05.04.14
13:59
Аз пак съм тук :)
В последните дни нещо се отпуснах,нямам мотивация.Не тренирам ... незнам с какво да се занимавам общо взето.И мисля да си правя някакви тренировчици у дома и някак си да се постарая да си оправя храненето :( . Никакви резултати за 3 месеца!Това е недопустимо ....
Днес:
закускообяд:лъжица тахан с мед(чаена),2 варени яйца,1/2 краставица,кашкавал около50гр,сирене около 20гр
обяда си го правя в момента:свинска пържола с 1/2 краставица и може би малко лютеничка
вечеря:имам ориз със зеленчуци и ябълка
Надявам се да нямам промени по менюто си !
Тренировка:
правих моя си измишльотина уж HIIT (на гладно)
1.клек - 3х20 с кофички - 3х15
2.напади - 3х20 с лицеви - 3х10
3.бг клек - 2х20 с коремни преси
Тренировка след обяда:
5 кръга от
-30 jumping jacks
-10 push-ups
-30 crunches
-10 burpees
-30 sec plank
И една мотивация ..... :)
Мотивация за какво? Това на снимката е дебело, мазно и отпуснато и вероятно никога не е помирисвало спорт. Почти сигурно е, че към момента, в който собственичката му навърши 40, площта на тоя задник ще се мери не в квадратни метри, а в декари.
05.04.14
14:18
Boby_ на снимката не виждам нито дебело,нито отпуснато и т.н , напротив тялото е перфектно и стегнато.Лично аз не обичам хърбави момичета .. На мен тялото ми харесва и бих се радвала ако имах такова ;)
05.04.14
20:08
Напоследък ми се яде чийзкейк,разрових се малко в интернет и мисля,че открих доста варианти за здравословен такъв.
Например за блата вместо бисквити - овесени ядки,стафиди,орехи,мед за спойка.
За крема - извара,заквасена сметана и ванилийка ?????
Как ви се струва ? (tmi)
06.04.14
10:11
И все пак мисля да го пробвам (sun) нали съм си лакомичка :)
От снощи добавям шепа орехи и общо 2(малки) и 1(средна) ябълки :)
Чийзкейк с орехи вместо бисквити е доста вкусен. Бих си правила винаги такъв, ако имах винаги орехи!
Ако имаш наблизо Старбакс или МкКафе—там също правят готин (с бисквити) (wasntme)!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 06.04.14 10:38.
Може да сложиш към крема плодове или какао или и двете :D
Сподели после как е станал, че има и други лакомници :P (F)
06.04.14
11:54
Да ти кажа аз преди като тренирах година и нещо почти никакви резултати не виждах, даже смея да твърдя, че като нямах проблеми и ограничения и тренирах повече, а сега по-леко, сега си пролича че правя нещо. Така че няма отказване - свикнат ли мускулите един път те си помнят, до лятото ще изглеждаме къде къде по-добре :)))) ! Силно се надявам, и на мене ми куца храната нещо, и аз ям много малкооо, като пиленцата :D по една шепичка, купичка...
А това с покачването на мускулна маса си става с много правилна храна, ние като си ядем шоколадите и баниците...хахаах по-трудно и дори невъзможно :D
06.04.14
12:43
Така е Дили,но няма как да не се изкушим понякога(често :Д)
Днес явно няма тренировка.Съквартирантката ми още спи и съм бясна!А навън е ужасно ветровито,така че не ми се бяга :Д
Започнах деня си с чаша топла вода,варено кафе,чаена лъжичка тахан с мед и палачинка с овесени ядки и трици(1яйце),намазана с медец .. Густоооо! А и едно варено яйце с резен кашкавал :)
Обяд:2 свински пържоли(средни,домашни) с 3 печени червени чушки.
Вечерята,ако съм у нас ще е като снощи - ориз със зеленчуци,а ако не съм ще видим с какво ще ме нагостят :Д И може би за междинно - орехи/ябълки
07.04.14
08:29
Така..да се включа и аз! С тези малки прегрешения няма да стане (или много трудно). Ако искаш разгледай моя дневник (имам приблизително същото тяло като форма и съм 160 см, 60 кг.) там един батко ми даде препоръки за храната (аз много чета и уж ям правилно, но няма безгрешни хора). Не съм сигурна колко е правилно, но съм чела че може да си определиш 1 ден, да речем неделя, в който да си хапваш “изкушения”, но само до обяд и да не прекаляваш. Но лично мое мнение (не съм професионалистка!) е докато сваляш да не прегрешаваш. Това с “неделята” го остави за деня, в който ще се радваш на вече постигнатите резултати и само ще поддържаш! Успех! Ще следя.
