Идеалната ми програма за раменен пояс!

Първо започвам с ременни преси 3х12-10 направо раменете ми експлодират от тях, после правя 3х12 разтваряне на дъмбели в страни и за финал правя вертолет 3х12-10 само, че с раменен хват с по голям акцент върху раменете и по малък върху трапеца, това упражнение тотално ми изпържва и доистощава раменете. И за финал тъй като вертолета напомпва яко раменете, акцентира и върху трапците, правя 3х12-10 трапецовидни повдигания с дъмбели. След тази тренировка 1 час чувствам раменния си пояс в хипертрофия. Мисля, че намерих идеалната програма за раменен пояс, а как мислите вие?

13.04.14
19:29

ЕВАЛА!!!!!!!!!!!

Благодаря за отговора, значи да разбирам, че и вашето мнение е добро спрямо тренировката ми! :) :)

13.04.14
22:21

Като за начало можеш да намалиш двойно (или тройно) повторенията и да изпълниш 3-те упражнения без почивка между тях. Общо 4-5 пъти. Това е само като за начало ;)

14.04.14
13:25

казано от Витан на 13.04.14, 22:21:

Като за начало можеш да намалиш двойно (или тройно) повторенията и да изпълниш 3-те упражнения без почивка между тях. Общо 4-5 пъти. Това е само като за начало ;)

Пълна тъпня ! Що да ги намаля ? Нека си прави тия упражнения и да добави едно за задно рамо.

14.04.14
19:36

Добави това и става супер http://www.bb-team.org/exercise/1664_povdigane-na-dambeli-vstrani-pri-naklon-napred ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1