Crossfit Варна 19.09.2009

Прескочи до:

Здравейте,

предполагам разбрахте, че ще пътувам към морето на 18ти и планираме една тренировка с варненския отбор на 19ти.

Тренировката ще е crossfit разбира се - пускам тази тема, за да се преброим колко ще сме, да определим място и час на срещата. А може пък и някой да сподели кой комплекс си е наумил да прави.

Всички са поканени, някой друг ако му се мърда до Варна (Славко, Миши това е за вас) - да идва :) Колкото повече толкова по-весело :)

07.09.09
08:47

казано от Венцеслава Атилова на 07.09.09, 08:29:

...
Всички са поканени, някой друг ако му се мърда до Варна (Славко, Миши това е за вас) - да идва :) Колкото повече толкова по-весело :)

И да не забравите да напишете предпочитан комплекс за тренировката. Така ще ми е по-лесно с организацията на щанги, дъмбели, пудовки и аксесоари  :coolsmile:.

Аз се чудя между тези 3те:

Tabata Mash :
1 серия: суингове + бърпети
2 серия: тръстъри 5 + коремни преси
4 табати една след друга, общо 16 мин

“Dead lift & Burpees”
5 rounds
* 5 x Dead lift
* 10 x Burpees
http://vbox7.com/play:b027e1a6

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
* трастъри
* предни клекове
* бърпети
Препоръчани тежести: 40 кг/ 30 кг за мъже/ жени

07.09.09
11:34

Аз съм в групата :)
Ама...на мойта променлива натура не й отива да каже от сега какво ще тренира  :red:

07.09.09
18:35

това е добре идея...Вики дали ще е хубаво времето за “Beach baby”...???

08.09.09
06:46

казано от Венцеслава Атилова на 07.09.09, 08:29:

Ами на мен много ми се идва, обаче на 18ти вечерта трябва да съм в Петрич - няма как да стигна по диагонал на другия край на България за 19 сутринта :) Много ме е яд ама ‘ко да правиш...Иначе останалите почивни дни съм свободна - 20, 21 , 22 са ми екстра, ама предполагам вече е късно да мърдате датата, а?

Мнението беше редактирано от mbarton на 08.09.09 06:55.

08.09.09
06:54

казано от slavko на 07.09.09, 18:35:

това е добре идея...Вики дали ще е хубаво времето за “Beach baby”...???

Здрасти, Славко!

Beach baby е наистина много тежък комплекс. Но като ще се размазваме, да е качествено  :P.
За времето, как да ти кажа отсега - стига да не вали, другото ще е ОК.

08.09.09
06:55

от софия групата ще е силна, както разбирам, с Ефтим начело..:)))

охо, ама и Ефтим ли ще идва или само е пуснал във FB съобщение?

08.09.09
09:13

казано от Венцеслава Атилова на 08.09.09, 09:09:

охо, ама и Ефтим ли ще идва или само е пуснал във FB съобщение?

Помолих Ефо да пусне съобщение до всички в групата “Тренировки в парка”. Който има път към Варна да се чувства поканен.  :coolsmile:

Мисля, че Ефо няма да може да дойде, но знаеш ли...

Знам, че небива да пиша по темата, но гледайте да документирате събитието

08.09.09
12:14

ще документираме избирателно...:))))

14.09.09
09:07

Банда!

19-ти наближава! Казвайте кой ще идва!
Засега Венци, Лимка, Славко и аз сме на линия. Който има желания и възможност - да заповяда! Само пишете предварително, за да направим организацията.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.09.09 09:11.

казано от Vic на 14.09.09, 09:07:

Банда!

19-ти наближава! Казвайте кой ще идва!
Засега Венци, Лимка, Славко и аз сме на линия. Който има желания и възможност - да заповяда! Само пишете предварително, за ад направим организацията.

Аз май ще доведа и сестра ми :) Направо цялата рода хихи :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 14.09.09 09:09.

14.09.09
12:42

Super!

14.09.09
12:56

Жалко че не съм си във Варна. Пожелавам весело изкарване и хубава тренировка :)

И аз да гласувам за снимков материал, такива събития са неподозирана рядкост (акцент на CrossFit)! Може би ще е късно, но за следващото такова събиране може да го отразим и в блога. :)

14.09.09
16:34

Здравей, Митко!

Разбира се, че ще има снимки и клипчета! Ще се забавляваме чудесно, стига времето да го позволи. Искам да го направя редовно събитие във Варна, вече имаме опит. В София си имате нещо подобно, организирано от Ефтим - всяка неделя в 12.00 здрави кръгови тренировки в Борисовата градина, на Дъновистката полянка. Бях там на 30.08.2009 и тренирах с тях. Супер готини момчета и момичета! А който си мисли, че кръговата тренировка е майтап, нека да помисли пак - един от кръговете е обръщане на 250 кг гума  :coolsmirk:.

Поздрави!

14.09.09
17:10

аз петък 21.25 съм във Варна, събота сутринта най-накрая ще се срещнем, дано времето и формата ни позволи да направим една яка тренировка...

15.09.09
11:16

Здвавейте!

До петък включително съм в командировка в братска Румъния. Не знам каква възможност ще имам да влизам в бб-тийм и да си проверявам съобщенията. Затова, ако имате да пишете нещо за организацията, моля копирайте и до Limka.