07.04.14
09:59
Като започнах януари месец да тренирам изключих сладкото и бях стигнала от 63 до 59(за 12 дена с често и чиста храна) ...... но като видях резултата и се поотпуснах и сега съм пак 61-62.Знам,че е така.Знам,че не трябва да ям сладко ...иначе смятам,че другото си ми е що годе оК...
07.04.14
18:50
На мен ми е по-лесно да се контролирам като си имам приятелче за диета(то дневниците тук са на този принцип). Когато ми се хапва сладко ям 1/2 ч.л. мед или кисело мляко с канела. Опитай сама кои храни могат да ти действат като заместител на сладкото.
07.04.14
20:31
Здравейте хораа ! (sun)
Да добавя към вчера 500гр ягодиии (inlove).Вечерта бях в приятеля ми..хапнах около 10резенчета печен картоф и 1и1/2 бира и разбира се не издържах и направих чийзкейка,за който говорих (wasntme) .. Сложих го във фризера,защото нямах търпение естествено :D и излязохме.И след 2часа бъркам,той се вкочанил.Бяхме много нетърпеливи да го опитаме и ни хрумна да го сложим на водна баня . Е .. получи се (giggle) Мноооооооого вкусен стана и Владо почти го изяде.Аз хапнах едно парче и това беше ....
Днес първата ми работа беше да бръкна в хладилника и да си доизям парчето,което си бях оставила от снощи.
1 портокал , филийка многозърнест хляб с кашкавал и сирене и 2-3 резенчета печен картоф.Също и мляко с кафе :)
шепа орехи и 2 свински пържолки с лютеничка,пресен чесън и таратор(отдавна ми се ядеше).И сега май не съм гладна,ако огладнея ще е ябълка :)
Тренировката днес беше :
6 кръга от
-30 high knees
-10 squats
-30 jumping jacks
-20 lunges
-30 reverse crunches
И снимка на чийзкейка (nlove9)
09.04.14
09:17
Добро утро машинкиии (sun) !
Да се отчета за вчера,а по късно и за днес :)
Без тренировка ... (dull)
Храната ми май беше добре (wasntme)
Сутринта изядох
1)с.л. сусамов тахан с мед и 2 варени яйца
2)1/2 пъстърва с филия многозъррнест хляб от Лидл (nlove5) и зеена салата
3)Бяхме на заведение и си поръчах татарско кюфте 300гр :) и 2 - 3 сърчица си боцнах
4)кисело мляко с домашно сладко от сливи (2-3ч.л.)
09.04.14
23:05
Ще споделиш ли рецептата за чийзкейка :))
10.04.14
09:29
казано от Ая Палачинкова на 09.04.14, 23:05:
Ще споделиш ли рецептата за чийзкейка :))
Разбира се :) Аз малко на око го правих.Никога не спазвам точни пропорции .
за блата:
1ч.ч овесени ядки
125гр. масло (1 пакет)
шепа орехи и аз сложих малко портокал
Може да се сложат стафиди,друг вид ядки и каквото ви хрумне :)
Всичко това се обърква с ръка,става лепкаво и се слага в тавичка и се разстила.Оставя се в хладилника,докато правим крема
за крема:
около 350гр извара
200 закасена сметана
мед(по ваш вкус)
ванилия
портокал
Разбих изварата и меда с пасатор да стане на гладко кремче.Прибавих и сметаната,пак разбих малко и сложих ванилия и парченца портокал.Може да се сложи желатин,но аз си го оставих така.Сипваме върху блата,пъхаме във хладилника и после ядемммммм (inlove)
10.04.14
11:27
Отчет за вчера09.04 :
1.овесени ядки със сирене
2.малко сладко от сливи и мед
3.свински пържоли с 1/2 краставица
4.1 компот от череши
Това беше до към 5часа и след това бях на чай без мед и вода
Тренировка 4 кръга от :
[strong]-40 high knees
-20 plank jumps-ins
-10 jump squats
-40 mountain climbers
-40 sprinters
-20 flutter kicks
Всеки ден вървя по 6 км,но не ги смятам..Движението ми е сравнително малко,но толкова за сега.
