07.09.09
08:29
Здравейте,
предполагам разбрахте, че ще пътувам към морето на 18ти и планираме една тренировка с варненския отбор на 19ти.
Тренировката ще е crossfit разбира се - пускам тази тема, за да се преброим колко ще сме, да определим място и час на срещата. А може пък и някой да сподели кой комплекс си е наумил да прави.
Всички са поканени, някой друг ако му се мърда до Варна (Славко, Миши това е за вас) - да идва :) Колкото повече толкова по-весело :)
казано от Венцеслава Атилова на 07.09.09, 08:29:
...
Всички са поканени, някой друг ако му се мърда до Варна (Славко, Миши това е за вас) - да идва :) Колкото повече толкова по-весело :)
И да не забравите да напишете предпочитан комплекс за тренировката. Така ще ми е по-лесно с организацията на щанги, дъмбели, пудовки и аксесоари :coolsmile:.
07.09.09
10:09
Аз се чудя между тези 3те:
Tabata Mash :
1 серия: суингове + бърпети
2 серия: тръстъри 5 + коремни преси
4 табати една след друга, общо 16 мин
“Dead lift & Burpees”
5 rounds
* 5 x Dead lift
* 10 x Burpees
http://vbox7.com/play:b027e1a6
…
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
* трастъри
* предни клекове
* бърпети
Препоръчани тежести: 40 кг/ 30 кг за мъже/ жени
Аз съм в групата :)
Ама...на мойта променлива натура не й отива да каже от сега какво ще тренира :red:
казано от Венцеслава Атилова на 07.09.09, 08:29:
Ами на мен много ми се идва, обаче на 18ти вечерта трябва да съм в Петрич - няма как да стигна по диагонал на другия край на България за 19 сутринта :) Много ме е яд ама ‘ко да правиш...Иначе останалите почивни дни съм свободна - 20, 21 , 22 са ми екстра, ама предполагам вече е късно да мърдате датата, а?
Мнението беше редактирано от mbarton на 08.09.09 06:55.
казано от slavko на 07.09.09, 18:35:
това е добре идея...Вики дали ще е хубаво времето за “Beach baby”...???
Здрасти, Славко!
Beach baby е наистина много тежък комплекс. Но като ще се размазваме, да е качествено :P.
За времето, как да ти кажа отсега - стига да не вали, другото ще е ОК.
08.09.09
09:09
охо, ама и Ефтим ли ще идва или само е пуснал във FB съобщение?
казано от Венцеслава Атилова на 08.09.09, 09:09:
охо, ама и Ефтим ли ще идва или само е пуснал във FB съобщение?
Помолих Ефо да пусне съобщение до всички в групата “Тренировки в парка”. Който има път към Варна да се чувства поканен. :coolsmile:
Мисля, че Ефо няма да може да дойде, но знаеш ли...
08.09.09
09:48
Знам, че небива да пиша по темата, но гледайте да документирате събитието
Банда!
19-ти наближава! Казвайте кой ще идва!
Засега Венци, Лимка, Славко и аз сме на линия. Който има желания и възможност - да заповяда! Само пишете предварително, за да направим организацията.
Мнението беше редактирано от Vic на 14.09.09 09:11.
14.09.09
09:09
казано от Vic на 14.09.09, 09:07:
Банда!
19-ти наближава! Казвайте кой ще идва!
Засега Венци, Лимка, Славко и аз сме на линия. Който има желания и възможност - да заповяда! Само пишете предварително, за ад направим организацията.
Аз май ще доведа и сестра ми :) Направо цялата рода хихи :)
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 14.09.09 09:09.
Жалко че не съм си във Варна. Пожелавам весело изкарване и хубава тренировка :)
14.09.09
14:09
И аз да гласувам за снимков материал, такива събития са неподозирана рядкост (акцент на CrossFit)! Може би ще е късно, но за следващото такова събиране може да го отразим и в блога. :)
Здравей, Митко!
Разбира се, че ще има снимки и клипчета! Ще се забавляваме чудесно, стига времето да го позволи. Искам да го направя редовно събитие във Варна, вече имаме опит. В София си имате нещо подобно, организирано от Ефтим - всяка неделя в 12.00 здрави кръгови тренировки в Борисовата градина, на Дъновистката полянка. Бях там на 30.08.2009 и тренирах с тях. Супер готини момчета и момичета! А който си мисли, че кръговата тренировка е майтап, нека да помисли пак - един от кръговете е обръщане на 250 кг гума :coolsmirk:.
Поздрави!
аз петък 21.25 съм във Варна, събота сутринта най-накрая ще се срещнем, дано времето и формата ни позволи да направим една яка тренировка...
Здвавейте!
До петък включително съм в командировка в братска Румъния. Не знам каква възможност ще имам да влизам в бб-тийм и да си проверявам съобщенията. Затова, ако имате да пишете нещо за организацията, моля копирайте и до Limka.
