминокиселини на прах;
След тренировка - протеин;
Вечеря - снощи готвих супа от коприва с булгур и сирене, мисля яко да я метна :)

Тренировка:

Гръб, трицепс, корем, кардио;

Изпълнявам упражненията в 3 серии по 15 повторения, с по-малки тежести и малък интервал на почивка между тях.

1. Придърпване на вертикален скрипец – 20кг.
2. Придърпване на хоризонтален скрипец - 15кг.
3. Гребане с дъмбели - не съм сигурна, колко тежи дъмбела (blush)
4. Хиперекстензии - тук взимам от най-малките гири пред гърди и при изправяне събирам плешките;
5. Френско разгъване с дъмбел - 3кг.
6. Кик-бек - 3кг. в ръка;
Корем - правя 3 упражнения по 3 серии, първите две серии по 15 повторения, последната серия до отказ;
1. Странични наклони с дъмбел - 10кг.
2. Повдигане на крака от лежанка или от вис;
3. На римско столче с 5кг. диск пред гърди;
Кардио - интервално,  20мин. на пътека;

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 04.04.14 12:54.

04.04.14
10:30

Ади, здравей :) Не смятам стриктно калории, но имам поглед над това което консумирам и неговото съдържание - гледам да докарвам до 1000-1300 калории на ден. Скоро ходих на едно изследване с един много съмнителен кантар “Танита”...този кантар ми определи 1310 калории - базов метаболизъм......което ми се вижда доста, но не знам де...може и така да е.(nod)

04.04.14
11:04

1300 кал. базов метаболизъм е нормално за височината и теглото ти и съвсем не е много. За да изкараш плочки и да си цялостно стегната, трябва да имаш мускул, а мускул не се прави с 1000 кал. на ден ! Успех, ще те следя :)

04.04.14
12:52

Не съм съвсем без мускул, скоро ще кача снимки. Благодаря за мнението! :)

Според мен калориите са ти малко, трябва да ядеш ПОНЕ 1300, даже малко повече. Не е хубаво да си в прекалено голям дефицит, така няма да свалиш мазнините:) Специално в това отношение Танита мери сравнително точно.. моят го изкара 1600-1700, по сметки съм си го смятала, а и опитът ми също показва, че е г-д толкова. Плюс това БМР - базов метаболизъм в ПОКОЙ, а ти си активна и тренираш, което значи, че ти трябват повече калории.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 05.04.14 20:48.

05.04.14
17:06

И мъжът ми  смята, че с това хранене плочки няма да видя скоро, а той е човек, който почти през целия си живот се е занимавал със спорт. Препоръчва ми да се храня и да тренирам по системата на въглехидратната ротация. Само дето аз не исках да се вкарвам в подобни схеми...(blush) Цял живот все съм на режими и идеята за прекалени ограничения и съобразяване със всяко нещо не ми се нрави особено.(dull)

Днес го пиша дъждовен. Out of space отвсякъде. Нетренировъчен, храната няма да я коментирам....да речем, че днес е “cheat day”.:D Изморено ми е и почивам в леглото. Гади ми се, което е доста странно - дано не се разболявам. Въобще днес съм една прелест...само да не си около мен.:D Приятен ден момичета, дано вашият е по-добър! :)

06.04.14
17:01

Днес е много хубав ден!:) Явно вчерашното прекаляване с храна и мръхтене цял ден ме заредиха с енергия. :)

Тренировка - След като станах, на гладно, по домашно - 21мин. интервална тренировка. Когато тренирам вкъщи ползвам клиповете на Румяна Илиева, доволна съм. :) Душче, закуска, разходка, обяд, втора тренировка с прохосмукачката и парцала:)

Храна:
Закуска - направих си един много вкусна бърканица- 250гр. кисело мляко 0.1%, с една с.л. ленено семе и една с.л. овесени трици, 1 доза ВСАА на прах с вкус на лимон (супер свежо стана млекцето) и една ч.л. от бъркоча на мъжа ми за имунитет, който е по Норбеков и включва - мед, орехи, пчелно млечице, пшеничен зародиш, сусам и нааамм си още какво.:D
Обяд - две бъркани яйца с три лъжици извара, голяма пролетна салата;
Вечеря - мисля да си доизям салата и да запека малко пуешко филе на скарата;
Кафета с мляко - до момента 2…:)