Страхотно ти се е получил чийзкейка, трябва и аз да си направя по твоята рецепта!
10.04.14
21:05
Благодаря Кико Сан , няма да сгрешиш готино се получава. :)
Днес храна:
1.филия многозърнест хляб запечен със сирене и кашкавал,малко краствичка и 5-6 маслини,лъжичка мед,мляко с кафе
2.правих домашни овесени крекери,хапнах си от тях около 10-тина
3.кафе,пилешка пържола и тиквички на скара с маслинки и малко кетчуп
4.4 многозърнести блокчета и около 50гр стафиди
Тренировката я оставям за утре
Лека вечер (F)
Овесените крекери :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 10.04.14 21:22.
10.04.14
21:13
казано от Brazilch e на 10.04.14, 11:27:
Отчет за вчера09.04 :
[color=green]Всеки ден вървя по 6 км,но не ги смятам..Движението ми е сравнително малко,но толкова за сега.
ама то това си е много бе :D :)
10.04.14
21:23
Така ли ?? Ами страхотно значи .... :P Вече съм им свикнала и не ми правят впечатление. :)
Аз —по 7 :) и също не ги пиша :) (nmuchfun)
Около 250 ккал са :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 11.04.14 07:58.
11.04.14
20:49
Хубав петъчен ден :)
Моят ден започна рано в 7 и 30 - чаша топла вода,тахан с мед и кафе и едно многозърнесто блокче.
Обяда беше 3 яйца в тиган с кашкавал
След това цял ден карам на многозърнести блокчета(изядох ги),стафиди около 150гр сигурно(много са знам),орехи около 50гр.,домашни крекери.Чайчета и вода.
Тренировка беше следната:
-лицеви опори - 2х20
-гребане с гири(2кг) - 3х12
-разтваряне на ръце встрани(4кг) - 3х12
-разгъване на гири зад глава(4кг) - 3х12
-бицепсово сгъване с гири(4кг) - 3х12
-клек с гири(4кг) - 3х20
-напади(4кг) - 3х20
-коремни преси - 4х30
-повдигане на крака от лег - 4х20
+ 6 км бързо вървене :D
Прекрасна вечер ви пожелавам!Моята ще премине в леглото с чаша чай (coffee)
12.04.14
17:44
Добър ден от мен :)
Тъкмо приключих с тренировката за днес,а тя е тази——> http://www.youtube.com/watch?v=VhdXXqcoco0 малко ми дойде,ама толкова за днес,пак ме поизпоти.
Храната:
закуска-едно яйце с трици и овесени ядки,сложено в мирковълнова и после намазано с меед :) топла вода,кафе
обяд-поширано яйце в доматен сос и сирене,резен два кашкавал,чай с лъжичка с мед
следобедно:чай с мед и 1 грейпфрут
А сега ям тахан с мед.Май и аз се зарибих по тахана.
За мен тахан+мед = храната на красотата (nlove9), незнам защо,но се чувствам красива докато ям това богато на мазнини и калории нещо (giggle)
Мисля с това да приключа за днес.Може да излизам довечера,та ще видим как ще се развият нещата.
Поздрави :)
12.04.14
17:53
За мен тахан+мед = храната на красотата , незнам защо,но се чувствам красива докато ям това богато на мазнини и калории нещо
Хахахаа мислих си, че се побърквам и така ме успокои :D Аз когато ям тахан с ябълки (многооо вкусна комбинация,защото не го смесвам с мед) ии също се чувствам по-хубава,имам чувството че кожата ми става чиста и нежна,косата и ноктите ми стават по-хубави.. измишльотини,но така си се чувствам :D И не съм била сама хехе :)
12.04.14
18:13
казано от TeddyBear на 12.04.14, 17:53:
За мен тахан+мед = храната на красотата , незнам защо,но се чувствам красива докато ям това богато на мазнини и калории нещо
Хахахаа мислих си, че се побърквам и така ме успокои :D Аз когато ям тахан с ябълки (многооо вкусна комбинация,защото не го смесвам с мед) ии също се чувствам по-хубава,имам чувството че кожата ми става чиста и нежна,косата и ноктите ми стават по-хубави.. измишльотини,но така си се чувствам :D И не съм била сама хехе :)
Ураааа и аз не съм сама (F) :P
Teddy,другият път ще пробвам и с ябълка.благодаря за идеята :)
И дааа .. днес малко се поунесох и си набавих необходимите за деня калории .Дано само не съм ги привишила :D