Лимчето да е на автогарата в петък вечерта..:)))...да не потъна нейде из варненските дебри..:)))
16.09.09
11:50
Еху, а къде ще се потим? Аз днес направих една пробна tabata mash – заявявам нужда от пудовка/дъмбел 15-20 кг и 2 гири по 8 кг. :) Хайдеее не остана :)
Ще ги имаш ;)
Зависи от времето...ако е хубаво - на някой плаж самотен. Ако е лошо...ще трябва да се скрием в някоя зала...
П.П. Венци, имаш ли нужда да те посрещна/ закарам някъде?
16.09.09
14:17
казано от Limka на 16.09.09, 13:02:
Ще ги имаш ;)
Зависи от времето...ако е хубаво - на някой плаж самотен. Ако е лошо...ще трябва да се скрием в някоя зала...
П.П. Венци, имаш ли нужда да те посрещна/ закарам някъде?
Лим :) Не мерси, аз ще спя на Албена - ще пристигна на 18ти по някое време и на 19ти приятелят ми ще ме докара до Варна.
Дано да е хубаво времето, че да можем да атакуваме плажа. :)
Не, за съжаление нямам нужните финанси.
Но, не се притеснявайте ще си прекарам доста добре, все пак имам най-якото момиче на света ^^
аз ще имам честта пръв да изкоментирам кросфита на плажа...4 участника+една сладка малка участничка...)
Лимчето и Венци разбиха здраво...ние с бате Вики също не останахме назад де...!!!!...всичко е заснето и скоро ще се качи.
Страшно съм доволен, перфектна организация, супер готина обстановка...сега следва вечерната разходка из Варна.
Надявам се другия път да се съберем повече участници....
Събота, 19.09.2009
Денят Х!
Събитие: CrossFit Варна!
Времето: Дъждът, завалял сутринта, спря точно навреме и ни позволи да направим супер тренировка.
Място: Плажа на Кранево, близо до Албена.
Участници:
- Венци - желязна! Избра си Tabata Mash, което по същество е 4 (!) Табати от Бърпет/Суинг/Тръстър/Коремни преси. 16 мин жестоко размазване! Браво Венци!
- Лимка - “сгъна света” и подобри рекорда на този комплекс http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39623/ с резултат от 12 пълни рунда + допълнително 5 х тръстър и 7 х обръщания (само 10 х High Pull не й достигнаха за 13 пълни рунда), за 20 мин. За сравнение - моят резултат -10, Славко -11…
- Славко - як и издръжлив атлет! С него се комбинирахме на Beach Baby (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39621/), с 50 кг. Изправени един срещу друг се редувахме така - 1 повт аз, хвърлям щангата, 1 повт той, хвърля щангата и т.н. до края. Общо време 31:56 мин
- Ива - моята почти 11 год дъщеря, която с лекота демонстрира reversed pushups с една или с две ръце (лицеви опори от мост!).
- Моя милост - по една или друга причина не бях на 100% днес. Славко поддържаше по-добра скорост от мен, аз съм този който леко забавяше темпото на комплекса.
Разбира се, събитието завърши подобаващо с барбекю на плажа. Великолепен ден!
П.П. По-голяма част от комплексите са записани и клипчета ще има в най-скоро време!
Мнението беше редактирано от Vic на 19.09.09 15:17.
19.09.09
15:42
Браво:) аз ви стисках палци за хубаво време - да можете да си проведете тренировката на плажа /чудесен избор на мястото/, а не в зала:)
Страхотни постижения, направо да се гордеем с вас:)
Чакам клипчета и снимки и отзиви от дамите !
ПП: и снимки на пържолките
Дамите са чудесно доволни от тренировката :) Жестоко беше! Много е мотивирашо да тренираш така с надъхани хора :) Искам паак :)
Здрасти, банда!
Ето го и клипчето от CrossFit Варна 19.09.2009!
http://www.vbox7.com/play:f906088b
Хм... при мен излиза някак накъсано движението. Може би ще трябва да го кача пак или да го метна в youtube.com. Но това ще стане утре ;-)
21.09.09
18:50
При мен върви много добре:)
Страшни сте, кефите от всякъде хаха трябвало е фул версия да пуснеш, 4-5 минутки нищо не е:)
още веднъж браво на вас
перфектно се е получило...!!!...който иска цялото видео, ами да заповяда на следващата сбирка...барбекюто не снимахме май..а Вики..?
Мнението беше редактирано от slavko на 21.09.09 21:44.
22.09.09
08:21
Страхотни сте наистина, много надъхващи :) Особено съм впечатлена от дамите!
23.09.09
04:55
куку, качвам малко снимки
Мнението беше редактирано от Vic на 24.09.09 06:47.
23.09.09
04:58
левитация
Мнението беше редактирано от Vic на 24.09.09 06:47.
23.09.09
05:01
Вик и пържолите :)
23.09.09
05:03
Лимчето и Ива
Клипчето е уникално. А снимките само 4-ри?!?!?!?!?! Ехооо, какво ви става, много малко материал :) . Надявам се да качите още. И най-вече срещите от тоя тип да станат традиция. Със сигурност бройката на участниците ще расте.......
Мнението беше редактирано от maria на 23.09.09 10:36.