15.09.09
16:55

Лимчето да е на автогарата в петък вечерта..:)))...да не потъна нейде из варненските дебри..:)))

16.09.09
06:22

Немаш грижи, Славко :) Обещах, няма да се изметна :)

Еху, а къде ще се потим? Аз днес направих една пробна tabata mash – заявявам нужда от пудовка/дъмбел 15-20 кг и 2 гири по 8 кг. :) Хайдеее не остана :)

16.09.09
13:02

Ще ги имаш ;)

Зависи от времето...ако е хубаво - на някой плаж самотен. Ако е лошо...ще трябва да се скрием в някоя зала...

П.П. Венци, имаш ли нужда да те посрещна/ закарам някъде?

казано от Limka на 16.09.09, 13:02:

Ще ги имаш ;)

Зависи от времето...ако е хубаво - на някой плаж самотен. Ако е лошо...ще трябва да се скрием в някоя зала...

П.П. Венци, имаш ли нужда да те посрещна/ закарам някъде?

Лим :) Не мерси, аз ще спя на Албена - ще пристигна на 18ти по някое време и на 19ти приятелят ми ще ме докара до Варна.

Дано да е хубаво времето, че да можем да атакуваме плажа. :)

17.09.09
07:34

Никола, ти ще успееш ли да се включиш?

17.09.09
10:23

Не, за съжаление нямам нужните финанси.
Но, не се притеснявайте ще си прекарам доста добре, все пак имам най-якото момиче на света ^^

19.09.09
13:49

аз ще имам честта пръв да изкоментирам кросфита на плажа...4 участника+една сладка малка участничка...)
Лимчето и Венци разбиха здраво...ние с бате Вики също не останахме назад де...!!!!...всичко е заснето и скоро ще се качи.
Страшно съм доволен, перфектна организация, супер готина обстановка...сега следва вечерната разходка из Варна.
Надявам се другия път да се съберем повече участници....

19.09.09
15:03

Събота, 19.09.2009

Денят Х!

Събитие: CrossFit Варна!

Времето: Дъждът, завалял сутринта, спря точно навреме и ни позволи да направим супер тренировка.

Място: Плажа на Кранево, близо до Албена.

Участници:
- Венци - желязна! Избра си Tabata Mash, което по същество е 4 (!) Табати от Бърпет/Суинг/Тръстър/Коремни преси. 16 мин жестоко размазване! Браво Венци!

- Лимка - “сгъна света” и подобри рекорда на този комплекс http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39623/ с резултат от 12 пълни рунда + допълнително 5 х тръстър и 7 х обръщания (само 10 х High Pull не й достигнаха за 13 пълни рунда), за 20 мин. За сравнение - моят резултат -10, Славко -11…

- Славко - як и издръжлив атлет! С него се комбинирахме на Beach Baby (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39621/), с 50 кг. Изправени един срещу друг се редувахме така - 1 повт аз, хвърлям щангата, 1 повт той, хвърля щангата и т.н. до края. Общо време 31:56 мин

- Ива - моята почти 11 год дъщеря, която с лекота демонстрира reversed pushups с една или с две ръце (лицеви опори от мост!).

- Моя милост - по една или друга причина не бях на 100% днес. Славко поддържаше по-добра скорост от мен, аз съм този който леко забавяше темпото на комплекса.

Разбира се, събитието завърши подобаващо с барбекю на плажа. Великолепен ден!

П.П. По-голяма част от комплексите са записани и клипчета ще има в най-скоро време!

Мнението беше редактирано от Vic на 19.09.09 15:17.

Браво:) аз ви стисках палци за хубаво време - да можете да си проведете тренировката на плажа /чудесен избор на мястото/, а не в зала:)
Страхотни постижения, направо да се гордеем с вас:)
Чакам клипчета и снимки и отзиви от дамите !

ПП: и снимки на пържолките

19.09.09
15:50

Дамите са чудесно доволни от тренировката :) Жестоко беше! Много е мотивирашо да тренираш така с надъхани хора :) Искам паак :)

20.09.09
10:26

Поздравления, да знаете, че ви завиждаме и чакаме видеото!

21.09.09
18:03

Здрасти, банда!

Ето го и клипчето от CrossFit Варна 19.09.2009!

http://www.vbox7.com/play:f906088b

Хм... при мен излиза някак накъсано движението. Може би ще трябва да го кача пак или да го метна в youtube.com. Но това ще стане утре ;-)

При мен върви много добре:)
Страшни сте, кефите от всякъде хаха трябвало е фул версия да пуснеш, 4-5 минутки нищо не е:)
още веднъж браво на вас

21.09.09
21:36

перфектно се е получило...!!!...който иска цялото видео, ами да заповяда на следващата сбирка...барбекюто не снимахме май..а Вики..?

Мнението беше редактирано от slavko на 21.09.09 21:44.

22.09.09
08:21

Страхотни сте наистина, много надъхващи :) Особено съм впечатлена от дамите!

куку, качвам малко снимки

Мнението беше редактирано от Vic на 24.09.09 06:47.

левитация

Мнението беше редактирано от Vic на 24.09.09 06:47.

Вик и пържолите :)

Лимчето и Ива

23.09.09
10:36

Клипчето е уникално. А снимките само 4-ри?!?!?!?!?! Ехооо, какво ви става, много малко материал  :) . Надявам се да качите още. И най-вече срещите от тоя тип да станат традиция. Със сигурност бройката на участниците ще расте.......

Мнението беше редактирано от maria на 23.09.09 10:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1