07.04.14
09:49

07.04.2014г.
Така...снощи беше куцо от към спане. Сънувах някакви кошмари и в момента съм като пребит кон, за това почвам деня с голямамм доза кафе.:)

Имам един въпрос. Много ПУКАМ! В смисъл, не че пия...:) А пукам, като пуканка в микровълнова. Няма нещо, което да не ми пука...колена, лакти, бедрени стави...дори и гръдният ми кош пука. На работа като се изпукам и колегите ме бъзикат, че ще се трансформирам.:D Не изпитвам болка, но все пак е доста притеснително. Имали ли сте такъв проблем и какво мога да пия за него? Тенкю! :)

Храна:
08:30 - кафе с мляко и закуска - 3 с.л. гранола, 1 с.л. ленено семе накиснати в прясно мляко;
11:30 - пилешки бут (без кожата), топка ориз, 6-5 парчета картофи на фурна, 1 малък айрян
15:30 - 50гр. ядки/микс
19:00 - ВСАА на прах
20:30 - сурова пиперка пълнена с кашкавалена извара, филия “Вита” с 3-4 маслини, 15гр. роле - кашкавал/шунка, 40гр. пуешко филе, 300гр. кис. мляко 0.1%;

Тренировъчен - крака, рамо, корем;

Разгрявка на пукащи стави :)

Изнасяне на дъмбел пред гърди - 3х15 - с по 3.5кг. в ръка;
Раменно разтваряне - 3х15 - с по 2кг. в ръка
Пек-дек за задно рамо - 3х15 - 10кг.

Клекове с лост - 3х15
Лег преса - 3х15 - 60кг.
Бедрено разгъване - 3х15 - 40кг.
Бедрено сгъване - 3х15 - 30кг.
Аддуктор - 3х15 - 20кг.
Абдуктор - 3х15 - 15кг.
Прасец днес няма да правя, че имам мускулна треска там.

Корем - редовната тренировка, описана е по-горе;

Това е от мен за сега:) Хубав ден на всички!

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 08.04.14 10:24.

казано от Hey Hey на 07.04.14, 09:49:

07.04.2014г.

Имам един въпрос. Много ПУКАМ! В смисъл, не че пия...:) А пукам, като пуканка в микровълнова. Няма нещо, което да не ми пука...колена, лакти, бедрени стави...дори и гръдният ми кош пука. На работа като се изпукам и колегите ме бъзикат, че ще се трансформирам.:D Не изпитвам болка, но все пак е доста притеснително. Имали ли сте такъв проблем и какво мога да пия за него? Тенкю! :)

Едното ми коляно пука откакто се помня.. това, което можеш да направиш е, да си вземеш добавка за ставите :) При всички случаи няма да навреди, може само да помогне (аз днес си взех най-после.. все не стигах точно до това, все си казвах,че това не е чак толкова важно, но май май е важно)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 07.04.14 20:10.

08.04.14
10:19

Важно си е...особено за хора, които тренират активно - два пъти в годината е добре да се приема нещо за ставите, много се износват от тренировките. Чудя се какви да си взема - 60лв. за Анимал Флекса не ми се дават. Двоумя се между Артостоп Рапид и Допълхерц за стави, така като гледа Артростопа май е с по-голяма концентрация на активни съставки. Ти какви си взе?:)

Снощната тренировка беше много куца. Залата фул, мирише на коч...всички уреди заети...(dull) Отделно бях отпаднала...едвам избутах крака и рамо. Реших, че корем няма да правя и го оставих за днес в домашни условия. С тия крака голям майтап, слагам си вчера 60кг. на лег пресата, сядам, бутам....бреххх голям зор (whew) Избутах така 10 повторения в съмнения, какво се случва :D, а то въобще да не обърна внимание, че не съм махнала тежестите от горната поставка + още 30кг.:D

08.04.2014г.

