Crossfit Варна 19.09.2009

Прескочи до:

23.09.09
12:12

Мноооооооооооооооооооо готино, блазе ви :)
Вик, на края на клипчето да не е дъщеричката ти :) ? Браво, че си я запалил.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 23.09.09 12:28.

23.09.09
13:25

казано от Миsh0 на 23.09.09, 12:12:

....
Вик, на края на клипчето да не е дъщеричката ти :) ? Браво, че си я запалил.

Мдаа... Това е на тати момиченцето. Любимото ми природно бедствие :) Днес е рожденничка, става на 11 г  :coolsmile:
И няма нужда да я паля, а по-скоро да я укротявам. Тя е много по-силна и подвижна отколкото аз бях на нейните години, да не говорим, че за разлика от мен е родена атлетка - плува като русалка, бяга като вихър, премята се като акробат, гъвкава като каучук.

23.09.09
13:30

Да ти е жива и здрава :)

23.09.09
16:03

Вик, моля те качи клишчето в youtube.com, че не ми зарежда във vbox7, защото не съм на територията на БГ...да ти е жива и здрава дъщеричката! :)

24.09.09
05:17

казано от Petar Cholakov на 23.09.09, 16:03:

Вик, моля те качи клишчето в youtube.com, че не ми зарежда във vbox7, защото не съм на територията на БГ...да ти е жива и здрава дъщеричката! :)

Добро утро!

Благодаря на всички за поздравите!

Ето го клипчето и в youtube.com :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZcLgTTU1DVk

къде във Варна може да се тренира crossfit?

18.04.14
15:03

казано от Ивелина Венкова на 17.04.14, 10:27:

къде във Варна може да се тренира crossfit?

Докато търсим подходящо помещение, тренировките са само на открито - обикновено в неделя. Датите, часовете и мястото обявяваме в тази тема. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1