Хранителен режим и тренировки в домашни условия

12.04.14
11:59

Здравейте ! Пускам поредната глупава тема. Не съм се занимавала със спорт никога, но искам да започна.
Въпроса ми е дали мога да постигна нещо в домашни условия ?
От една седмица тичам по стълбите по 30 мин., но не мисля,че това е достатъчно.
Днес съм изяла 1 активия и тичах 2 пъти по 30 минути .
Ако може някой да ми помогне да си изготвя програма за трениране в домашни условия .
Целта ми е чистене на мазнини и стягане на дупе и крака.
Благодаря ви предварително.

12.04.14
13:31

Виж сайта на Руми Илиева, тя има клипчета с тренировки за начинаещи. Храната е много важен компонент - трябва да е достатъчна като количество и добра като качество. Точно какво да ядеш, никой не може да ти каже, без да е наясно със здравословно състояние, вкусови предпочитания... Аз мога да ти кажа “яж вратна пържола”, ама ако не обичаш месо? Основното е: истинска храна, визирам без пакетирани изделия, шоколади, шунки и подобни. Активията я смени с пълномаслено кисело мляко. И гледай да си набавяш възможно най-много витамини и минерали.

12.04.14
14:04

Тренировките на Руми за са ми много лесни и мисля,че няма да има ефект от тях.
Ами тичането по стълби добре ли е ?
и вместо активия кисело мляко с 1 лъжичка мед ?

12.04.14
14:20

Тя има и за по-напреднали. Виж и Били Бланкс, Шон Т...
Тичането по стълби не е достатъчно, трябва цялото тяло да се тренира.

12.04.14
14:52

честито дневниче. и аз правя нейни тренировки + допълнително коремни преси и лицеви опори...може в допълнение да бягаш, скачаш на въже....

12.04.14
15:31

Благодаря ви!
Значи почвам тренировките на руми + 30 мин тичане по стълби...
Имам малкък проблем с яденето , мисля че от 2 коф. кис. мляко ще напълнея ....
Този ел. кантар ме побърква ...
Като ям по 1 вафла и 1 чипс на ден не мърда на горе, но хапна ли нещо като супа, месо, плодове +500 гр до 1 кг..

12.04.14
15:47

Ами не се тегли по 873897874 пъти на ден или седмица. Тегли се примерно веднъж в седмицата, килограмите не са показател, премери си мерките с шивашки метър, конец, косъм или каквото сметнеш за подходящо :D, гледай повече огледалото и го остави тоя кантар :)

GU

12.04.14
15:58

Може и в къщи да постигнеш желаните резултати. Аз за една зима свалих 8 килограма с тренировки вкъщи без да гладувам и без да си давам много зор. Разполагам само с 2 дъмбела, пружини и въже за скачане.
Според мен по-важно в случая е храненето. Наблегни на белтъчни и зеленчуци и бавни въглехидрати.
Само с тренировки и гладуване най-много да си докараш някоя болест.
Идеи за упражнения за желаните части на тялото може да вземеш от сайта, като сложиш “филтър упражнения” > “само собствено тегло”. Ето например за седалище http://www.bb-team.org/fitness/exercises/buttocks?equipment=117
Успех! И не се отказвай. Опитвай докато се получи.

12.04.14
16:11

казано от Krisi Qneva на 12.04.14, 15:31:

Имам малкък проблем с яденето , мисля че от 2 коф. кис. мляко ще напълнея ....
Този ел. кантар ме побърква ...
Като ям по 1 вафла и 1 чипс на ден не мърда на горе, но хапна ли нещо като супа, месо, плодове +500 гр до 1 кг..

Еми нормално, като изпиеш 500мл супа и се измериш, ще си +500гр. Мери се сутрин, след тоалетния бизнес и преди закуска ако искаш да покаже най-малко :)

Недей да ядеш чипсове и вафли, а виж дневниците на другите момичета и намери някоя с твойте цели и кила и я копирай. Ако ядеш прекалено малко метаболизма ти се заключва някак си и отслабваш по-малко, отколкото би отслабвала с правилна храна по вид и количество

Мнението беше редактирано от Pavel D на 12.04.14 16:14.

12.04.14
16:58

Може да се гмурнеш и в дълбокото с P90X3 ;). Ама докато не оправиш храненето не го прави!

12.04.14
17:07

поразрови се за калоричността на храната.
Млякото,плодове, зеленчуци,супи имат много вода...
А вафлата е по-лека,но по-калорична (въпреки че ако изям 1 вафла задължително до мен трябва да има вода-много ми се пие вода след сладко) така че ако изядеш  голяма ябълка или 1 вафла +чаша вода грамажът е един и същ- разликата ще е само във витамините и е-тата. Така че се храни здравословно, чети за храните, а кантарът ще си покаже сам като му дойде времето :)

Мнението беше редактирано от N! A на 12.04.14 17:09.

13.04.14
21:32

От голямо значение е дали ще качиш 1 килограм мускул или 1 килограм мазнини!!!

>> http://1.bp.blogspot.com/-hgJKWyN6Siw/UFEaQdXRbSI/AAAAAAAAADg/dFjk3kJJ_Y8/s1600/muscle-vs-fat.jpg

...надявам се ми разбираш мисълта :) така че ако кантарът покаже 1 килограм нагоре единственото, за което трябва да се притесняваш е дали този килограм е мускул или не

16.04.14
19:13

Имам само още един въпрос ..
Мисля да мина на НВД , за да поизчистя мазнините малко , но имам пробем с ходенето на тоалетна, а четох че месото не е препоръчително при хроничен запек .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1