Тренировка - една симпатична програма за корем в дом. условия :)

Храна:

08:00 - банан
09:00 - кафе с мляко
11:30 - салата - моркови, зеле, цвекло; пилешка пържола от бут (без кожата) - въз големичка беше и много ме засити, едва ли ще огладнея скоро; бонбон линд;
15:30 - кафе с мляко
18:30 - планирам нещо леко - кисело мляко, с.л. ленено семе, с.л. овесени трици, пектин, ч.л. мед с добавки и за десерт ще си врътна едно желе от киви и с.л. чия семена;

Вчера се опитах да си направя малко селфита, но нещо не ми се отдава. Трябва да помоля мой мъж да ми направи  фотосесия:)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 08.04.14 13:36.

08.04.14
21:35

Иххх, не можах да не си сложа желето от киви и чия :)

09.04.14
11:04

казано от Hey Hey на 05.04.14, 17:06:

Днес го пиша дъждовен. Out of space отвсякъде. Нетренировъчен, храната няма да я коментирам....да речем, че днес е “cheat day”.

Лично на мене ми е много интересно какво си хапвала в този ден. Какъв вид храна и каква като количество? Пък и е бил само един ден, което означава, че имаш контрол над себе си.

Миналата седмица по време на една от тренировките ми направи впечатление, че ми пукаха раменете, когато правех кръгове с ръцете. Та и мен ме интересува, Ади, ти какви добавки за ставите си си купила? Предполагам, че ще окажат положително влияние и върху коленете ми.

Десерта от киви и чиа? Пасирано киви с лъжичка чиа ли е? Не съм се сещала да си правя такава комбинация с чиата досега.

Мнението беше редактирано от maria на 09.04.14 11:08.

09.04.14
11:31

Здрасти, Миме:) Забелязала съм, че понякога веднъж седмично ми идва нанагорнище всичко - работа, трен...и тн. Това обикновено е един от двата почивни дни и ако съм много скапана друго освен да ям и да спа не мога. Какво ядох ли...вече не помня много добре...хахаха, но беше нещо от сорта на 50-60гр. шоколад, 1/3 пакет чаени бисквити, две филии бонус със сирене бри, една кръгла земелка с кашкавал и домат..... друго не се сещам, но 100% има и още.:D В общи линии много въглехидрати и мазнини...:)
Да, чията е слагам в пасирано киви или друг плод и то си става на желе. С киви не бях правила до вчера, не ми допадна...кивито е много трапчиво и без подсладител не ми хареса. :)
Голяма мъка с тези стави....все по-голям проблем ми стават. Днес ще си взема Артростоп рапида...

09.04.14
11:52

09.04.2014г.

Храна:
08:30 - филия “Вита” с парче сирене, шок. бонбон “Мерси”;
09:30 - кафе с мляко
12:00 - скумрия на скара с мешана салата
15:30 -две вилички торта-имаме си рожденници на работа, 25гр. сурови ядки;
20:00 - доза протеин, купичка страхотно кисело мляко - смес - овче/краве, 50гр. кашкавалено роле, половин чаша бяло вино

Тренировка - това ми е любимата...само дано пак залата да не пълна като предния път, че много куцо става...(grin)

