Възможно ли е да съм качила 3 кг за от едно преяждане ?

10.04.14
20:38

Сутрин на гладно съм 49,500 кг при височина 168….

Вчера ядохкато за последно ядох страшно много и кантара мми показа +3 кг
В страшна депресия съм ..

10.04.14
20:42

поредната лигла.. 50 кила на 168,ако са много,аз съм трамвай ;) оценете това, което имате, преди да го изгубите

10.04.14
20:44

Нужно ли ее да се заяждаш ?? просто питам,защото имам проблем .. ако наддам и грам откаам и попринцип гладувам постоянно .. за пръв път от 1 година преяждам и кантара ми показва +3 кг а не съм яла нищо

10.04.14
20:45

Като отидеш до вц-то ще се оправи.

Мнението беше редактирано от DS* на 10.04.14 20:45.

10.04.14
20:45

бая си зле
щом регистрация си си направила за тая простотия
нищо ти няя споко и не се филмирай с такива тъпотии

10.04.14
20:50

казано от Krisi Qneva на 10.04.14, 20:44:

Нужно ли ее да се заяждаш ?? просто питам,защото имам проблем .. ако наддам и грам откаам и попринцип гладувам постоянно .. за пръв път от 1 година преяждам и кантара ми показва +3 кг а не съм яла нищо

старая се да пиша грамотно,гледам да има запетаи,там където са ни учили за обща култура и малко думички,колкото да изглеждам леко грамотна(няма да обръщаме внимание на малки и главни букви :D) та и ти гледай :) просто съвет,не е заяждане.
А това за килограмите,твой си проблем.Като не исакш да си здрава,а слаба- тегли се всеки ден и ако си качила 100 грама,не яж! :)

10.04.14
20:51

Е, първо казваш, че си яла като за последно а после , че нищо ни си яла пък си +3 кг. ;)
Сега сериозно, споко не си качила, всичко е задържана вода ;) ще спаднеш :)

10.04.14
20:51

Не е възможно не се плаши ;)

10.04.14
20:56

Оооооо, на 168 см. си станала 53 кг .... Бягай от тука бе, никога няма да се омъжиш, недей да ядеш още 3 години !

10.04.14
21:03

Много сте критични.Беше грешка,че изобщо писах.

10.04.14
21:29

Не, не е възможно, задържала си вода, не се притеснявай, до няколко дена ще се оправиш. Но наистина помисли какво е отношението ти към собственото ти тяло - дали не си прекалено критична? Това може да ти изиграе лоша шега. Успех и по-спокойно. (wave)

Криси - нормално е да си качила 3 кг, ако преди “не си яла”, а вчера си се “натъпкала” - все пак си поела определено количество храна и си задържала вода. Но това не са качени кг от мазнини. До 1-2 дена всичко ще се нормализира. Съветвам те да не гледаш кантара, а да следиш мерките си - те са по надежден мерител:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1