Здравеей, много се зарадвах, като ти отворих дневника - не можеш да си представиш колко много си приличаме. :D Толкова се радвам, че си ми изпратила приятелство, сериозно! Абсолютно те разбирам що се отнася до диспропорцията, изпъкналите кости, супер малката талия на фона на по-големичкото дупе (моите в момента вървят 66см талия на 95,5см ханш), вечно по-едрите бедра и т.н. Бодитайпът ни е едно към едно. Гладът за сладко също! (giggle) И имаме еднакво добър вкус за прически. 8-) Имам и идентична на твоята снимка на дупето! :D И ще ти я пусна - гарантирам ти, че споделяме една и съща структура и, ето как би изглеждала при по-нисък процент подкожни мазнини и маалко по-малко килограми (в момента съм 56кг на височина 167см). Имала съм и по-слаби периоди и в момента “чистя”, най-вече, заради един професионален ангажимент, но всеобщото мнение на мъжката (че и женската) част от приятелите ми е, че на тези килограми изглеждам най-добре. И, като цяло, когато приятелят ти ти казва, че ти харесва дупето - вярвай му, учудващо много мъже си падат по големи дупета, колкото и ние да се притесняваме, че това ни е недостатък на фигурата. Аз лично в един момент спрях да гледам на това, като на недостатък. А, дано не ме лъжат всичките в обкръжението и да ми вдигат самочувствието напразно. :D Мисля, че най-ценният съвет, който мога да ти дам, е да започнеш да се обичаш. Никоя диета и тренировка не ме е накарала да се чувствам по-добре от това, че започнах да си обичам фигурата с всичките и особености и да извличам от нея максималното, вместо да се опитвам да я променям. Да не ти минава през ума да се отказваш, можеш да постигнеш страхотни резултати! Ще те следя и ще помагам с каквото мога! (F)
13.04.14
11:45
казано от Nickie на 12.04.14, 22:45:
Здравеей, много се зарадвах, като ти отворих дневника - не можеш да си представиш колко много си приличаме. :D Толкова се радвам, че си ми изпратила приятелство, сериозно! Абсолютно те разбирам що се отнася до диспропорцията, изпъкналите кости, супер малката талия на фона на по-големичкото дупе (моите в момента вървят 66см талия на 95,5см ханш), вечно по-едрите бедра и т.н. Бодитайпът ни е едно към едно. Гладът за сладко също! (giggle) И имаме еднакво добър вкус за прически. 8-) Имам и идентична на твоята снимка на дупето! :D И ще ти я пусна - гарантирам ти, че споделяме една и съща структура и, ето как би изглеждала при по-нисък процент подкожни мазнини и маалко по-малко килограми (в момента съм 56кг на височина 167см). Имала съм и по-слаби периоди и в момента “чистя”, най-вече, заради един професионален ангажимент, но всеобщото мнение на мъжката (че и женската) част от приятелите ми е, че на тези килограми изглеждам най-добре. И, като цяло, когато приятелят ти ти казва, че ти харесва дупето - вярвай му, учудващо много мъже си падат по големи дупета, колкото и ние да се притесняваме, че това ни е недостатък на фигурата. Аз лично в един момент спрях да гледам на това, като на недостатък. А, дано не ме лъжат всичките в обкръжението и да ми вдигат самочувствието напразно. :D Мисля, че най-ценният съвет, който мога да ти дам, е да започнеш да се обичаш. Никоя диета и тренировка не ме е накарала да се чувствам по-добре от това, че започнах да си обичам фигурата с всичките и особености и да извличам от нея максималното, вместо да се опитвам да я променям. Да не ти минава през ума да се отказваш, можеш да постигнеш страхотни резултати! Ще те следя и ще помагам с каквото мога! (F)
Хейййй здравей , имам си близначка :P , прекрасна си!Благодаря ти за включването (bow) .Именно по този повод и ти предложих приятелство - сходни тела , интереси , прически хахахах :)))) Аз съм малко по - едричка от теб(61-62кг) На твоите килограми се чувствам най-добре и това ми е мъката да ги достигна.Благодаря ти за подкрепата :) . По лесно е да знаеш,че има и други хора като теб с почти твоето тяло и същите цели.Опитвам се да се харесвам такава каквато съм - получава ми се :D И за дупетооооо .. даа вече се убеждавам,че мъжете си падат по big booty (giggle) . Приятелят ми е влюбен в него хахахахах :))))
И аз те следя с интерес.Успех с целите и бъди красива (F) :P
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.04.14 11:46.