Гърди, бицепс, кардио

Загрявка
1. Флайс от лег - с по 3кг. гири в ръка - 3х15;
2. Повдигане на дъмбел от лег - с 3.5 кг. в ръка - 3х15;
3. Машина за гърди (избутване) - 1х15 с 20кг., 1х15 с 20кг., 1х15 с 25кг.;
4. Бицепсово сгъване с дъмбели - 1х15 с 4кг. в ръка, 1х15 с 6кг. в ръка, 1х15 с 6кг. в ръка;
5. Чуково сгъване - 3х15 с дъмбел 4кг.
Кардио .Тук ме мъчат някакви размисли и страсти от известно време...ако може да се допитам за съвет.:) Кардио правя 3 пъти в седмицата по 20мин. (да си призная не го обичам много (devil)). Чудя се как да го правя, когато тренирам в залата. Понякога не ми се тича и вървя под наклон - 17, с 6км. в час. Четох, че този метод бил много добър за чистене заради кортизола, който така не се образувал?! От друга страна този наклон много ми мъчи прасеца...ужасно е. Когато ми се тича правя стандартна интервална според възможностите ми. Според вас кое е по-добре? Определено си мисля, че с тичане се прави по-красиво тяло, отколкото с вървене, а и задника ще се оформи по-добре.(mooning) Но пък...тичането не щади много колената...не знам, не знам....голям проблем, голяма дилема.:D;)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 09.04.14 23:14.

Редувай ги, таман няма да ти писва :)

09.04.14
13:30

Привет Hey Hey

Аз смъкнах 6 килограма само с кардио за 1 месец +хранителен режим.
Ако искаш пробвай моя кардио режим. Ето го:

3х седмично х 45 минути пътека с темпо 5.9-6.0 и вдигаш минутите с 5 на седмица и темпото с 0,1 през 2 седмици , до достигане на 60 минути пътека и темпо 6.2 за последна седмица.
Много важно: Първите 5 минути темпо 4.5 после темпо 6.00, без почивка.

Ако не можеш това темпо или ти е много 45 минути, стартирай с 40 или 30 минути с темпо 3.5 първите 5 минути и после 5-5.5 и съответно вдигай всяка седмица по-интезивно- вместо с 5 с по 7-8 минути и темпото 0,2-0,3 до достигане пак до 60 минути и темпо 6.2 за последна седмица.

Ако желаеш и моя хранителен режим да пробваш той е лесен писах го в дневника. Най важно за теб обаче е водата ако искаш да чистиш мазнини. Поне 4.5 литра дневно.

09.04.14
14:33

Здравей, Тео :) Аз имам да свалям 1-2кг. максимум и за това не си давам много зор с кардиото, а и прекалено дългото кардио ме отегчава...:) Благодаря за съветите, не се съмнявам, че при теб са дали резултата, който очакваш! :) В интерес на истината това 3.5, 4, 5км. в час...ми се вижда много ниска степен...то едва ли не се влачиш..?!.Бързо ходене правя на 6, 6.5км. в час и то под наклон, така ми е най-оптимално. :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 09.04.14 14:39.

Съветите са строго индивидуални за всеки, ситуациите са различни, така че в случая са неприложими тези съвети :)

10.04.14
10:45

Вчера беше супер ден. Подуших лятото....ех, това лято...толкова го обичам.(sun) Дори отидох пеш до фитнес.:D Трена стана супер...и тежестите и интервала. След това доста ми падна тонуса, но като цяло съм доволна:)

10.04.2014г. - Нетренировъчен (наистина имам нужда да си почина)

Храна:
08:00 - 3 с.л. гранола, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени трици...всичко това с прясно мляко 0.1%;
08:30 - нес с мляко;
11:30 -  днес не ми се яде месо, та: две тиквички с яйца и сирене на фурна и два пипера с доматен сос, гарнирани с 30гр. сирене + доза артростоп лейди;
15:30 -нес с мляко, 20гр. сурови ядки;
18:00 - супер вечеря, не по план, но пък ми напълни тумбака и сърцето...страхотният ми съпруг ме изненада с любимото ми гуакамоле, на което той е специалиста в нашето семейство, ядем го на килограм...:)
Та: половин купичка гукамоле, 30гр. царевичен чипс, 1 филия “Вита”, 30гр. роле-кашкавал/шунка и няколко маслинки :)

Поздрав за всички! Любима класика :) Хубав и слънчев ден, сладури! :)

И само да допълня нещо....да видите как се прави!!! :D:D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 10.04.14 18:18.

