3 дневния сплит

24.11.05
21:19

тренирам по следната доста разпространена програма:
1 гърди бицепс
2 почивка
3 гръб трицепс
4 почивка
5 крака рамо
6 почивка
7 почивка

в понеделник правя гърди и бицепс, но в сряда като права гръб бицепса(по-скоро брахиалиса) се натоварва много при трен. за гръб. Възможно ли е да претренирам бицепса, като се има предвид че след сплита събота и неделя почивам? Брахиалиса по принцип по бързо ли се възстановява?
Забравих да кажа - напреднал съм, не съм начинаещ, но отдавна не съм тренирал само по 3 дни в седмицата.

24.11.05
22:00

Може да я промениш така:
1 гърди бицепс
2 почивка
3 крака рамо
4 почивка
5 гръб трицепс
6 почивка
7 почивка

Графичните подписи са забранени.Не всички потребители са с бързи връзки
DJGorgio-Astor

AN

24.11.05
22:11

Не според мен я остави така, след краката е добре да имаш повече почивка. Едва ли ще претренираш бицепса, аз съм тренирал точно по тази програма много време и ми беше добре.

25.11.05
09:54

Аз ти препоръчвам да не правиш краката с рамо .... голяма грешка е според мен, да набуташ цялата си енергия и кръв в краката и да чакаш рамото да порасне .... моя съвет е:
Бицепс, гърди, предно и странично рамо
Почивка
Крака
Почивка
Гръб, задно рамо, трицепс.
почивка
ако можеш включи и трапец при гърба .....

AN

25.11.05
11:18

[quote author=“Heavyweight”]Аз ти препоръчвам да не правиш краката с рамо .... голяма грешка е според мен, да набуташ цялата си енергия и кръв в краката и да чакаш рамото да порасне .... моя съвет е:
Бицепс, гърди, предно и странично рамо
Почивка
Крака
Почивка
Гръб, задно рамо, трицепс.
почивка
ако можеш включи и трапец при гърба .....

Тренирал ли си така? добре ли е?

KA

25.11.05
13:25

за мен най добрата програма е:
понеделник:гръб и трицепс
вторник почивак
сряда- рамо
четвъртък-почивак
петък- гърди и хбицепс
събота-крака...
аз го правя поради същата причина..смятам че рамото с краката е .....краката са ноооо голяма мускулна група...а пък и рамото искам да ми дръпне малко че ми изостава...така че така според мен е добре...АКО НЯКОЙ ИМА ПО-ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ТРЕНИРОВКА С РАМО В ОТДЕЛЕН ДЕН МОЛЯ ДА Я СПОДЕЛИ!!!!

25.11.05
19:14

Моята програма е за 4 тренировки в седмицата. Според мен тя е много добра. Мускулите така са подредени та да не се претренирват и да си отпочинат добре. По нея тренира и Христомир Христов.

Понеделник: Гърди и Бицепс
Вторник: Бедра и Прасец
Сряда: почивка
Четвъртък: Рамо(предна и средна част), Трапец и Трицепс
Петък: Гръб и Рамо(задна част)
Събота: почивка
Неделя: почивка

Не съм включил корема защото не го тренирам.

25.11.05
20:22

никой не ми отговори на въпроса....всеки развива някви теории за неговата програма - ми мен не ме интересува вашата програма, а зададох конкретен въпрос, на който почти никой не ми отговори.

25.11.05
20:50

Щом твърдиш, че си напреднал, трябва сам да знаеш дали има опасност да претовариш бицепса - ние от къде да знаем дали ще го претренираш? Ти би трябвало да си наясно повече от нас кога се възстановяват мускулите ти ;)

JI

25.11.05
21:28

директен отговор :
индивидуално е .
аз не бих го претренирал за теб незнам по тази програма обаче май мога да претренирам гърдите щото при мене да кажем пуловера го прая за гръб и кофи за трицепс прая и гърдите могат да паднат... по некое време ама сичко зависи от самия теб .

25.11.05
21:28

мисля че се възстановявам, но исках да чуя мнения. както казах отдавна не съм тренирал по този 3-дневен сплит

25.11.05
21:44

[quote author=“wizard_m”]Може да я промениш така:
1 гърди бицепс
2 почивка
3 крака рамо
4 почивка
5 гръб трицепс
6 почивка
7 почивка
мисля че този вариант е наи добар :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1