13.04.14
16:14
Днес няма да се отчитам,снощи пих бяло вино и 2 бири и се омотах .... и днес от сутринта ям разни неполезни за мен неща ...
Cheat day
14.04.14
19:59
Здравейте сладурковци :D Аз днес пак съм на някаква скапана храна сутринта мляко с кафе и едно малко парче кекс .. и към 6часа изядох 2 сърми ориз и домашна кайма . Май ще е това за днес.Поне е малко храна,за разлика от вчера.. (dull)
Туку що правих тренировка(собствено тегло) 2 кръга от :
20 squats
30 lungers
40 calf raises
50 second wall squat
100 jumping jacks
50 second wall squat
40 sumo squat
30 leg raises
20 squat
Може би щеше да е по-добре да направя поне 4 кръга ... м? (wasntme)
Такааа ... днес сутринта гледах Гала и си говориха за билката Гръмотрон.Отворих малко да се поразровя,имаше добри отзиви.Използва се главно за отслабване.Е .. реших да си я взема и преди малко си изпих първия чай.Ще видим дали ще има резултати.Някой ако е пил нещо подобно може да сподели :) Благодаря .
Усмивки ви пожелавам (F)
Нямаше как да не ти я споделя - http://www.bb-team.org/articles/4825_brazilsko-dupe-i-kak-da-go-postignem-chast-iii . (sun)
17.04.14
00:12
казано от Nickie на 15.04.14, 20:21:
Нямаше как да не ти я споделя - http://www.bb-team.org/articles/4825_brazilsko-dupe-i-kak-da-go-postignem-chast-iii . (sun)
Nickie,още като излезе и аз я прочетох с голям интерес :) Мацката и дупето са чук . Утре мисля да пробвам упражненията :P
17.04.14
22:22
Здравейте дами (F)
Празник е , еми нека да е като на празник ! От вчера празнувам с козунаци,сладки неща,шоколади и т.н. Блазе им на тези,които могат да се контролират спрямо храната.Възхищавам се на такива хора (bow)
Утре мисля да направя един фаст докато издържа,но само мисля.Може и да не се случи :)
Иначе си потренирам у дома 8-) и правя козунаци (whew) и после си ги ям (dull) |-)
Ето и изпитаната рецепта на Кико Сан,благодаря ! :*
P.S.Съдът,в който пекох козунака не беше удобен и при изваждането малко се натроши и крайния резултат не е кой знае какъв,но грешката е моя ;) Беше забавно приключение,пак ще пробвам!
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 17.04.14 22:26.
Много се радвам, че ти се е получило. Плетен— като за празника.
С кеф да си го изядеш (clap)
12.07.14
17:00
Здрасти на всички !
Как сте сладури ? Тренирате ли ? Достигате ли целта си ?
Аз имах кратка почивка,но от около месец съм се зарибила да тичам и да си правя HIIT у дома,така че пак съм от трениращите :)
Без спорт не става .. интересното е,че сякаш не съм отслабнала.На пипане съм станала по твърда и стегната,но искам да сваля 4 кг.Тичам сутрин на гладно за сега правя по 4км,утре ще са 5км без почивка.Не съм ограничила храната.И преди съм споменавала,че имам проблеми с яйчниците и пия противозачатъчни.
Та въпросът ми е дали немога да сваля от тях ? Или трябва да си потбирам храната повече ? И за 1 месец вече не ми би ли трябвало да има резултати?
Благодаря ви (h)
Ето и една снимка от мен :) Проблемни са ми краката и дупето
12.07.14
18:00
Внимаваш с количеството крана и увеличаваш спорта ( това е решението за мен :) ! :)
наблегни на тренировките с тежести поне 2 пъти в седмицата .. много повторения и леки кг :) пот и постоянство/ късмет :)
12.07.14
22:27
от тежестите се чувствах прекрасно , обичам да вдигам тежко , но не са за мен
надуват ме много
яко търчене му е майката :)
12.07.14
22:41
зависи преди с колко кг си работила .. от 10-15 кг или 20 няма да станиш надута ;) :)
13.07.14
09:54
Еми уж с толкова горе-долу , но за крака и дупе тренирах с повече . (mooning)
Няма как да тренирам в зала в момента,а и мисля,че кардиото ми се отразява добре :)