10.04.14
18:16

(nlove5)

10.04.14
18:29

много добре изглеждаш :P

10.04.14
19:38

Благодаря много!:)

11.04.14
11:17

11.04.2014г. - Тренировъчен;
Бтв....днес се изтеглих сутринта, от както съм направила дневника има  минус от 400гр., ай дано да е от мазнина. :)
Актуални килограми - 53.400

Тренировка:

Гръб, трицепс, корем, кардио; - тренировките са ми един същи, няма да ги пиша пак.:)

Храна:

08:00ч. - филия “Вита” с парче изкиснато сиренце;
09:00ч. - нес с мляко
11:30ч. - пилешко бутче с гарнитура топка ориз и малко картофи на фурна, малък айрян, доза артростоп рапид;
15:30ч. - 20гр. тахан-халва, coffee with milk;
19:30ч. - протеин след трен, доза аминокиселини, пушена сьомга 100гр., салата;

Днес май ще излизаме по женски и утре също се очертава тежка вечер, ще опитам да се не се оливам с пиенето, аз по принцип много не съм фен - пия рядко, но и на вода цяла вечер не е оферта.(dull)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 11.04.14 15:55.

13.04.14
14:59

Вчера не можах да пиша, но сега ще направя един обзор за петък вечер и за съботата :) Много динамични: Петък - работа, тренировка, още една смяна от 21:00 до  04:00ч. по баровете.Вечеря - малкооо като количество, алкохол - устисках само на един космополитън, две коли зеро и една вода. Събота - храна малко, сън малко, през деня - на вън, 18:00ч. тренировка - зумба :D (отидох заради сестра ми, бях малко скептична, но ми хареса...като интензивност определям средно към слабо, но пък беше много забавно и разтоварващо). Душ, рожденден...рано се прибрах и днес станах към 10:00ч.... зверси гладна. Изтеглих се, резултата за два дни лошо хранене е минус 600гр. - 52.800кг.. (намирам се слаба, в момента ми харесва, но ако падна под 52кг. вече ще е прекалено)

Днес: пълна почивка и мисля да хапна обилно.:D:*
Храна:
Закуска: чай с мед и две малки филийки хляб с квас и изкиснато сиренце;
Късен обяд: салата “Париж”, тортила с пилешко (токова съм изморена и гладна, че го даваме по лесната процедура - доставка по домовете)
Вечеря - ох....1 шоколад, 1 сладолед...:)

Хеппииии дей, гърлс :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 14.04.14 09:33.

14.04.14
09:55

Много си починах вчера - други действия освен от леглото до хладилника и обратно нямаше. Ядох безобразно, но днес се чувствам пушка и съм заредена до края на седмицата :)

14.04.14г. ( а то днес идеално било за сватба....нали все се женят на едни ей такива дати :D )

Тренировъчен - крака, рамо, корем;

Храна:
09:00ч. - три супени лъжици овесени ядки;
09:30ч. - кафе с мляко
11:30ч. - пилешка пържола (без кожата), салата от домати и сирене;
15:30ч. - кафе с мляко;
19:30ч. -три яйца, домат, 40гр. сирене, 3-4 маслини;

От известно време имам едни притеснения...не знам до колко са реални. Мъчим се да имаме бебе и много се плаша да не би по някакъв начин да секна процеса с тренировките. Или пък ако е станало....да не се случи нещо лошо. Тия мисли определено се отразяват в залата. Има моменти, в които правя коремни преси много тегаво и със съмнения...същото е и с упражненията за крака, интензивното кардио. Не знам, не знам...Много искаме детенце и аз малко се психирам, притеснявам се да не преча на зачеването по някакъв начин. Иначе съм решила, че ще съм от трениращите бременеещи (макар и слабо интензивно). Тази седмица примерно е период от месеца, в който работата може да стане и аз още от сутринта си мисля, че май не е добра идея да се раздавам много в залата....

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 15.04.14 11:03.

14.04.14
12:20

Според мен е по-добре да не го мислиш. Тренирай си по програма и не се тревожи. Всъщност тренировките ще повишават кръвоснабдяването и ще регулират хормоните, така че ще улеснят нещата. Тогава, когато трябва да намалиш темпото със сигурност ще усетиш! Успех :)

14.04.14
12:32

Хм, не съм сама значи с такива мисли. Ние още не опитваме, но мислим скоро време и съответно съм го мислила и това с тренировките. Според мен даже е по-добре да се тренира. Тялото ти е свикнало, не тренираш за първи път. Инструкторът ми каза, че даже по-лесно се забременявало. Склонна съм да му вярвам.
Храни се достатъчно, тренирай си умерено и се успокой ! Тялото ни е направено за да се движи. Ние май често го забравяме !

15.04.14
11:15

Здрвейте, момичета (sun)
Благодаря ви много за коментарите, малко се успокоих като че ли...:) И в залата инструкторката ми каза да не се шашкам и че това дори ще помогне, но аз нали съм си мнителна по природа...:D Сигурно е нормално човек така да реагира, но като се замисля... уж много се притеснявам за спорта, а едни цигари не мога да спра.Казала съм, че чак като видя двете чертички ще се откажа от този много вреден, но любим навик.(wasntme) (blush)

Вчера изникна ненадейна работа и трена пропадна...така че днес: Крака, рамо, корем.

Храна:
08:30 - 4 с.л. гранола с прясно мляко 0.1%;
09:30 - кафе с мляко;
11:30 - отивам да мушна едно бутче с топка ориз и малко картофи на фурна, айрян -малък, артростоп рапид;
17:00 -доза протеин - нещо не мога да го понасям този протеин в последно време, гаден ми е сладкият, изкуствен шоколадов вкус...(puke) Вкъщи има и казаеинов-неовкусен, мирише на сухо мляко, но до сега не съм го пила. Чочката (my man) каза, че бил за преди лягане -бавноусвоим. Освен да го прибавям към вечерята, как смятате..има ли смисъл?
19:30 - слатака от зеле, лукче, лайм, връхчета на копър, зехтин и риба тон в собствен сос...преядох.(grin)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 15.04.14 20:43.

16.04.14
10:20

Хай, хай :)

Снощи трена стана супер! :)
Тъй като си обърках дните за спортни занимания, днес пак съм на линия в залата. :)

Тренировка: Гръб, трицепс, кардио;

Храна:
08:30 - 3 с.л. гранола, с 1 с.л. ленено семе;
09:00 - кафе с мляко;
11:30 - акула пане (без панировката), картофи на фурна - 100гр., малък айрян, артростоп рапид;
15:30 - 50гр. сурови ядки, нес с мляко;
19:30 - зелена салата. 50гр. пушена salmon, 50гр. сирене, малка купичка от любимия ми десерт - овче кисело мляко разбъркано с аминокиселини :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 17.04.14 10:30.

17.04.14
10:53

И вчерашната тренировка ми хареса. Почнах да увеличавам тежестите почни навсякъде и гледам да правя максимално възможните повторения, не винаги стигам до 15..но колкото-толкова. Трябва да си сменям програмата, мисля да карам на старата до средата на май. Почна да ми писва, а и искам да усвоя нови упражнения....:)

17.04.14г. - нетренировъчен;
Храна:
08:30 - 4 с.л. гранола с мляко и 1 с.л. ленено семе
09:30 - кафе с мляко
11:30 - пилешко бутче със салата от зеле и моркови, айрян, доза артростоп рапид;
15:30- мляко с нес
18:30 -80гр. халуми на скара, едно доматче, половин краставица, 3-4 лъжици овче мляко и малко царевичен чисп - уф, една седмица стои тоя чипс у нас и само ми разваля дисциплината :)

Днес се боядисват яйчица и аз мисля за пръв път да се занимая с такава дейност. :) Приготвила съм си бойно снаражение от гумени ръкавици и мушама и нямам търпение да свърша работа, за да почва мазалото. :D

Качвам малко снимки за разкош от вчерашната вечеря :) Човечето е дажбата на горкия ми мъж, който е на захранване след глад.:)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 17.04.14 20:15.

17.04.14
20:19

Момичета, ето ми ги и първите яйца в живота :) Черпя ви по едно :) (nlove5)

18.04.14
13:31

18.04.2014г.

Тренировъчен - двуразов

1. Фитнес - гърди, бицепс, корем
2. Зумба със сестра ми (sun) Харесва ми тази зумба, голям кеф е :)

Храна

11:30 - кафе с мляко;
12:00 - 3 с.л. гранола, 1 с.л. ленено семе, 1ч.л. мед с добавки, пряно мляко;
14:30 - 3 малки бъркани яйца, 3-4 с.л. овче кисело мляко, зеленчуци - домат, лук;
Фитнес
17:30 - доза аминокиселини с 3.4. с.л. кисело мляко; кафе с мляко;
Зумба
20:00 - 200 гр. сьомга котлет, зелена салатка и едно парченце шоколад :)

Колко е хубаво човек да не е на работа, днес си изчистих къщата, пуснах три перални, направих пълен пакет разкрасяващи процедури на котката - сресване, рязане на нокти, почистване на очи, нос, уши, зъби...:D :D :D Голяма глезана е, не е истина :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 18.04.14 21:50.

19.04.14
07:40

Много е готина писаната :) Да я нагушкаш :)
И яйцата са ти много хубави, желая ти весели празници!

19.04.14
18:40

Благодаря, ще я нагушкам :) Няма да откаже никак!  :)

Отчет за днес - нетренировъчен, пълен провал от към храна...козунаци, торти (племенника ми има РД), пасти, кремове, чипсове...и не знам още какво.....Не съм преяла, но от всичкия този въглехидрат ми стана много гадно, падна ми тонуса и ми се развали настроението...и ми се приспа...:) Хем знам, че не трябва така да се прекалява заради изброените по-горе последствия...и пак! Гузно ми е, още се боря с това да не се чувствам виновна в редките случаи, когато се поотпусна...още повече, че са празници. Дано утре удържа фронта. Мислих да не тренирам в неделя, но сутринта ще направя 20мин. интервална тренировка у дома. Някой път си мисля, че не съм наред и се фанатизирам....:)

Пожелавам весели празници на всички, семейна топлота и щастие:) И да си хапнете без да изпадате в лудост като мен.:D;)

22.04.14
11:45

След празниците кантара показа бъг от + 1.5кг. Голямо плюскане падна, свинска работа.:) Радвам се, че от днес съм back to the normal life.(sun)

22.04.14г.
Тренировка: кръгова (смятам да стоя поне два часа в залата, че направо срамота с тая лакомия...)

Храна: - козунаци не искам да виждам до другия Велик Ден.:D
08:30 - 3 с.л. овесени ядки, 1 с.л. ленено семе;
09:00 - кафе с мляко...още му се плюнча;
12:30 - пилешко бутче със зелева салата, малък айран;
15:30 - кафе с мляко;
19:30 - три варени яйца и зелена салата, БЦАА, артростоп рапид;

Размисли: Не мога да разбера защо така се изложих по тия празници, чак депресия ме хвана от прекаленото плюскане. Пълна загуба на контрол над храната. То да кажеш през останалото време да стоя гладна, а не е така...:) Дойдат ли празници (Велик Ден, Коледа) или пък почивки в чужбина, направо ми пада пердето...И при вас ли е така? Май не си заслужава толкова да си го слагам....:)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 22.04.14 11:46.

23.04.14
11:37

23.04.14г.

Тренировка - Домашен Хийт - 21мин.

Храна:
08:30ч. - 3 с.л. гранола, 1с.л. ленено семе, прясно мляко - 30мл.;
09:30ч. - кафе с мляко
11:45ч. - две варени яйца (писна ми с тези яйца, скоро ще кудкудякам (puke)), шопска салата със сирене, малък айрян;
15:30ч. - кафе с мляко, малка бисквита;
19:30ч. - сирене халуми на скара (още не знам за грамажа), салата от домати и краставици, таратор;

Добавки: артростоп рапид, аминокисели;

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 23.04.14 15:58.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1